conceptgod_scorpions-7650.jpg

Beveiligingsbedrijf Rotterdam

Heeft u beveiliging of een beveiliger in Rotterdam nodig en bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Rotterdam of in de regio? Dan bent u bij Scorpions Security aan het juiste adres. Wij zijn wij uw partner op het gebied van beveiliging in Rotterdam, in de breedste zin van het woord. Van object- en evenementbeveiliging tot verkeersbegeleiding, EHBO en brandwachten.

 • Expert in alle veiligheidsdomeinen
 • 25+ jaar ervaring
 • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
 • Afspraak = afspraak
Offerte aanvraag

Beveiligingsbedrijf Rotterdam inhuren

Een beveiligingsbedrijf inhuren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Scorpions Security denken wij met u mee over ieder veiligheidsissue, hoe complex deze ook is. Bovendien bieden altijd de juiste oplossing, op maat gemaakt voor uw bedrijf, organisatie of evenement. Want of het nu gaat om beveiligers in Rotterdam, toezicht, hospitality of opleiding: op alle fronten kan Scorpions u helpen om uw veiligheidsorganisatie op de juiste manier neer te zetten. 
Met ruim 25 jaar ervaring in het veiligheidsdomein, heeft Scorpions Security opgericht met als visie: het neerzetten van een betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Die visie is nog altijd de hoeksteen van onze dienstverlening. De missie die hierbij hoort is daarom ook: “Het creëren van een veiligere samenleving door het leveren van vakbekwame en professionele mensen.” 
Bij deze missie en visie horen vier kernwaarden die invloed hebben op de manier waarop wij dagelijkse ons werk doen als bedrijf zijnde.: 

 • Maatschappelijke betrokken 
 • Daadkrachtig 
 • Integer 
 • Gastgericht

Kosten voor het inhuren van beveiliging

De kosten voor het inhuren van beveiliging in Rotterdam hangen uiteraard af van de diensten die u vraagt en de omvang van de opdracht. Bij iedere aanvraag voor beveiliging maken wij een offerte op maat. Een offerte voor beveiliging kan verschillende oorzaken en uitgangspunten hebben. Daarom zetten we verder op deze pagina graag onze veiligheidsdiensten op een rij. 
Beveiligers gezocht in Rotterdam of direct een prijsopgave aanvragen? Neem snel contact met ons op en wij helpen u graag verder! 

Beveiligingsdiensten in Rotterdam

Beveiliging is er uiteraard in alle soorten en maten. Voor opdrachtgevers geldt dat wij van Scorpions dienen als veiligheidspartner die meedenkt over de complexe kwesties die beveiliging met zich meebrengt. Op alle veiligheidsgebieden bieden wij verschillende diensten, opleidingen en advies. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten op het gebied van beveiliging:

Objectbeveiliging Rotterdam

Veiligheid vereist meer dan een uniform of een V op de borst. Dat snappen we bij Scorpions Security maar al te goed. Daarom bieden wij voor objectbeveiliging in Rotterdam een breed scala aan diensten aan. Bij deze veiligheidsdiensten kunt u bijvoorbeeld denken aan receptiediensten, toegangscontrole, de uitvoering van controlerondes en meer. Onze kernwaarden staan hierbij altijd vooraan. Zo treden wij daadkrachtig op, maar voelen gasten zich gastvrij ontvangen. Onze objectbeveiligers in Rotterdam zijn bovendien, naast gediplomeerd Beveiliger, ook gecertificeerd op het gebied van EHBO en BHV

Evenementenbeveiliging Rotterdam

Bent u op zoek naar evenement beveiliging in Rotterdam? Ook dan is Scorpions Security de juiste partner voor u. Als beveiligingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in evenementen. Wij treden op als veiligheidspartner en staan u bij in dit belangrijke aspect, of uw evenement nu groot of klein is. Wij kijken vanaf de beginfase met u mee en nemen de extra zorgen op zich. Zo kunt u, als organisator, zich bezighouden met andere zaken en kunnen bezoekers optimaal genieten van het evenement. Van crowd control tot EHBO en looproutes. Over alles denken wij na en faciliteren wij op het hoogste niveau. 

 • Enkele andere beveiligingsdiensten die Scorpions Security biedt: 
 • Winkelsurveillance 
 • Mobiele surveillance 
 • Animale beveiliging 
 • Stewards bij sportwedstrijden 
 • Beveiliging te water 
 • Recherche 

Wilt u meer weten over de verschillende beveiligingsdiensten in Rotterdam die Scorpions aanbiedt en meer lezen over ons brede scala aan expertises? Dan kunt u kijken op onze pagina ‘Diensten’ waar we alles op een rijtje hebben gezet. 

Beveiliging in verschillende sectoren

Van een winkel(gebied) tot een bouwlocatie en van een grootschalig evenement tot een zakelijke bijeenkomst. Scorpions Security heeft ervaring in de beveiliging van objecten en evenementen in alle soorten en maten. We lichten een aantal sectoren waarin wij beveiliging bieden uit.

Winkel(gebied)

Winkelen moet leuk zijn, voor zowel bezoekers als de (pand)eigenaar of winkelier. Daarom creëert Scorpions een schone en veilige omgeving in de juiste balans om winkelpubliek te trekken. Ook gaan wij actief diefstal tegen om onnodige kosten te voorkomen en winkelpersoneel zich veiliger te laten voelen. 

Kantoorgebouw, distributie- productlocatie

Diefstal, overlast en vuil zijn veel voorkomende klachten bij distributie- of productielocaties. Scorpions Security helpt u alert te zijn op gevaren, zowel van buitenaf als van binnenuit. Gepast, betrouwbaar en kosteneffectief. 

Openbare ruimte

Een vriendelijke ontvangst voor bezoekers, maar tegelijkertijd ook alert op de mogelijke risico’s. Scorpions Security zorgt voor de juiste balans op dat gebied in openbare ruimtes. 

Bouwlocatie

Om diefstal en vernieling op de bouwplaats tegen te gaan, maakt Scorpions gebriukt van een combinatie van slimme camera’s, alarmopvolging en objectbeveiliging. Zo houden we vanaf het begin de locatie veilig. 

(Zakelijk) evenement

Of het nu gaat om een groot publieksevenement met grote stromen publiek of een kleinschaliger zakelijk evenement: Scorpions Security heeft de juiste beveiligingsoplossing. Wij denken vanaf het de voorbereidingsfase met u mee, geven advies en schrijven de het veiligheidsplan voor u, in samenspraak met de gemeente en politie.

Scorpions Security: onze kernwaarden

Ruim 25 jaar geleden werd Scorpions Security opgericht met als visie: het neerzetten van een betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Die visie is nog altijd de hoeksteen van onze dienstverlening. De missie die hier bij hoort is daarom ook: “Het creëren van een veiligere samenleving door het leveren van vakbekwame en professionele mensen.”

Bij deze missie en visie horen vier kernwaarden die invloed hebben op de manier waarop wij dagelijkse ons werk doen als bedrijf zijnde.

Daadkracht. Integriteit. Gastgerichtheid. Maatschappelijke betrokkenheid.

Meer weten over Scorpions Security?

Wilt u meer weten over de manier van werken van Scorpions Security of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

De veiligheidsexpert van Zuid-Nederland

Scorpions Security is de partner in alle veiligheidsdomeinen in Zuid-Nederland. U kunt bij ons terecht voor beveiligingsdiensten en veiligheidsopleidingen.
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.