conceptgod_scorpions-7650.jpg

Beveiligingsbedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in de regio Rotterdam? Dan bent u bij Scorpions Security aan het juiste adres. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij uw partner op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord.

 • Expert in alle veiligheidsdomeinen
 • Beveiliging volledig op maat
 • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
 • Afspraak = afspraak
Offerte aanvraag

Wij denken met u mee over complexe veiligheidsissues en bieden altijd de juiste oplossing, op maat gemaakt voor uw bedrijf, organisatie of evenement. Want of het nu gaat om beveiliging, toezicht, hospitality of opleiding: op alle fronten kan Scorpions u helpen om uw veiligheidsorganisatie op de juiste manier neer te zetten.

Beveiliging in Rotterdam: de diensten van Scorpions

Beveiliging is er uiteraard in alle soorten en maten. Voor opdrachtgevers geldt dat wij van Scorpions dienen als veiligheidspartner die meedenkt over de complexe kwesties die beveiliging met zich meebrengt. Op alle veiligheidsgebieden bieden wij verschillende diensten, opleidingen en advies. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten op het gebied van beveiliging:

 • Objectbeveiliging
 • Winkelsurveillance
 • Mobiele surveillance
 • Evenementenbeveiliging
 • Animale beveiliging
 • Stewards bij sportwedstrijden
 • Beveiliging te water
 • Recherche

Wilt u meer weten over de verschillende veiligheidsdiensten die Scorpions aanbiedt en meer lezen over ons brede scala aan expertises? Dan kunt u kijken op onze pagina ‘Diensten’ waar we alles op een rijtje hebben gezet. 

Beveiliging in verschillende sectoren

Van een winkel(gebied) tot een bouwlocatie en van een grootschalig evenement tot een zakelijke bijeenkomst. Scorpions Security heeft ervaring in de beveiliging van objecten en evenementen in alle soorten en maten. We lichten een aantal sectoren waarin wij beveiliging bieden uit.

Winkel(gebied)

Winkelen moet leuk zijn, voor zowel bezoekers als de (pand)eigenaar of winkelier. Daarom creëert Scorpions een schone en veilige omgeving in de juiste balans om winkelpubliek te trekken. Ook gaan wij actief diefstal tegen om onnodige kosten te voorkomen en winkelpersoneel zich veiliger te laten voelen. 

Kantoorgebouw, distributie- productlocatie

Diefstal, overlast en vuil zijn veel voorkomende klachten bij distributie- of productielocaties. Scorpions Security helpt u alert te zijn op gevaren, zowel van buitenaf als van binnenuit. Gepast, betrouwbaar en kosteneffectief. 

Openbare ruimte

Een vriendelijke ontvangst voor bezoekers, maar tegelijkertijd ook alert op de mogelijke risico’s. Scorpions Security zorgt voor de juiste balans op dat gebied in openbare ruimtes. 

Bouwlocatie

Om diefstal en vernieling op de bouwplaats tegen te gaan, maakt Scorpions gebriukt van een combinatie van slimme camera’s, alarmopvolging en objectbeveiliging. Zo houden we vanaf het begin de locatie veilig. 

(Zakelijk) evenement

Of het nu gaat om een groot publieksevenement met grote stromen publiek of een kleinschaliger zakelijk evenement: Scorpions Security heeft de juiste beveiligingsoplossing. Wij denken vanaf het de voorbereidingsfase met u mee, geven advies en schrijven de het veiligheidsplan voor u, in samenspraak met de gemeente en politie.

Scorpions Security: onze kernwaarden

Ruim 25 jaar geleden werd Scorpions Security opgericht met als visie: het neerzetten van een betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Die visie is nog altijd de hoeksteen van onze dienstverlening. De missie die hier bij hoort is daarom ook: “Het creëren van een veiligere samenleving door het leveren van vakbekwame en professionele mensen.”

Bij deze missie en visie horen vier kernwaarden die invloed hebben op de manier waarop wij dagelijkse ons werk doen als bedrijf zijnde.

Daadkracht. Integriteit. Gastgerichtheid. Maatschappelijke betrokkenheid.

Meer weten over Scorpions Security?

Wilt u meer weten over de manier van werken van Scorpions Security of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

De veiligheidsexpert van Zuid-Nederland

Scorpions Security is de partner in alle veiligheidsdomeinen in Zuid-Nederland. U kunt bij ons terecht voor beveiligingsdiensten en veiligheidsopleidingen.
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png