headerhospitality.jpg

Beveiligingsbedrijf Den Bosch

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in de regio Den Bosch? Dan bent u bij Scorpions Security aan het juiste adres. Samen vinden we een antwoord op alle veiligheidsvraagstukken rondom uw bedrijf/organisatie of evenement.

 • 25+ jaar ervaring
 • Beveiliging volledig op maat
 • Expert in alle veiligheidsdomeinen
 • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
Ontvang vrijblijvend een prijsopgave

Beveiligingsbedrijf Den Bosch: de diensten van Scorpions

Voor iedere soort kwestie is een ander aanpak nodig op gebied van veiligheid. Scorpions Security dient als veiligheidspartner die meedenkt over de complexe kwesties die beveiliging met zich meebrengt. Op alle gebieden hebben wij de benodigde diensten, opleidingen en adviezen. Zo kunt u bij ons voor alles terecht op gebied van veiligheid:

 • Objectbeveiliging
 • Winkelsurveillance
 • Mobiele surveillance
 • Evenementenbeveiliging
 • Animale beveiliging
 • Stewards bij sportwedstrijden
 • Beveiliging te water
 • Recherche

Wilt u meer weten over de verschillende veiligheidsdiensten die Scorpions aanbiedt? OF wilt u meer lezen over ons brede scala aan expertises? Dan kunt u op onze Diensten pagina kijken waar we alles voor u op een rijtje hebben gezet.

Actief in alle veiligheidsdomeinen

Van een (winkel)gebied tot een bouwlocatie en van een grootschalig evenement tot een zakelijke bijeenkomst. Scorpions Security heeft ervaring in de beveiliging van objecten en evenementen in alle soorten en maten. We lichten een aantal sectoren toe waarin wij beveiliging bieden uit.

Winkel(gebied)

Winkelen moet leuk zijn, voor zowel bezoekers als de (pand)eigenaar of winkelier. Daarom creëert Scorpions een schone en veilige omgeving in de juiste balans om winkelpubliek te trekken. Ook gaan wij actief diefstal tegen om onnodige kosten te voorkomen en winkelpersoneel zich veiliger te laten voelen. 

Kantoorgebouw, distributie- productielocatie

Diefstal, overlast en vuil zijn frequente klachten bij distributie- of productielocaties. Scorpions Security helpt u alert te blijven bij gevaren, zowel van buitenaf als van binnenuit. Gepast, betrouwbaar en kosteneffectief. 

Openbare ruimte

Een host(ess) die uw gasten op een vriendelijke manier ontvangt, maar toch alert blijft voor eventuele risico’s? Scorpions Security zorgt voor de juiste balans op dat gebied in openbare ruimtes. 

Bouwlocatie

Scorpions maakt gebruik van een combinatie van slimme camera’s, alarmopvolging en objectbeveiliging om zo diefstal en vernieling op de bouwplaats tegen te gaan. Zo wordt vanaf het begin de locatie veilig gehouden. 

(Zakelijk) evenement

Of het nu gaat om een groot publieksevenement met grote stromen publiek of een kleinschaliger zakelijk evenement: Scorpions Security heeft de juiste beveiligingsoplossing. Wij denken vanaf het de voorbereidingsfase met u mee, geven advies en schrijven de het veiligheidsplan voor u, in samenspraak met de gemeente en politie.

Kernwaarden van Scorpions Security

Al 25 jaar lang heeft Scorpions de visie: het neerzetten van betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Die visie is enorm waardevol en hanteren wij nog steeds. De bijpassende missie hiervan gaat als volgt: “Het creëren van een veiligere samenleving door het leveren van vakbekwame en professionele mensen.” Deze missie en visie hebben keer op keer invloed op de manier waarop wij te werk gaan. 

Daadkracht. Integriteit. Gastgerichtheid. Maatschappelijke betrokkenheid.

Meer weten over Scorpions Security?

Wilt u meer informatie over Scorpions Security of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en het kostenplaatje hiervan? Vraag dan vrijblijvende een prijsopgave aan.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.