headerwinkelbeveiligerretail.jpg

Ik beheer een winkel(gebied)

Door een combinatie van dervingpreventie, security awareness, gebouwbeheer, opleidingen en gastvrijheid zorgen we voor een optimale winkelervaring.

  • Zorgt voor een schone, gastvrije locatie
  • Actieve coaching, observatie & daadkracht
  • Facilitaire ondersteuning
  • Veiligheid staat voorop
Pieter adviseert u hier graag over
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen
pieter.jpg
Pieter adviseert u hier graag over

Winkelen moet leuk zijn, ook voor de winkelier en pandeigenaar. Het bieden van een schone en veilige omgeving is de juiste basis om winkelpubliek te trekken. Daarnaast is het van belang om diefstal terug te dringen, aangezien dit leidt tot onnodige kosten voor winkeliers en een onveilig gevoel voor werknemers. De medewerkers van Scorpions zijn erop getraind om de risico’s van diefstal en criminaliteit in winkels tot een minimum te beperken. Door een actieve coachende rol zorgen ze ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat er snel en kordaat opgetreden wordt.

De beveiliger van Scorpions is het aanspreekpunt voor alle operationele zaken in en rondom uw locatie. Hij houdt contact met de verhuurder, winkelier(s), monteurs, brandweer, politie en gemeente om te zorgen dat alles in en rondom het centrum of de winkel goed verloopt. Vanuit zijn coachende achtergrond zorgt de beveiliger dat er een actieve security awareness is.

conceptgod_scorpions-8028.jpg

Overlast & derving

Wij werken met een vast team van beveiligers die een band opbouwen met de regio en zo de buurt leren kennen. Door actief coachen, observatie en daadkracht zorgen we voor een veilige omgeving waarin dieven en overlastgevers geen kans krijgen. We werken samen met lokale partners zoals de wijkagent voor structurele oplossingen.

Schoon & gastvrij

We zorgen voor een schone en gastvrije locatie. Door bezoekers welkom te heten en door te verwijzen, zorgen we voor een toegankelijke omgeving. Samen met de schoonmaak letten we op rotzooi en helpen we mee om de locatie mooi te houden. We helpen een handje mee of schakelen onderhoudspartijen in bij technische gebreken.

conceptgod_scorpions-7980.jpg
conceptgod_scorpions-8125.jpg

KVO overleg

Het Keurmerk Veilig Ondernemen laat uw bezoekers zien dat veiligheid voorop staat. Wij zijn voortrekker in dit soort trajecten en zorgen voor de processen en input om winkeliers hierin mee te nemen.

Facilitaire ondersteuning

Technische ondersteuning
Kleine reparaties en onderhoud zijn geen probleem om erbij te doen en voor het gespecialiseerde werk schakelen we uw vaste onderhoudspartners in. We zorgen voor een volledige afhandeling met aftekenlijst, zodat u de facturatie goed kunt controleren.

BMC Beheer
De beveiliger zorgt als beheerder BMC voor uw BMC en de wekelijkse OP-taken. Dit verhoogt de veiligheid en vermindert externe inhuur. Wij checken de installatie op gebruik en functioneren, zodat uw onderhoudspartij alleen hoeft te komen voor jaarlijks verplicht onderhoud en niet tussendoor.

Schone omgeving
Een schone omgeving een veilige omgeving is. Door het opruimen van grof afval (papier, etensresten, etc.) en het netjes houden van de locatie zorgen we voor een veilige en aangename locatie.

Wat kunnen we voor u doen?

Verkeersregelaars

De beroepsverkeersregelaars van Scorpions zorgen ervoor dat complexe verkeersstromen in goede ban...

Lees verder

Objectbeveiliging

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van objectbeveiliging voor uw (kantoor)...

Lees verder

Winkelsurveillance

Als winkelier kunt u kiezen voor meer veiligheid: winkelsurveillance door Scorpions helpt u daarb...

Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.