persoonsbeveiliger.jpg

Beveiliging Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele partner op het gebied van beveiliging in Zuid-Holland? Dan zit u bij Scorpion Security op de juiste plek. Met onze ruim 25 jaar ervaring op het gebied van beveiliging, bieden wij alle diensten aan die van toepassing zijn voor uw organisatie of bedrijf. Altijd op maat, met oog voor gevaar en gevoel voor stijl.

  • Beveiliging volledig op maat
  • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
  • Expert in alle veiligheidsdomeinen
  • Ruim 25 jaar beveiligingservaring
Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Beveiligingsdiensten Scorpions

Ruim een kwart eeuw is Scorpions Security een begrip als het gaat om beveiliging in Zuid-Holland. Onze visie is om onze opdrachtgevers op een volledige en complete manier te ondersteunen op het gebied van beveiliging. Daarom heeft Scorpions een breed aanbod aan diensten en specialisaties. Zo weten we zeker dat wij u op een juiste manier kunnen adviseren en ondersteunen, wat uw veiligheidsuitdaging ook is.  

Scorpions weet als geen ander dat iedere veiligheidskwestie uniek is. Daarom gaan wij altijd in gesprek om de complexe problemen van uw evenement of object in kaart te brengen. Daarmee kunnen we onze beveiligingsdiensten precies afstemmen op uw wensen. We zetten een aantal van onze belangrijkste diensten op een rij. 

Objectbeveiliging 
Of het nu gaat om een kantoor, fabriek, ziekenhuis of theater. Scorpions neemt de gehele beveiliging van uw object voor zijn rekening. Van receptiediensten en toegangscontrole tot controlerondes en mobiele surveillance.  

Evenementbeveiliging 
Ieder evenement heeft zijn eigen uitdagingen op het gebied van beveiliging. Dat begint natuurlijk bij een goed plan en een goede voorbereiding. Scorpions Security is gespecialiseerd in evenementbeveiliging en neemt dit in zijn geheel op zich. Zo kunt u zich bezighouden met andere zaken rondom het evenement. 

Mobiele surveillance 
U kunt uw pand 's avonds met een gerust hart op slot draaien. De mobiele surveillance van Scorpions Security zorgt ervoor dat uw pand goed beveiligd is buiten openingstijden. Door middel van de juiste middelen (sloten, techniek, camera's) en controle rondes is uw pand goed beveiligd. Bij eventuele calamiteiten nemen we onmiddellijk maatregelen om de schade te beperken. 

Bent u benieuwd naar wat ons brede scala aan veiligheidsdiensten voor u kan betekenen? Kijk dan verder op onze website, neem contact met ons op of vraag direct een prijsopgave aan. Wij helpen u graag verder! 

Scorpions Security Academy

Naast een breed scala aan beveiligingsdiensten, dragen wij graag onze kennis over beveiliging over op andere personen. Daarom hebben wij de Scorpions Security Academy, de leerschool waarin wij de juiste personen binnen externe organisaties opleiden voor verschillende rollen. Wij bieden verschillende veiligheidsopleidingen aan, met als doel dat de cursisten in de praktijk zelfverzekerd en zonder moeite kunnen handelen onder stressvolle omstandigheden. Een aantal cursussen en opleidingen die aanbieden zijn: 

  • BHV Basis 
  • BHV Ploegleider 
  • AED Gebruik 
  • Beheerder BMI 

In-company cursussen

Een opleiding komt het beste tot zijn recht als de cursist direct praktijkgerichte oefeningen kan doen in de omgeving waar hij of zij werkt. Daarom is Scorpions Security gespecialiseerd in in-company cursussen bij u op locatie in Zuid-Holland. Voor de cursus nemen onze projectleiders de bijzonderheden van het pand en de organisatie door, zodat de cursus toegespitst is op uw bedrijf. Komen er regelmatig kinderen? Is het gebouw onoverzichtelijk of heeft de cursist te maken met gesloten afdelingen? Het zijn allemaal elementen die we terug kunnen laten komen in deze specifieke opleidingen.

Meer weten over onze beveiligingsdiensten?

Wilt u meer weten over beveiliging in Zuid-Holland? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met uw probleem. Wilt u graag een kostenplaatje van een specifieke beveiligingsdienst? Dan kunt u vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png