img_5f5280breed[1].jpg

Contact

Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of onderstaande formulier en we reageren zo snel mogelijk!

Hoofdkantoor

Nijverheidsweg 5K
4879AP Etten-Leur

Kantoor Breda

Bavelseparklaan 10
4817 ZX Breda

Waar heeft u een vraag over

Ik wil iemand een complimentje geven

Heb je een complimentje voor een collega van ons? Dan horen we het graag!

Vul hier het formulier in.

Ik wil een spoeddienst aanvragen.

Heeft u met spoed een beveiliger, verkeersregelaar of brandwacht nodig voor u locatie, dan kunt u ons 24/7 bellen op 076-5022564. Na kantooruren drukt u op één om aan te geven dat u een spoedmelding heeft.

Bent u al klant?

Als klant kunt  u ook bellen naar uw projectmanager of teamleider. Zij kunnen u vaak sneller helpen, dan onze piketdienst. Mochten zij niet bereikbaar zijn, dan kunt u altijd naar onze piketdienst bellen via 076-5022564.

Ik heb een pandverbod ontvangen en ben het daar niet mee eens.

Scorpions is bij sommige locaties gemachtigd door de eigenaar van de locatie om pandverboden / waarschuwingen uit te schrijven. U kan, als ontvanger van een pandverbod/waarschuwing, hier tegenin beroep gaan, als u vindt dat de betreffende beveiliger de situatie niet goed heeft ingeschat. Via dit formulier is indienen mogelijk.

Hoe gaan jullie om met COVID-19?

We proberen zo goed mogelijk onze werknemers en klanten te beschermen tegen de effecten van COVID-19. Samen met onze opdrachtgevers kijken we naar mogelijkheden om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Hierbij wegen we verschillende risico's tegen elkaar af om tot de juiste protocollen te komen in de uitvoering. 

Nemen jullie ook mensen aan?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Dit kan zijn op het gebied van beveiliging, verkeersregelaars, brandwachten, EHBO of hospitality medewerkers. Daarnaast hebben we verschillende stagemogelijkheden voor zowel MBO als HBO. Wil je meer weten? Kijk dan op www.werkenbijscorpions.nl.

Ik vermoed een datalek

Heb je het vermoeden dat er sprake is van een datalek? Geef dit dan z.s.m. aan ons door, zodat we een onderzoek kunnen starten.

Vul hier het formulier in.

Ik heb een klacht

Bent u onjuist bejegend of niet goed geholpen? Dan horen we het graag, zodat we het goed op kunnen lossen.

Vul hier het formulier in.

Ik heb een vraag over mijn gegevensverwerking

Heeft u een vraag over onze gegevensverwerking, neem dan contact met ons op.

Stel hier uw vraag.

Contactformulier