conceptgod_scorpions-8227.jpg

Beveiligingsbedrijf Tilburg

Met ruim 25 jaar aan ervaring is Scorpions Security hét betrouwbare beveiligingsbedrijf van Tilburg en omgeving. Wij denken met u mee over complexe veiligheidsproblemen en bieden altijd een passende oplossing, op maat gemaakt voor uw bedrijf, organisatie of evenement. Met onze expertise kunnen wij u op alle fronten adviseren en ondersteunen.

 • 25+ jaar ervaring
 • Beveiliging volledig op maat
 • Expert in alle veiligheidsdomeinen
 • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan

Een greep uit onze beveiligingsdiensten

Beveiliging komt in allerlei soorten en maten. Grote en kleine evenementen of objecten, Scorpions heeft op ieder gebied de juiste oplossing. Op ieder veiligheidsgebied bieden wij passende diensten, opleidingen en adviezen aan. Scorpions Security denkt met u mee over complexe kwesties die beveiliging vergen. Zo bieden wij beveiliging voor: 

 • Objectbeveiliging
 • Winkelsurveillance
 • Mobiele surveillance
 • Evenementenbeveiliging
 • Animale beveiliging
 • Stewards bij sportwedstrijden
 • Beveiliging te water
 • Recherche

Wilt u meer informatie over de verschillende veiligheidsdiensten die Scorpions aanbiedt in Tilburg? Of wilt u meer lezen over ons brede scala aan expertises? Bekijk dan onze dienstenpagina.

Wat kunt u verwachten van een beveiligingsbedrijf in Tilburg?

Iedere veiligheidskwestie vergt een specifieke aanpak. Scorpions Security pakt iedere situatie dan ook anders aan. Wij leveren iedere keer weer maatwerk, omdat geen enkele object, gebouw, (bouw)terrein of evenement hetzelfde is. Door onze vele jaren ervaring op gebied van beveiliging, zijn wij in alle gebieden gespecialiseerd. Denk hierbij aan: retail, horeca, evenementen en de publieke sector. Wij ondersteunen uw bedrijf.

Beveiliging inhuren voor:

Heeft u een behoefte of wens om beveiliging in te huren? Scorpions Security kijkt samen met u mee naar uw wens voor beveiliging, zodat wij de juiste diensten leveren. Enkele diensten van Scorpions Security voor u op een rij gezet:

Beveiliging & recherche

Bij beveiliging & recherche gaat het om objectbeveiliging van bijvoorbeeld gebouwen, panden, terreinen en andere locaties. Daarbij zorgen wij ook voor winkel- en mobiele surveillance op locatie. Ook bieden wij service op (eenmalige) evenementen, die een specifieke aanpak vergen. 

Toezicht & handhaving

Voor iedere publieke ruimte is veiligheid van bezoekers en aanwezigen natuurlijk ontzettend belangrijk. De toezichthouders van Scorpions zorgen niet alleen voor een verbetering van veiligheid, maar ook een verbetering van de klantervaring. Een vast team van toezichthouders geven dagelijkse rapportages. Om eventuele overlast te voorkomen gaan onze straatcoaches de buurt in en pakken het probleem bij de kern aan. Iedere buurt moet veilig zijn zodat bewoners zich veilig voelen en kinderen buiten kunnen spelen. 

Fire & Medical
De brandveiligheid- en medische teams van Scorpions Security zorgen voor eventuele incidenten op medisch en brandveiligheid gebied op iedere locatie. Onze strategen adviseren u, voor welke gelegenheid dat dan ook mag zijn. Wilt u uw personeel of vrijwilligers op laten leiden? Dat is mogelijk in onze Scorpions Academy. 

Hospitality
Wilt u klanten met een warm welkom verwelkomen? Dan staan onze hostessen en receptiemedewerkers voor u klaar. Geef uw bezoekers een warm gevoel en leg uw focus op een goed gesprek. 

Meer weten over Scorpions Security?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die Scorpions Security biedt? Wij bieden u graag meer informatie in de mogelijkheden! Neem contact met ons via onze contactpagina of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png