conceptgod_scorpions-8227.jpg

Beveiligingsbedrijf Tilburg

Bent u op zoek naar een ervaren beveiligingsbedrijf in Tilburg? Dan is Scorpions Security de veiligheidspartner die u zoekt. Wij denken met u mee over complexe veiligheidsproblemen en bieden altijd een passende oplossing, op maat gemaakt voor uw bedrijf, organisatie of evenement. Van objectbeveiliging en surveillance tot parkeerwachten en hostessen. Met onze expertise op het gebied van beveiliging in Tilburg kunnen wij u op alle fronten adviseren en ondersteunen.

  • 25+ jaar ervaring
  • Beveiliging volledig op maat
  • Expert in alle veiligheidsdomeinen
  • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan

Beveiliging in Tilburg

Organiseert u een evenement in Tilburg? Of heeft u hier een kantoorgebouw, winkel(gebied) of of bouwlocatie? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met beveiliging, van welke soort dan ook. Veiligheid is vaak een complex vraagstuk met veel verschillende facetten. Ieder veiligheidsvraagstuk vraagt bovendien om een specifieke aanpak en verschillende beveiligingsdiensten. In zo'n geval wil je graag een partij die ervaring heeft met het maken van een veiligheidsplan op maat, die ervaring heeft uit eerdere casussen en die deze veiligheidsdiensten direct kan uitvoeren. Scorpions Security is het beveiligingsbedrijf in Tilburg dat dit voor u kan regelen. 

Bij Scorpions Security vindt u alle aspecten van beveiliging onder één dak. Samen met u gaan wij in de voorbereidende fase kijken naar de uitdagingen op het gebied van beveiliging. Wij geven u concreet advies over de te nemen stappen en bieden onze diensten aan die daar direct op in kunnen spelen. Wij hebben hierbij ervaring in alle sectoren: van retail tot horeca en van evenementen tot de publieke sector. Voor ieder bedrijf in iedere sector hebben wij een passende oplossing op het gebied van beveiliging.

Beveiliging in alle soorten en maten

Beveiliging is er zoals gezegd in alle soorten en maten. Scorpions heeft op ieder gebied de juiste oplossing. Op ieder veiligheidsgebied bieden wij passende diensten, opleidingen en adviezen aan. Scorpions Security denkt met u mee over complexe kwesties die beveiliging vergen. Zo bieden wij beveiliging voor: 

Wat kunt u verwachten van een beveiligingsbedrijf in Tilburg?

Iedere veiligheidskwestie vergt een specifieke aanpak. Scorpions Security pakt iedere situatie dan ook anders aan. Wij leveren iedere keer weer maatwerk, omdat geen enkel object, gebouw, (bouw)terrein of evenement hetzelfde is. Door onze vele jaren ervaring op gebied van beveiliging, zijn wij in alle gebieden gespecialiseerd. Denk hierbij aan: retail, horeca, evenementen en de publieke sector. Wij ondersteunen uw bedrijf. 

Beveiligingsdiensten in Tilburg

Heeft u een behoefte of wens om beveiliging in Tilburg in te huren? Scorpions Security kijkt samen met u mee naar uw wens voor beveiliging, zodat wij de juiste diensten leveren. Enkele diensten van Scorpions Security voor u op een rij gezet: 

Beveiliging & recherche  
Bij beveiliging & recherche gaat het om objectbeveiliging van bijvoorbeeld gebouwen, panden, terreinen en andere locaties. Daarbij zorgen wij ook voor winkel- en mobiele surveillance op locatie om bijvoorbeeld inbraakbeveiliging in Tilburg te bevorderen. Ook bieden wij service op (eenmalige) evenementen, die een specifieke aanpak vergen.  

Toezicht & handhaving  
Voor iedere publieke ruimte is veiligheid van bezoekers en aanwezigen natuurlijk ontzettend belangrijk. De toezichthouders van Scorpions zorgen niet alleen voor een verbetering van veiligheid, maar ook een verbetering van de klantervaring. Een vast team van toezichthouders geven dagelijkse rapportages. Om eventuele overlast te voorkomen gaan onze straatcoaches de buurt in en pakken het probleem bij de kern aan. Iedere buurt moet veilig zijn zodat bewoners zich veilig voelen en kinderen buiten kunnen spelen.  

Fire & Medical 
De brandveiligheid- en medische teams van Scorpions Security zorgen voor eventuele incidenten op medisch en brandveiligheid gebied op iedere locatie. Onze strategen adviseren u, voor welke gelegenheid dat dan ook mag zijn. Wilt u uw personeel of vrijwilligers op laten leiden? Dat is mogelijk in onze Scorpions Academy.  

Hospitality 
Wilt u klanten met een warm welkom verwelkomen? Dan staan onze hostessen en receptiemedewerkers voor u klaar. Geef uw bezoekers een warm gevoel en leg uw focus op een goed gesprek. 
Wilt u meer informatie over de verschillende veiligheidsdiensten die Scorpions aanbiedt in Tilburg? Of wilt u meer lezen over ons brede scala aan expertises? Bekijk dan onze dienstenpagina.

Scorpions Security: Beveiliging op hoog niveau

Sinds 1995 is Scorpions Security actief in de beveiligingswereld met één belangrijke visie: het neerzetten van een betere beveiligers die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Sinds de oprichting is Scorpions gegroeid tot een volledig beveiligingsbedrijf met meerdere specialisaties. Zo hoeft u slechts één partij in te huren voor al uw veiligheidskwesties.  
Samen met u willen wij een veiliger samenleefklimaat creëren door vakbekwame en professionele mensen te leveren. Daarbij werken we met vier ijzersterke kernwaarden, waarvoor wij iedere dag staan: 

  • Daadkracht 
  • Integer 
  • Gastvrij 
  • Maatschappelijk betrokken

Deze vier kernwaarden helpen ons iedere dag om de kwalitatieve beveiliging te leveren waar wij voor staan. Hopelijk mogen wij hier binnenkort bij u meer over komen vertellen! 

Vraag een prijsopgave aan voor beveiligingsdiensten in Tilburg

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die Scorpions Security biedt? Wij bieden u graag meer informatie in de mogelijkheden! Neem contact met ons via onze contactpagina of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.