headerzakelijk-evenement.jpg

Zakelijke evenementen om nooit te vergeten

Samen zorgen we voor een veilig en gastvrij evenement van aankomst tot vertrek. Door een integrale oplossing met verkeer, beveiliging, EHBO en crew.

  • Mobiliteit
  • Verkeersplannen
  • Brandveiligheid
  • Beveiliging
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Een evenement organiseren vereist veel voorbereiding en vooral veiligheid neemt steeds meer tijd in beslag. Als organisator dient u een veilige omgeving te kunnen garanderen onder alle omstandigheden. Scorpions kan dit stuk voor u overnemen en concreet advies uitbrengen waar u mee verder kan. Onze specialisten denken met u mee vanaf het begin, geven advies en schrijven uw veiligheidsplannen voor politie en gemeente zodat u meer tijd kan steken in het creëren van de perfecte beleving. Op het evenement zelf kunnen we u ondersteunen met al onze expertises.
 

De beleving die u wilt bieden aan uw gasten staat centraal en vanuit dit oogpunt kijken we met u mee om te zorgen dat de veiligheidsaspecten dit niet in de weg komen te staan. Door een combinatie van middelen zorgen we voor een optimale mix die u perfect ondersteunt. Van planning tot bebording. Van medische plannen tot evaluatie met de GHOR.
 

conceptgod_scorpions--8819.jpg

Evenementenbeveiliging

We leveren nette en goedopgeleide gastheren / gastvrouwen die midden in de maatschappij staan. Dankzij hun gedegen training kunnen zij problemen goed inschatten en zien ze deze vaak al van tevoren aankomen. Zo kunnen verstoringen van de veiligheid vaak worden afgehandeld alvorens deze escaleren. Wanneer de situatie om een grotere ingreep vraagt treden de evenementenbeveiligers van Scorpions daadkrachtig maar discreet op, met een focus op het waarborgen van de veiligheid.

conceptgod_scorpions--8429.jpg

Mobiliteit

Scorpions biedt professionele verkeersbegeleiding en advies voor evenementen, overheden en industrie. We adviseren zowel voor langdurige infraprojecten als voor personeelsfeesten met een paar auto’s. De adviseurs van Scorpions zorgen voor een optimaal plan; de verkeersregelaars zorgen ervoor dat alle bezoekers zorgeloos de locatie bereiken en dat de doorstroom behouden blijft.

firemedicalscorpionssecurity.jpg

Fire & medical

Steeds meer gemeenten en opdrachtgevers eisen dat gediplomeerde brandwachten en EHBO’ers aanwezig zijn bij evenementen en onveilige panden. Ook bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen stellen de inzet van een brandwacht steeds vaker verplicht. Voor dit doel heeft Scorpions eigen gecertificeerde en ervaren brandwachten en EHBO’ers in dienst. Wij geven organisaties advies, geven opleidingen en zorgen voor een betrouwbare inzet.

Een veilig & gastvrij evenement

Verkeersregelaars

De beroepsverkeersregelaars van Scorpions zorgen ervoor dat complexe verkeersstromen in goede ban...

Lees verder

Hostessen

Bij uw entree is het niet altijd gewenst om alleen beveiligers te hebben, maar om gasten te ontva...

Lees verder

Evenementen

Wanneer een groot aantal mensen zich bij elkaar verzameld als bij een evenement is beveiliging va...

Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.