conceptgod_scorpions-8125.jpg

Beveiliging inhuren

De veiligheid van uw organisatie, evenement, (openbaar) pand, winkel, bezoekers of werknemers moet altijd gewaarborgd zijn. Zo simpel is het. Een veiligheidskwestie is er daarom een die u in handen wil leggen van een partij met ervaring. Een partij waarbij u bewaking kunt inhuren met oog voor detail en met een doorgrondende manier van werken. Scorpions Security is daarom de veiligheidspartner voor uw organisatie.

  • Beveiliging volledig op maat
  • Ervaren beveiligers met EHBO/BHV certificering
  • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
  • Afspraak = afspraak
Een offerte voor beveiliging op maat

Als u besluit bij Scorpions uw security in te huren, weet u zeker dat uw beveiliging acteert op het hoogste niveau. Dankzij onze jarenlange ervaring in de vele veiligheidsgebieden weten wij precies wat er verwacht wordt en wat u nodig heeft. Beveiliging inhuren van Scorpions betekent beveiligers met oog voor ieder detail dat belangrijk is. Bewakers die meer dan een uniform zijn, met de juiste combinatie van kennis, vaardigheden en houding. Een houding die gekenmerkt wordt door autoriteit, maar tegelijkertijd door toegankelijkheid. Daadkrachtig en gastvrij.

Waarom beveiligingsbedrijf Scorpions Security inhuren?

Scorpions denkt met u mee over complexe veiligheidsproblemen. Wij treden op als uw veiligheidspartner en ontlasten u van dit vraagstuk. Wij bieden diensten, opleidingen en advies op alle veiligheidsgebieden. En dit doen wij jarenlang en bij alle soorten panden, winkels, evenementen en sportwedstrijden door heel Zuid-Nederland. Zo wordt security inhuren bij Scorpions een zekerheidje voor uw organisatie of evenement. 

qv5a7050.jpg

Kosten voor het inhuren van beveiligers

Een logisch vraagstuk bij beveiligers inhuren, zijn de kosten. Bij Scorpions bieden wij een volledig pakket aan veiligheidsdiensten aan. Zo weet u zeker dat u bij één partij al uw veiligheidskwesties kunt neerleggen. Dit wordt van A tot Z voor u geregeld zodat u er niet langer omkijken naar heeft. Daarnaast geven we u een volledig plaatje van de kosten: van een volledig veiligheidsplan of simpelweg de prijs van een beveiliger inhuren. Bij Scorpions weet u precies wat de kosten zijn. 

Bent u benieuwd naar de kosten voor beveiliging inhuren? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Beveiliging inhuren voor een object of evenement

De wens om beveiliging in te huren kan verschillende oorzaken hebben. Een van de redenen is de organisatie van een evenement. Als u een evenement of feest organiseert, is een goed veiligheidsplan een absolute must. Daarom is het verstandig om in zee te gaan met een ervaren veiligheidspartij die u hierin kan adviseren en ontlasten.

Veel bedrijven denken dat voor het organiseren van een evenement of feest beveiliging inhuren het enige is dat moet gebeuren. Een paar beveiligers op het terrein en niet meer naar omkijken. Security inhuren voor een evenement is echter slechts één van de onderdelen van veiligheid. Crowd control, EHBO, brandwachten, verkeersregelaars: er zijn veel meer belangrijke aspecten.

Mede daarom kijkt beveiligingsbedrijf Scorpions Security altijd samen met u naar de specifieke wens die u heeft op het gebied van beveiliging, zodat wij er zeker van zijn dat wij de juiste diensten leveren. Enkele diensten die wij leveren zetten wij voor u uiteen:

Beveiliging & recherche

De veiligheid van uw gebouw, pand, terrein of andere locatie is onze topprioriteit. Heeft u een eenmalig evenement? Ook dit vergt een specifieke aanpak waar wij bij Scorpions veel ervaring mee hebben. Binnen onze veiligheidsdienst Beveiliging & recherche kunt u denken aan onder andere:

  • objectbeveiliging
  • winkelbeveiliging
  • mobiele surveillance
  • evenementenbeveiliging

Andere veiligheidsdiensten

Toezicht & handhaving

De veiligheid in publieke ruimtes is een belangrijk onderdeel van onze samenleving. De toezichthouders van Scorpions zorgen voor een verbetering van zowel de veiligheid als de klantervaring. Met een vast team van toezichthouders en dagelijkse rapportages. Daarnaast gaan onze straatcoaches de buurt in om eventuele overlast bij de kern aan te pakken, zodat bewoners zich veilig voelen in hun wijk en kinderen gewoon buiten kunnen spelen.

Fire & Medical

Onze brandveiligheid en medische teams zorgen op locatie voor de juiste afhankelijk van eventuele incidenten op medisch en brandveiligheid gebied. Daarnaast kunnen onze strategen u hierin op een juiste manier adviseren en kunt u zelfs uw personeel of vrijwilligers door ons laten opleiding in onze Scorpions Academy.

Hospitality

Ontvangt u klanten die u direct een warm gevoel wil meegeven? Dan zijn onze hostessen en receptiemedewerkers er voor u. Uw bezoekers voelen zich direct thuis en u kunt zich focussen op een goed gesprek.

Persoonlijke beveiliging inhuren

Ook voor het inhuren van persoonlijke beveiliging kunt u bij Scorpions Security terecht. Wij zorgen voor een duidelijk plan, wat de situatie ook is. Naast persoonlijke beveiliging verzorgen wij daarbij bijvoorbeeld ook chauffeursdiensten, met gediplomeerde privé chauffeurs. Onze chauffeurs zijn gediplomeerd beveiliger en treden naar de buitenwereld op als chauffeur, maar zijn getrainde persoonsbeveiligers met gekwalificeerde opleidingen in binnen- en buitenland.

Beveiliging en veiligheidsdiensten

Beveiliging & Recherche

Met een breed scala aan expertises op het gebied van beveiliging en recherche ondersteunt Scorpio...

Lees verder

Toezicht & Handhaving

Als overheid zoekt u naar flexibele oplossingen die ingezet kunnen worden wanneer het nodig is om...

Lees verder

Hospitality & Facility

Soms is het niet wenselijk om een V’tje bij de voordeur te hebben, want u wilt een open en vriend...

Lees verder

Veelgestelde vragen over het inhuren van beveiliging

Waarom beveiliging inhuren via Scorpions Security?

Onze service staat bekend om zijn hoge kwaliteit en continuïteit. Vanuit onze jarenlange ervaring geven we praktisch advies en leveren we diensten om ervoor te zorgen dat organisaties op het hoogste niveau kunnen functioneren. Dit doen we door korte lijnen te houden en snel met elkaar te schakelen. U krijgt bij Scorpions ervaren proactieve beveiligers, die meedenken en ontzorgen. Onze medewerkers begrijpen dat ieder detail belangrijk is. Veiligheid bieden vereist meer dan een uniform. Het is de combinatie van kennis, vaardigheden en houding die zorgen dat we ons werk goed doen.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van beveiliging

De kosten van beveiliging zijn afhankelijk van de type beveiliger, kwalificaties die benodigd zijn en de CAO. We kijken graag samen naar de optimale invulling.

Kan ik ook persoonlijke beveiliging inhuren?

Ja, Scorpions levert persoonsbeveiligers. Zij zorgen voor het welzijn van personen door predictive profiling, route analyse, veiligheidsscan en bescherming.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.