conceptgod_scorpions-8125.jpg

Beveiliging inhuren

De veiligheid van uw organisatie, evenement, (openbaar) pand, winkel, bezoekers of werknemers moet altijd gewaarborgd zijn. Zo simpel is het. De veiligheidskwestie is er daarom een die u in handen wil leggen van een partij met ervaring, met oog voor detail en met een doorgrondende manier van werken. Scorpions Security is daarom de veiligheidspartner voor uw organisatie.

  • Beveiliging volledig op maat
  • Ervaren beveiligers met EHBO/BHV certificering
  • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
  • Afspraak = afspraak
Een offerte voor beveiliging op maat

Waarom beveiligingsbedrijf Scorpions Security inhuren?

Scorpions denkt met u mee over complexe veiligheidsproblemen. Wij treden op als uw veiligheidspartner en ontlasten u van dit vraagstuk. Wij bieden diensten, opleidingen en advies op alle veiligheidsgebieden. En dit doen wij jarenlang en bij alle soorten panden, winkels, evenementen en sportwedstrijden door heel Zuid-Nederland.

De kosten inzichtelijk

Bij Scorpions bieden wij een volledig pakket aan veiligheidsdiensten aan. Zo weet u zeker dat u bij één partij al uw veiligheidskwesties kunt neerleggen. Dit wordt van A tot Z voor u geregeld zodat u er niet langer omkijken naar heeft.

Wilt u beveiliging inhuren en bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

qv5a7050.jpg

Beveiliging inhuren voor..

De wens om beveiliging in te huren kan verschillende oorzaken hebben. Daarom kijkt beveiligingsbedrijf Scorpions Security altijd samen met u naar de specifieke wens die u heeft op het gebied van beveiliging, zodat wij er zeker van zijn dat wij de juiste diensten leveren. Enkele diensten die wij leveren zetten wij voor u uiteen:

Beveiliging & recherche

De veiligheid van uw gebouw, pand, terrein of andere locatie is onze topprioriteit. Heeft u een eenmalig evenement? Ook dit vergt een specifieke aanpak waar wij bij Scorpions veel ervaring mee hebben. Binnen onze veiligheidsdienst Beveiliging & recherche kunt u denken aan onder andere:

  • objectbeveiliging
  • winkelbeveiliging
  • mobiele surveillance
  • evenementenbeveiliging

 

Toezicht & handhaving

De veiligheid in publieke ruimtes is een belangrijk onderdeel van onze samenleving. De toezichthouders van Scorpions zorgen voor een verbetering van zowel de veiligheid als de klantervaring. Met een vast team van toezichthouders en dagelijkse rapportages. Daarnaast gaan onze straatcoaches de buurt in om eventuele overlast bij de kern aan te pakken, zodat bewoners zich veilig voelen in hun wijk en kinderen gewoon buiten kunnen spelen.

Fire & Medical

Onze brandveiligheid en medische teams zorgen op locatie voor de juiste afhankelijk van eventuele incidenten op medisch en brandveiligheid gebied. Daarnaast kunnen onze strategen u hierin op een juiste manier adviseren en kunt u zelfs uw personeel of vrijwilligers door ons laten opleiding in onze Scorpions Academy.

Hospitality

Ontvangt u klanten die u direct een warm gevoel wil meegeven? Dan zijn onze hostessen en receptiemedewerkers er voor u. Uw bezoekers voelen zich direct thuis en u kunt zich focussen op een goed gesprek.

Beveiliging en veiligheidsdiensten

Beveiliging & Recherche

Met een breed scala aan expertises op het gebied van beveiliging en recherche ondersteunt Scorpio...

Lees verder

Hospitality & Facility

Soms is het niet wenselijk om een V’tje bij de voordeur te hebben, want u wilt een open en vriend...

Lees verder

Toezicht & Handhaving

Als overheid zoekt u naar flexibele oplossingen die ingezet kunnen worden wanneer het nodig is om...

Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png