img_5f5280breed[1].jpg

Regel alles in Mijn Scorpions

Mijn Scorpions is het relatieportaal van Scorpions voor projectinformatie, opleidingen, kennisbank en BHV beheer.

Rapportages in alle vormen

In Mijn Scorpions kun je rapportages inzien van dienstne van Scorpions. Deze rapportages kun je heel eenvoudig downloaden in zowel PDF- als Excel-formaat. In het systeem zijn bovendien gestandaardiseerde rapportages opgenomen, bijvoorbeeld incidentenoverzichten, weekrapportages en kwartaaloverzichten. Alle informatie is te analyseren zoals materiaaluitgiftes, incidenten per periode, diefstallen met datum & tijdanalyse of BHV oefeningen en materialen. In combinatie met ons gratis BHV portaal, opleidingsportaal en mobiele surveillance is er complete integratie van de veiligheidsprocessen. Als opdrachtgever heeft u één portaal met al uw informatie.

rapportmijnscorpions.jpg
scorpionstagguardvoorbeeld.jpg

Scorpions Tag Guard

Bij Scorpions werken we met een eigen Ronde Controle Systeem genaamd Scorpions Tag Guard (STG). Dit systeem werkt via NFC-tags om te kunnen controleren of bepaalde ruimtes zijn gecontroleerd door de beveiliging. Scorpions Tag Guard werkt in combinatie met de werktelefoon en geeft zowel de opdrachtgever als onze teamleider inzicht in de gelopen rondes & controles. Zo weten we zeker dat de veiligheid geborgd
blijft.

Standaard bij onze dienstverlening
Tag Guard wordt gratis geleverd als onderdeel van onze dienstverlening. De beveiliging scant NFC Tags (met of zonder logo) via de telefoon. Door een aparte app kan de beveiliger extra toelichtingen of foto’s toevoegen. Al deze informatie wordt meteen geupload naar Mijn Scorpions en is inzichtelijk. Het systeem slaat informatie op de telefoon op bij verlies van internet. Zo kunnen kelders ook zonder probleem gecontroleerd worden.

Controle van apparatuur / deuren
Het systeem kan ingezet worden als rondecontrolesysteem, maar ook als tag bij belangrijke apparatuur om zeker te weten dat bepaalde controles uitgevoerd zijn. Door een foto te maken van een BMC paneel kan de surveillant aantonen dat er geen storingen actief zijn.

Opleidingsportaal

Via het NIBHV Portaal en Mijn Scorpions zorgen we ervoor dat alle opleidingen van uw werknemers zichtbaar zijn. We zorgen voor tijdige herhalingen, zodat de kennis en ervaring geborgd blijft. Door een combinatie van klassikale lessen en e-learning zorgen we voor afwisseling.

Inplannen opleidingen
Via het opleidingsportaal heeft u overzicht in al uw medewerkers en de gevolgde cursussen. U kunt zelf nieuwe medewerkers inschrijven voor cursussen of een in-company cursus aanvragen.

qv5a6775.jpg
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.