headeradviseren.jpg

Over Scorpions

Scorpions Security is al ruim 25 jaar voor veel opdrachtgevers de veiligheidspartner die meedenkt over complexe problemen. Dit doen wij met een gespecialiseerd team op basis van vier belangrijke kernwaarden. Op deze manier acteren wij op een hoog niveau waarbij een eerlijke beloning, maatschapplijk en milieu in balans zijn. Op deze pagina lees je meer over onze missie, visie en onderneming.

  • Maatschappelijk betrokken
  • Daadkrachtig
  • Integer
  • Gastgericht

Scorpions is in 1995 opgericht door Wilbert & Marion van den Broek, met als visie het neerzetten van een betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Deze visie is gegroeid tot het huidige bedrijf met meerdere specialisaties, die het mogelijk maken om u perfect te adviseren.
 

conceptgod_scorpions-8125.jpg

Missie

Onze missie is een veiligere samenleving te creëren door het leveren van vakbekwame en professionele mensen. Om dit waar te maken hebben we vier ijzersterke kernwaarden die onze dagelijkse werkzaamheden constant beïnvloeden.

Sociaal ondernemen

Scorpions acteert op een hoog kwaliteitsniveau waarbij een eerlijke beloning, maatschappij en milieu in balans zijn. Vanuit deze visie verwachten we dat iedereen in de maatschappij bijdraagt naar vermogen in een veilige omgeving, hier een eerlijke vergoeding voor ontvangt en meedenkt over het creëren van een groene toekomst voor volgende generaties.

jas_aangeven.jpg
ingang.jpg

Werken bij Scorpions

Scorpions is een landelijke veiligheidspartner waar kwaliteit voorop staat. Wij streven continu naar het geven van de beste service en hiervoor hebben we de beste mensen in het vak nodig. Mensen die meedenken met de opdrachtgever en duidelijk advies kunnen geven om de veiligheid en gastvrijheid te verhogen.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.