mobiele-surveillance.jpg

Beveiliging kantoorpand

De veiligheid van uw bedrijf of organisatie en het personeel en de bezoekers staat altijd op nummer één en moet gewaarborgd zijn. Daar is iedereen het over eens. Wilt u deze veiligheid garanderen en bovendien diefstal, overlast of vandalisme tegengaan? Dan is beveiliging van uw kantoorpand een juiste oplossing. Scorpions Security biedt u de juiste beveiliging van uw kantoorpand. Wij zijn uw partner op het gebied van veiligheid, denken met u mee, geven u advies en hebben alle middelen om de juiste maatregelen te treffen.

 • Beveiliging op maat
 • Gecertificeerde en gastvrije beveiligers
 • Uitstekende communicatie, 24/ bereikbaarheid
 • Ook collectieve beveiliging bedrijven
Prijsopgave voor beveiliging kantoorpand

Waarom beveiliging voor uw kantoorpand?

Uw bedrijf veilig van overlast, diefstal, vandalisme en ander vuil. Dat is waar iedere ondernemer of eigenaar van een kantoorpand natuurlijk naar streeft. Door een constante stroom van mensen kan het echter zo zijn dat het overzicht kwijtraakt en de alertheid voor zaken als diefstal afnemen. Gevaren die van buitenaf komen, maar ook van binnenuit (bijvoorbeeld door delving van medewerkers). Om deze zaken tegen te gaan bent u op zoek naar een beveiligingspartij die met u meedenkt, die expertise heeft op dit gebied en die dit probleem uit handen kan nemen. Scorpions Security is deze partij. Als het gaat om beveiliging van bedrijfspanden heeft Scorpions decennialange ervaring met verschillende beveiligingsdiensten. Wij zorgen voor de juiste beveiliging van uw kantoorpand. Gepast, betrouwbaar en kosteneffectief.  

Beveiliging kantoorpand inhuren

Als u beveiliging voor uw kantoorpand inhuurt, huurt u niet simpelweg een beveiliger in uniform voor bij de deur. Scorpions Security gaat verder. Wij zorgen ervoor dat u de juiste veiligheidsdiensten afneemt en passen deze aan bij uw wensen en dat was past bij uw bedrijf. Enkele facetten die daarbij van toepassing zijn:

Scorpions Quickscan 
De Scorpions Quickscan is een onderzoek naar uw locatie, processen en de ‘security awareness’ van het aanwezige personeel. Aan de hand van deze scan stellen we een adviesrapport op waarin we concrete aanbevelingen doen. Met deze aanbevelingen kunt u allereerst zelf aan de slag, maar daarnaast kunt u met de gegeven adviezen de dienstverlening van Scorpions inschakelen. 

Beveiligingsdiensten 

Scorpions Security heeft een breed scala aan beveiligingsdiensten die helpen aan de veiligheid van uw kantoorpand. Enkele beveiligingsdiensten die kunnen worden ingezet: 

 • Receptiediensten 
 • Gastheren/gastvrouwen 
 • Surveillance/controlerondes 
 • In/uitgangscontroles

De beveiligers van Scorpions zijn altijd alert, gastvrije en uitstekend getraind. Zo is iedere beveiligers ook een gecertificeerd BHV’er en kunnen ze, naast hun veiligheidstaken, ook licht administratief werk of receptionele werkzaamheden uitvoeren. Zo weet u zeker dat u geen onnodige kosten maakt.  

Centraal Beheer 
Een beveiliger heeft overzicht nodig om zijn werk goed te kunnen doen. Daarom is bij ons de beveiliger de spil van de facilitaire en veiligheidsorganisatie en werkt hij vanuit een centraal beheer, met verschillende automatiseringssystemen en facilitaire pakketten. Is er op locatie geen registratiesysteem aanwezig? Dan levert Scorpions dit systeem gratis mee, waarin onder andere bezoekregistratie, opleidingenbeheer en uitgiftes staan geregistreerd.  

Onze casussen

Scorpions Security heeft veel ervaring op het gebied van beveiliging van kantoorpanden. Om u een beeld te geven van de veiligheidsdiensten die wij bieden, hebben wij enkele casussen op onze website staan. Bekijk deze casussen hieronder. 

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Bij Scorpions Security weet u dat veiligheid altijd op 1 staat. Ruim 25 jaar werken wij al voor veel verschillende opdrachtgevers en denken wij mee over complexe problemen. Vanaf het eerste moment werken wij met vier belangrijke kernwaarden:

 • Daadkrachtig 
 • Integer 
 • Gastgericht 
 • Maatschappelijk betrokken 

Aan de hand van deze vier kernwaarden gaan wij iedere dag aan de slag met als missie: een veiligere samenleving creëren door het leveren van vakbekwame en professionele mensen. 

Prijsopgave aanvragen voor beveiliging van uw kantoorpand

Wilt u meer weten over de beveiligingsdiensten van Scorpions? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Scorpions. Dat kan uiteraard via onze website, maar u bent ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek. Neem in dat geval contact met ons op via info@scorpions.nl of bel naar +31(0)76 50 22 564 

Enkele van onze beveiligingsdiensten

Beveiliging & Recherche

Met een breed scala aan expertises op het gebied van beveiliging en recherche ondersteunt Scorpio...

Lees verder

Toezicht & Handhaving

Als overheid zoekt u naar flexibele oplossingen die ingezet kunnen worden wanneer het nodig is om...

Lees verder

Fire & Medical

Scorpions heeft eigen gecertificeerde en ervaren brandwachten en EHBO’ers in dienst. Wij geven or...

Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.