conceptgod_scorpions-7650.jpg

Beveiligingsbedrijf

Als beveiligingsbedrijf is Scorpions Security uw partner op het gebied van veiligheid en beveiliging. Wij denken met u mee over complexe problemen en bieden oplossingen op maat. Of het nu gaat om onze diensten, opleidingen of advies: onze expertise ligt op alle veiligheidsgebieden. Met Scorpions heeft u een partner aan uw zijde waar u op kunt vertrouwen.

 • Expert in alle veiligheidsdomeinen
 • Beveiliging volledig op maat
 • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
 • Afspraak = afspraak
Offerte aanvraag

Wat doet een beveiligingsbedrijf?

Iedere veiligheidskwestie vergt een specifieke aanpak. Of het nu gaat om objectbeveiliging, retailbeveiliging, evenement- en vrijetijdsbeveiliging of recherche: iedere beveiligingsklus heeft een ander karakter. Dankzij de jarenlange ervaring van Scorpions hebben wij ervaring met alle vormen van beveiliging. Als beveiligingsbedrijf zijn wij daarom in staat om iedere vorm van beveiliging te verzorgen. Zo nemen wij het heft in handen en hoeft u zich geen zorgen te maken over dit aspect van uw organisatie of evenement.

De diensten van beveiligingsbedrijf Scorpions

Of u nu op zoek bent naar beveiliging voor een winkelcentrum of winkelgebied of dat u graag hebt dat het complete veiligheidsplan van uw evenement uit handen wordt genomen. Bij Scorpions bent u aan het juiste adres. Wij zijn een beveiligingsbedrijf voor alle soorten veiligheidskwesties. Scorpions verzorgt onder andere de volgende diensten:

 • Objectbeveiliging
 • Winkelsurveillance
 • Mobiele surveillance
 • Evenementenbeveiliging
 • Animale beveiliging
 • Stewards bij sportwedstrijden
 • Beveiliging te water
 • Recherche

Bent u benieuwd naar deze beveiligingsdiensten van Scorpions Security of wilt u meer weten over onze werkwijze? Ga dan snel naar onze Dienstenpagina of neem contact met ons op.

Wat mag u verwachten van een beveiligingsbedrijf?

De kwestie ‘veiligheid’ vereist een daadkrachtige en professionele aanpak en uitvoering. Scorpions Security staat daar bij iedere opdracht voor in. Wij zijn daarom niet zomaar een beveiligingsbedrijf, maar uw veiligheidspartner. Wij denken mee over de complexe en unieke problemen die uw veiligheidskwestie met zich meebrengt en bieden daarbij de juiste diensten, opleidingen en het juiste advies aan op alle gebieden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over deze kwestie en kunt u uw aandacht verleggen op zaken die dit nodig hebben.

Geen enkel werkgebied is daarbij onbekend gebied voor Scorpions. Van retail tot overheid en van horeca tot evenementen met tienduizenden bezoekers. Op elk gebied mag u van ons een concreet advies verwachten in veiligheid en gastheerschap, zodat u en uw organisatie op het hoogste niveau kunnen functioneren.

De kernwaarden van Scorpions Security

In 1995 werd Scorpions Security opgericht met als visie het neerzetten van een betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Onze bijpassende missie is daarom ook: “Het creëren van een veiligere samenleving door het leveren van vakbekwame en professionele mensen.”

Om dit waar te maken heeft beveiligingsbedrijf Scorpions Security vier kernwaarden die invloed hebben op de dagelijkse manier van werken van ons bedrijf.

Daadkracht. Integriteit. Gastgerichtheid. Maatschappelijke betrokkenheid.

Samenwerken met beveiligingsbedrijfs Scorpions Securty?

Met bovenstaande vier kernwaarden gaan wij iedere veiligheidskwestie aan. Wilt u meer weten over onze manier van werken? Neem dan contact met ons op of kijk op onze pagina over ‘Kernwaarden’. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.