mobiele-surveillance.jpg

Beveiligingsbedrijf Roosendaal

Bent u op zoek naar een Beveiligingsbedrijf in Roosendaal of omgeving? Scorpions Security is de veiligheidspartner die u zoekt. Als beveiligingsbedrijf hebben wij al ruim 25 jaar ervaring op veel verschillende veiligheidsdomeinen. Van evenementenbeveiliging tot objectbeveiliging en alles daar tussenin. Wij denken met u mee, bieden maatwerk aan en hanteren heldere communicatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de beveiliging van uw evenement, bedrijf of winkel, kantoorgebouw, bouwlocatie of openbare gelegenheid

 • Beveiliging volledig op maat
 • 25+ jaar ervaring
 • Expert in alle veiligheidsdomeinen
Een offerte voor beveiliging op maat

Beveiligingsbedrijf Roosendaal: wat doet Scorpions?

Bij Scorpions Security zijn we al ruim een kwart eeuw actief in het veiligheidsdomein. In deze periode hebben we veel verschillende veiligheidsopdrachten tot een succesvol einde gebracht. De kracht van Scorpions als beveiligingsbedrijf in Roosendaal zit hem in het feit dat wij snappen dat geen enkele opdracht hetzelfde is, elke case is uniek. Daarom hanteren wij bij iedere opdracht maatwerk en denken wij vanaf het eerste moment met de opdrachtgever mee om beveiliging direct te integreren in de organisatie. Zo kunnen wij zo goed én efficiënt mogelijk te werk gaan, wat de dienstverlening uiteraard alleen maar ten goede komt.

Of het nu gaat om de beveiliging van een winkel, objectbeveiliging in een kantoorgebouw, surveillance op een bouwplaats of de complete beveiliging en medische ondersteuning voor een evenement: op alle vlakken heeft Scorpions de juiste ervaring, kennis en professionaliteit om dit op te pakken. Wij regelen alles van A tot Z, zodat u ‘s nachts niet langer wakker ligt over het domein ‘veiligheid’.

Beveiligingsdiensten in Roosendaal

Zoals gezegd heeft Scorpions Security ervaring met een breed scala aan veiligheidsdiensten. Voor iedere veiligheidskwestie hebben we zodoende een passende oplossing. Dat kan uiteraard ook een combinatie van diensten zijn die het beste past bij de specifieke beveiligingsvraag die u heeft. Hieronder zetten we de belangrijkste veiligheidsdiensten die wij bieden voor u op een rij.

 • Evenementenbeveiliging: Toegangscontrole, verkeersbegeleiding, crowd control, gediplomeerde brandwachten en EHBO’ers: het is een greep van de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden voor evenementenbeveiliging. 
 • Winkelsurveillance: Beveiliging tegen overlast en derving, maar ook voor facilitaire ondersteuning, altijd gastvrij en in samenspraak met andere beveiligingspartners.
 • Mobiele surveillance: Rust en zekerheid op locatie op de uren dat u er niet bent. Met controle rondes, maar ook de nieuwste technologieën. 
 • Objectbeveiliging: Receptiediensten, surveillancerondes, toegangscontroles en meer. Uw gebouw gastvrij en veilig. 
 • Recherche: Scorpions is een erkend recherchebureau. Wij onderzoeken zaken die opheldering behoeven, zoals diefstal, bedrijfsfraude en meer. 
  Beveiliging te water: Veiligheid bij evenementen bij of op het water is extra belangrijk. Scorpions beschikt over de boten en het personeel om deze veiligheid te garanderen.
 • Stewards bij sportwedstrijden: Al jarenlang is Scorpions partner van NAC Breda. Onze stewards handhaven de veiligheid, wijzen gasten de weg en grijpen in waar nodig. Altijd met een behulpzame houding.
 • Animale beveiliging: In sommige gevallen kan een beveiliger met hond of te paard een goede optie zijn. Scorpions werkt op verschillende manieren met animale beveiliging en kan dit op de juiste manier inzetten.

Wat kunt u verwachten van een beveiligingsbedrijf in Roosendaal?

Als u een veiligheidspartner in de hand neemt, verwacht u natuurlijk een bepaalde mate van expertise en daadkrachtig optreden. Bij Scorpions kunt u ervan op aan dat wij u de juiste adviezen geven én dat wij deze adviezen kunnen opvolgen met de inzet van de juiste veiligheidsdiensten. 

Al sinds de oprichting in 1985 werkt Scorpions met vier belangrijke kernwaarden. Kernwaarden die wij altijd in ons dagelijks werk toepassen.

 • Daadkracht
 • Integriteit
 • Gastgerichtheid
 • Maatschappelijke betrokkenheid

Met deze kernwaarden in het achterhoofd sturen wij onze beveiligers, gastheren en -dames, stewards, medisch personeel en al onze mensen op pad.

Veelgestelde vragen over beveiliging

Waarom beveiliging inhuren via Scorpions Security?

Onze service staat bekend om zijn hoge kwaliteit en continuïteit. Vanuit onze jarenlange ervaring geven we praktisch advies en leveren we diensten om ervoor te zorgen dat organisaties op het hoogste niveau kunnen functioneren. Dit doen we door korte lijnen te houden en snel met elkaar te schakelen. U krijgt bij Scorpions ervaren proactieve beveiligers, die meedenken en ontzorgen. Onze medewerkers begrijpen dat ieder detail belangrijk is. Veiligheid bieden vereist meer dan een uniform. Het is de combinatie van kennis, vaardigheden en houding die zorgen dat we ons werk goed doen.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van beveiliging

De kosten van beveiliging zijn afhankelijk van de type beveiliger, kwalificaties die benodigd zijn en de CAO. We kijken graag samen naar de optimale invulling.

Kan ik ook persoonlijke beveiliging inhuren?

Ja, Scorpions levert persoonsbeveiligers. Zij zorgen voor het welzijn van personen door predictive profiling, route analyse, veiligheidsscan en bescherming.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.