Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Beveiligingsdiensten – Scorpions Security 

Scorpions Security biedt beveiligingsdiensten, -opleidingen en -advies aan op alle veiligheidsgebieden. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij de veiligheidspartner die met u meedenkt!

Bent u op zoek naar een professionele beveiligingspartner? Dan bent u bij Scorpions Security aan het juiste adres. Al ruim 25 jaar zijn wij een veiligheidspartner voor veel verschillende bedrijven, instanties en evenementen die meedenkt over complexe problemen. Scorpions biedt verschillende beveiligingsdiensten, maar geeft daarnaast ook advies en biedt opleidingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van beveiligingsdiensten is geen enkele branche ons onbekend. Onder andere bij klanten in de retail, overheid, evenementen, horeca en andere objecten kunnen wij u concreet helpen en advies geven in veiligheid en gastheerschap. Zo staat niets uw organisatie meer in de weg om optimaal te functioneren. Benieuwd hoe we ook u kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

 

Welke beveiligingsdiensten biedt Scorpions?

Scorpions heeft een breed scala aan beveiligingsdiensten waarmee het organisaties helpt om op het hoogste niveau te functioneren. We zetten de belangrijkste beveiligingsdiensten voor u op een rij.

Objectbeveiliging & retail

Van receptiediensten en in- en uitgangscontrole van uw bedrijfspand tot gastheer en surveillance bij de winkel. De beveiligers en toezichthouders van Scorpions zijn van alle markten thuis. Ze begrijpen bovendien dat ieder detail belangrijk is en meer vereist dan het dragen van een uniform. Een combinatie van kennis, vaardigheden en houding zorgen ervoor dat wij ons werk goed kunnen doen. Bovendien leren we altijd bij en doen we nieuwe kennis snel op, zodat we situaties sneller kunnen herkennen en beter kunnen handelen.

Evenementbeveiliging

Het organiseren van een evenement is een complex gegeven. Dan is het handig dat u een ervaren partner heeft op het gebied van veiligheid en crowd control. Scorpions Security is die partner bij evenementen van iedere grootte. Wij denken vanaf de voorbereidingsfase met u mee over tal van belangrijke veiligheidskwesties. Daarbij richten wij ons allereerst op het voorkomen van incidenten. Mocht er op locatie toch ingegrepen moeten worden, dan treden onze evenementenbeveiligers daadkrachtig en discreet op, zodat de overige bezoekers hier zo min mogelijk last van hebben. Het waarborgen van de veiligheid staat altijd bovenaan.

Toezicht & handhaving

In publieke ruimtes is veiligheid een essentiële voorwaarde om bezoekers goed van dienst te kunnen zijn. Scorpions vindt dat deze veiligheid verder gaat dan het voorkomen van agressie of het garanderen van brandveiligheid. Veiligheid is ook veilig voelen. Dit staat bij onze toezichthouders en beveiligers altijd op één. Wij helpen bezoekers die verdwaald zijn of het juiste loket zoeken en bieden hulp waar dit nodig is. Met respect, inlevingsvermogen en een luisterend oor. Zo weten ze wat er speelt en kunnen ze beter anticiperen. 

Wilt u meer weten over de diensten van Scorpions Security? Bekijk dan ons overzicht met al onze beveiligingsdiensten.

Beveiligingsdiensten in de praktijk

Scorpions Security heeft al ruim 25 jaar ervaring in de wereld van beveiliging. Daardoor hebben we al veel kennis en expertise opgebouwd die we mogen inzetten bij veel verschillende opdrachtgevers en organisaties. IBM Benelux, NAC Breda, Wereldhave Management en gemeente Breda zijn slechts enkele organisaties die Scorpions Security als veiligheidspartner hebben. Ben je benieuwd naar de beveiligingsdiensten van Scorpions in de praktijk? Bekijk dan onze casussen!

Meer weten over de beveiligingsdiensten van Scorpions?

Wilt u meer weten over de beveiligingsdiensten van Scorpions of simpelweg kennismaken met ons? Wij vertellen u er graag over! Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor uw veiligheidskwestie. 

Vraag een offerte aan

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen