1247_scorpions-enhanced-nr-edit-min.jpg

In-Company trainingen

Wij zijn gespecialiseerd in in-company opleidingen. Voor de cursus nemen onze projectmanagers de bijzonderheden van uw pand en organisatie door.

Het is voor ons belangrijk dat de cursus toegespitst is op uw bedrijf en daarom willen we graag weten tegen welke risico’s u aanloopt. Heeft u veel kinderen over de vloer? Is het gebouw onoverzichtelijk? Of heeft u te maken met gesloten afdelingen?

Over de cursus

Voor de cursus vragen we daarom uw RI&E Analyse op en uw BHV- en ontruimingsplan. Onze trainer zal zich voorbereiden met deze informatie, zodat er gericht geoefend kan worden op scenario’s die werknemers dagelijks kunnen tegenkomen.

Daarnaast zijn in-company goedkoper dan losse inschrijvingen. Tarieven liggen gemiddeld 20% lager, als u kiest voor een in-company training.

1019_scorpions-enhanced-nr-edit-min.jpg

Beheren BHV organisatie

Via Mijn Scorpions zorgen we ervoor dat alle opleidingen van uw werknemers zichtbaar zijn. We zorgen voor tijdige herhalingen, zodat de kennis en ervaring geborgd blijft. Via het portaal heeft u overzicht in al uw werknemers, kunt u gemakkelijk nieuwe collega’s toevoegen en nieuwe cursussen aanvragen.

Iemand los opleiden
Het komt wel eens voor dat u een nieuwe werknemer heeft die opgeleid moet worden en niet kan wachten tot de volgende herhaling. Via Mijn Scorpions kunt u uw werknemer direct inschrijven op losse cursussen die wij aanbieden op ons kantoor of andere locaties in de regio.

Materiaalbeheer
In Mijn Scorpions kunt u tevens al uw materialen terugvinden die in beheer zijn bij Scorpions, zoals uw AED, blusmiddelen en EHBO koffers.

Geïnteresseerd in een In-Company opleiding?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgave.

Wij gaan graag bij uw bedrijf aan de slag.

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.