21
jun.
2024

Op de leukste evenementen staan en lekker bijverdienen?

21 juni 2024

Wil jij op de leukste festivals, wedstrijden of andere evenementen staan, terwijl je lekker aan het bijverdienen bent? Wij bieden de perfecte oplossing voor jou!

beveiligersrug.png
1875888807 9711b9c4204f037bafeffa99594509dfd56ff6baf0afcd16c908e815b5d6be4c d 640

Waar sta je?

Zo ga jij staan op eredivisie wedstrijden van NAC, evenementen georganiseerd op het Breepark, Breda Live, Big Rivers, Dancetour, diverse werkzaamheden tijdens carnaval en ga zo maar door. De lijst is oneindig! Zo krijg jij precies dezelfde sfeer mee, en eindig je de dag waarin je geld hebt verdient, in plaats van uitgegeven.

Het wonderteam

Dit doe je uiteraard niet alleen, in een gezellig en hecht team van andere collega’s, waaronder andere studenten en collega’s die al wat langer in dienst zijn, zorg jij dat naast al dat genieten de bezoekers van deze evenementen een veilig gevoel hebben en voorzien worden van alle informatie! Hiernaast ben jij de aangewezen persoon voor de volgende werkzaamheden:

  • Fouilleren van bezoekers
  • Toezicht houden op bezoekers (terwijl je lekker mee aan het zingen bent)
  • Optreden bij mogelijke incidenten
  • Dienen als informatiepunt (waarna je weer lekker mee kan zingen)
  • Ondersteunende taken rondom de organisatie.

Dit dankbare en gezellige werk doe je met name in de weekenden. Zo heb jij doordeweeks tijd voor je studentenleven en hobby’s, en kan je in de weekenden lekker bijverdienen. Goed bekeken, toch?

De kleine lettertjes

Zijn er nog andere vereisten? Jazeker, om te zorgen dat jij de meest recente tiptoppen kennis hebt rondom beveiliging bieden wij een interne GRATIS opleiding aan waarin wij jou helemaal bijspijkeren rondom beveiliging en veiligheid in zijn algemeen. Zo sta jij tussen de mensen ook zelfverzekerd in je schoenen!

Dat is ook de reden om met ons aan de slag te gaan! Naast toffe werkplekken, gunstige werktijden, gezellige collega’s en niet te vergeten: een lekker uurloon, leren wij jou ook alle kneepjes van het vak en deze geweldige sector. Zolang jij zelfverzekerd in je schoenen staat, hebben wij er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen!

Dus wacht niet langer! Bekijk onderstaand filmpje om nog meer de sfeer te proeven en kijk voor meer informatie op www.werkenbijscorpions.nl!

De perfecte match

Tijdens de zomer verlang jij er waarschijnlijk naar om met lekkere temperaturen te genieten op diverse evenementen. Heerlijke zon, leuke muziek, gezellige mensen, ga zo maar door! Echter mist er één aspect die deze combi helemaal fantastisch zou maken: een lekker uurloon! Hoe onrealistisch deze combi misschien wel niet lijkt, bij Scorpions Security maken we er realiteit van, en wij denken dat jij de ideale match bent!

Meer nieuws
dsc01454.jpg
Het evenementenseizoen is volop in gang!
Lees verder
ab58471a1ec56dd9c23d21587d74d6bf656039ec_f6d1dbb991380182e3e44a700cf8a252f59d3d2c_linkedin.jpg
Praktijkopleider Jan doorgedrongen tot de top 10 beste praktijkopleiders
Lees verder
scorpionssecurityaanvoerderbrabantsport.png
Scorpions Security investeert in het Brabantse sportklimaat
Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.