25
sep.
2022

Project Rugdekking binnenkort van start

25 september 2022

Jongeren die momenteel geen werk hebben of geen opleiding volgen, kunnen vanaf half november deelnemen aan het project ‘Rugdekking’. In samenwerking met Stichting Schouders Eronder en NAC Breda, moet het leerwerktraject jongeren tussen de 16 en 28 jaar uit de regio Breda nieuw perspectief bieden en uiteindelijk kans geven op een baan in de veiligheidssector.

dsc_0485kopie.jpg

Achtergrond

Na twee succesvolle trajecten in het verleden start vanaf november weer een nieuw traject bij NAC Breda. Het project maakt gebruik van de aantrekkingskracht van de club om jongeren zonder werk of opleiding nieuw perspectief te bieden. Op deze manier komen zij los van hun dagelijkse routine en maken zij uiteindelijk kans op een baan in de veiligheidssector. Rugdekking richt zich op jongeren in de leeftijd van 16 tot 28 jaar zonder werk, opleiding of startkwalificatie die minimaal een jaar werkloos thuis zitten. Kortom: jongeren met weinig perspectief, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Traject

Deelnemers gaan in kleine groepen van maximaal vijftien personen een traject van twaalf weken aan. Het traject bestaat uit een combinatie van gedragsinterventie, opleiding en stage. De kern bestaat uit de opleiding tot UEFA Sportsteward, aangevuld met de certificaten Verkeersregelaar en Bedrijf Hulp Verlener. Tijdens (thuis)wedstrijden van NAC lopen de deelnemers stage als steward, verkeersregelaar of gastheer/vrouw Scorpions. Tot slot volgen deelnemers ook nog een sportprogramma, werken zij aan hun houding en gedrag en gaan op stages en excursies die naar werk of een opleiding leiden. Wie het Rugdekking-traject succesvol afrondt stroomt uit richting werk of school.

unadjustednonraw_thumb_113b.jpg

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 29 september om 16:00 uur staat een informatiebijeenkomst gepland. De informatiebijeenkomst vindt plaats in het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda, de exacte ruimte volgt na aanmelding.

Aanmelden of meer info? Meld je dan snel aan voor de informatiebijeenkomst door een mail te sturen naar rugdekking@nac.nl of neem contact op via 06-57738568.

unadjustednonraw_thumb_1165.jpg
Meer nieuws
wilbertvdbroek2.jpg
Overlijden van Wilbert van den Broek
Lees verder
20230603_141748.jpg
Verlenging samenwerking Scorpions en gemeente Zundert
Lees verder
nac-scaled.jpg
Risicofactoren bij evenementen gedurende COVID-19
Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png