26
jun.
2023

Verlenging samenwerking Scorpions en gemeente Zundert

26 juni 2023

Scorpions heeft de gunning gewonnen van de aanbesteding beveiliging van de gemeente Zundert. Hiermee verlengen we onze samenwerking met de gemeente Zundert voor o.a. opvang, alarmopvolging en ondersteuning op het stadskantoor.

20230603_141748.jpg

Onderdeel van de verlenging is het borgen van de veiligheid van de Oekraïne opvang van de gemeente. In deze samenwerking ligt de nadruk op het waarborgen van de veiligheid van zowel de bewoners van het centrum als de omwonenden. Het team van Scorpions zal zich inzetten om een veilige en stabiele omgeving te creëren waarin alle betrokkenen zich beschermd en gerustgesteld voelen. 

Taken en verantwoordelijkheden

Daan Cozijn, als teamleider op deze locatie, heeft een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Naast het waarborgen van de veiligheid, omvat zijn rol ook het coördineren van de dagelijkse activiteiten en het zorgen voor een efficiënte werking van de opvang. Enkele van de voornaamste taken van Daan zijn onder andere het: 

  • Houden van toezicht: Daan is verantwoordelijk voor het houden van toezicht op de gehele locatie. Dit betreft het monitoren van de veiligheid, het herkennen van mogelijke risico's en het nemen van passende maatregelen om de veiligheid van zowel bewoners als omwonenden te behouden.  
  • Uitvoeren van controle rondes: er worden regelmatig controle rondes uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alles ordelijk en veilig verloopt op de locatie. Hierbij wordt gelet op naleving van de geldende regels en voorschriften.  
  • Aanmelden van bezoekers: een belangrijke taak van Daan is het beheren van het bezoekersproces. Hij zorgt ervoor dat alle bezoekers zich aanmelden en de nodige registratie- en veiligheidsprocedures volgen voordat ze toegang krijgen tot deze locatie. 

Naast deze specifieke taken, is Daan een aanspreekpunt voor zowel het personeel als de bewoners. Om de veiligheid en het welzijn van alle betrokkenen te behouden, wordt er nauw samengewerkt met lokale autoriteiten, maatschappelijke organisaties en communicatiepersonen van het park. Regelmatig overleg en communicatie zorgen voor een effectieve aanpak van eventuele uitdagingen en borgen de continuïteit.

Meer nieuws
microsoftteams-image[1].png
Verlenging samenwerking gemeente Breda
Lees verder
bhv.jpg
BHV verplicht? Hoe kan ik mijn BHV organisatie inrichten?
Lees verder
dsc_0485kopie.jpg
Project Rugdekking binnenkort van start
Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png