headerreceptiekantoor.jpg

Objectbeveiliging Breda

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf voor objectbeveiliging in Breda? Dan bent u bij Scorpions Security aan het juiste adres. Scorpions heeft al ruim 25 jaar ervaring in het veiligheidsdomein en is uw partner voor alles op het gebied van veiligheid. Wij ondersteunen uw bedrijf of organisatie op het hoogste niveau.

  • Schone locatie, gastvrij ontvangst
  • Facilitaire ondersteuning
  • Actieve en daadkrachtige deelname
  • Veiligheid op nummer 1
Prijsopgave aanvragen voor objectbeveiliging

Objectbeveiliging Breda door Scorpions

Objectbeveiliging is er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Of het nu gaat om receptiediensten van een kantoorgebouw, in- en uitgangscontroles bij openbare gebouwen, brand- en sluitrondes of andere werkzaamheden. Alle verschillende diensten die onder objectbeveiliging vallen, biedt Scorpions Security voor u aan.  

De objectbeveiligers van Scorpions zijn multi-inzetbaar en op alle vlakken thuis. Vooraf stemmen we de precieze objectbeveiliging in Breda met u af. Wij kijken met u mee naar de casus en geven ons advies op basis van onze jarenlange ervaring op dit gebied.  

De objectbeveiligers van Scorpions

Als de beveiligers van Scorpions Security in uw bedrijf komen, kunt u er zeker van zijn dat u een professionele veiligheidsservice in huis heeft. De objectbeveiligers van Scorpions kunnen op verschillende vlakken worden ingezet. Een aantal behoeften die onze beveiligers kunnen voldoen: 

  • Ontvangen en verwijzen van bezoekers 
  • In- en uitgangscontroles 
  • Brand- en sluitrondes lopen 
  • Controlerondes 
  • Receptiewerkzaamheden zoals telefonisch werk 
  • Licht administratieve werkzaamheden 

Naast deze werkzaamheden zijn al onze beveiligers opgeleid als BHV’er. Zo weet u zeker dat ook de veiligheid van uw bezoekers in geval van nood (medisch of anders) gewaarborgd is en zij snel kunnen handelen, mocht dit nodig zijn. Een geruststellende gedachte en financieel aantrekkelijk, omdat u hier geen extra kosten voor maakt.  

Waarom objectbeveiliging in Breda?

Objectbeveiliging beschermt u en uw personeel tegen onveilige situaties in het gebouw van uw bedrijf of organisatie. Dankzij juiste beveiliging weet u welke personen er in en uit het gebouw gaan, heeft u gastvrije maar scherp oog dat opvallende situaties juist ka n inschatten en vat u eventuele bijzonderheden in de kraag voordat ze escaleren. Dankzij objectbeveiliging beveiligt u zich tegen inbraak en vandalisme of fraude en diefstal. Het dient tevens als ondersteuning van uw eigen veiligheidsorganisatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw eigen mensen. 

Scorpions Security: 25 jaar ervaring

Ruim 25 jaar geleden werd in Etten-Leur de start gemaakt met Scorpions Security. Wij opereren nog steeds onder de kernwaarden die toen op papier werden gezet: het neerzetten van een betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Dit is de visie die nog steeds leidend is in alles wat wij doen. Of het nu gaat om objectbeveiliging, evenementbeveiliging of andere vormen van beveiliging. 

Mede daarom leveren wij niet simpelweg beveiligers, maar trekken wij op als uw veiligheidspartner. Wij kijken met u mee naar de casus die voor handen ligt en adviseren over de in te zetten vormen van beveiliging. Dit zorgt ervoor dat u geen onnodige vormen van beveiliging inhuurt, maar wel de juiste.  

Dankzij onze rapportages heeft u altijd inzicht in de bijzonderheden die zich hebben voorgedaan en de kosten die u maakt. Bovendien werken wij met een vast team van medewerkers op iedere locatie zodat er altijd een bekend gezicht rondloopt.  

Waar kunnen we u mee helpen?

Wij helpen u graag verder op het gebied van objectbeveiliging in Breda. Bent u benieuwd naar ons advies of wilt u graag meer weten over onze diensten en werkzaamheden? Dan bent u van harte welkom voor een kop koffie. Wij gaan graag aan de slag om een veilige omgeving te creëren! 

Beveiligingsdiensten in Breda

Beveiliging & Recherche

Met een breed scala aan expertises op het gebied van beveiliging en recherche ondersteunt Scorpio...

Lees verder

Toezicht & Handhaving

Als overheid zoekt u naar flexibele oplossingen die ingezet kunnen worden wanneer het nodig is om...

Lees verder

Hospitality & Facility

Soms is het niet wenselijk om een V’tje bij de voordeur te hebben, want u wilt een open en vriend...

Lees verder

Veelgestelde vragen omtrent objectbeveiliging

Wat is objectbeveiliging

Onder objectbeveiliging verstaan we alle maatregelen om diefstal, fraude en vernieling te voorkomen. Dit kan een combinatie van technische en organisatorische oplossingen zijn zoals een beveiliger, mobiele surveillance, toegangsautorisatie en cameratoezicht.

Kan ik bij Scorpions Security ook terecht voor objectbeveiliging?

Ja, Scorpions is gespecialiseerd in objectbeveiliging. We beveiligen onder andere kantoren, fabrieken, distributiecentra, winkelcentra en overheidsgebouwen. Bij iedere opdracht kijken we samen naar de juiste match van beveiligers om optimaal te ondersteunen.

Vragen over objectbeveiliging?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.