beveiliging rotterdam.jpg

Objectbeveiliging Rotterdam

Op zoek naar een professionele veiligheidspartner voor objectbeveiliging in Rotterdam? Scorpions Security helpt u functioneren op het hoogste niveau.

  • Veilige omgeving, gastvrij ontvangst
  • Schone locatie
  • Actieve coaching, observatie & daadkrachtig optreden
  • Facilitaire ondersteuning
Prijsopgave aanvragen voor objectbeveiliging

Wat is objectbeveiliging?

Onder objectbeveiliging vallen alle beveiligingswerkzaamheden die diefstal, vandalisme, fraude en vernieling voorkomen in een (kantoor)gebouw. Een objectbeveiliger dient als eerste aanspreekpunt voor inkomende mensen, houdt een scherp oog op eventuele bijzonderheden en pakt eventuele administratieve klussen op. Het voorkomen van deze vervelende zaken betekent vaak een combinatie van verschillende beveiligingsoplossingen, zowel technisch als organisatorisch. Denk hierbij aan een fysieke beveiliger, maar ook aan mobiele surveillance, toegangsautorisatie en cameratoezicht. Al deze zaken kunnen bijdragen aan een veiliger en fijner werkklimaat.  

Objectbeveiliging Rotterdam bij Scorpions Security

Bij Scorpions kunnen we u op vele manieren bijstaan op het gebied van objectbeveiliging. Of het nu gaat om beveiliging voor hotels, (kantoor)gebouwen, fabrieken, ziekenhuizen of theaters: Scorpions heeft op al deze gebieden ervaring met objectbeveiliging en kan u adviseren over de in te zetten middelen. 

De objectbeveiligers van Scorpions Security kunnen onder andere de volgende taken oppakken: 

  • Ontvangen en wegwijzen van bezoekers 
  • Controlerondes 
  • Brand- en sluitrondes 
  • In- en uitgangscontrole 
  • Administratieve werkzaamheden zoals postverwerking 

Onze objectbeveiligers worden voor iedere plaatsing specifiek getraind voor de werkzaamheden die bij dat object belangrijk zijn. Bovendien kunnen ze altijd snel wisselen van rol. Zo zijn al onze beveiligers tevens opgeleid als BHV’er, zodat ze ook bij eventuele calamiteit (medische of anders) op de juiste wijze kunnen handelen. Zo weet u zeker dat u de juiste mensen op de goede plek hebt en u geen onnodige kosten maakt. 

Daadkrachtig, integer, gastvrij, betrokken

Bij Scorpions Security zijn we ruim 25 jaar geleden gestart met één visie: het neerzetten van een betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Dit hebben we gedaan met een missie die daarop aansluit. “Het creëren van een veiligere samenleving door het leveren van vakbekwame en professionele mensen.” 

In dat licht leveren wij niet alleen beveiligers en beveiligingsdiensten. Wij treden op als uw veiligheidspartner. Vanaf moment één staan wij aan uw zijde en kijken we mee naar de casus voor handen. Dankzij onze jarenlange ervaring laten wij geen enkele hoek onbelicht en weet u zeker dat de veiligheid van uw personeel en bezoekers van uw object gewaarborgd is. 

Wij helpen u graag met objectbeveiliging

Heeft u een (kantoor)gebouw, fabriek, ziekenhuis, theater, hotel of een ander object waarbij u graag hulp ontvangt van een professioneel veiligheidsbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Scorpions Security en wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.  

Beveiligingsdiensten Scorpions

Beveiliging & Recherche

Met een breed scala aan expertises op het gebied van beveiliging en recherche ondersteunt Scorpio...

Lees verder

Toezicht & Handhaving

Als overheid zoekt u naar flexibele oplossingen die ingezet kunnen worden wanneer het nodig is om...

Lees verder

Hospitality & Facility

Soms is het niet wenselijk om een V’tje bij de voordeur te hebben, want u wilt een open en vriend...

Lees verder

Veelgestelde vragen omtrent objectbeveiliging

Wat is objectbeveiliging

Onder objectbeveiliging verstaan we alle maatregelen om diefstal, fraude en vernieling te voorkomen. Dit kan een combinatie van technische en organisatorische oplossingen zijn zoals een beveiliger, mobiele surveillance, toegangsautorisatie en cameratoezicht.

Kan ik bij Scorpions Security ook terecht voor objectbeveiliging?

Ja, Scorpions is gespecialiseerd in objectbeveiliging. We beveiligen onder andere kantoren, fabrieken, distributiecentra, winkelcentra en overheidsgebouwen. Bij iedere opdracht kijken we samen naar de juiste match van beveiligers om optimaal te ondersteunen.

Vragen over objectbeveiliging?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.