conceptgod_scorpions-8227.jpg

Sociaal ondernemen

  • Bijdragen naar vermogen
  • Een veilige omgeving
  • Een groene toekomst
  • Een eerlijke vergoeding

Scorpions acteert op een hoog kwaliteitsniveau waarbij een eerlijke beloning, maatschappij en milieu in balans zijn. Vanuit deze visie verwachten we dat iedereen in de maatschappij bijdraagt naar vermogen in een veilige omgeving, hier een eerlijke vergoeding voor ontvangt en meedenkt over het creëren van een groene toekomst voor volgende generaties

notebook-405755_640.jpg

Bijdragen naar vermogen

We verwachten van iedereen in de maatschappij dat hij of zij zich inzet naar vermogen. Dit kan zowel als vrijwilliger als in het bedrijfsleven of in de particuliere sector. We bieden werkplekken en functies op maat om werknemers met fysieke of geestelijke beperkingen de mogelijkheid te geven zich te ontplooien in ons bedrijf. Daarnaast investeren we in het aanbieden van kwalitatief hoge stageplaatsen en opleidingstrajecten om in samenwerking met uitkeringsinstellingen mensen om te scholen.

Een veilige omgeving

Onze partners, werknemers, klanten en leveranciers verwachten te werken in een veilige omgeving waar diversiteit, respect en gelijke arbeidsparticipatie centraal staan.

Wij stimuleren een divers personeelsbestand en voeren een actief beleid tegen psychosociale belasting (discriminatie, agressie, werkdruk, pesten). We maken afspraken met opdrachtgevers over de grenzen en zorgen voor een helder aangiftebeleid.

life-preserver-1748575_640.jpg
groene-toekomst.jpg

Een groene toekomst

We stimuleren nieuwe technologieën die onze ecologische voetafdruk verkleinen en zoeken partners die ons helpen om dit te bereiken.

Partners, werknemers, klanten en leveranciers worden door ons gestimuleerd om milieubewust te leven en werken. We voeren hierop een actief inkoopbeleid waar prijs, kwaliteit en milieu tegen elkaar worden afgewogen.

Een eerlijke vergoeding

Iedereen heeft het recht op een eerlijke vergoeding voor zijn werk. Door onze visie zijn we niet altijd de goedkoopste aanbieder, maar streven we ernaar een kwalitatieve partner te zijn die corruptie, afpersing, onderbetaling en milieu-onvriendelijke acties tegengaat.

Van onze leveranciers verwachten we dezelfde visie en we beoordelen ze op toegevoegde waarde in de maatschappij en niet alleen op prijs.

quality-1714288_640.jpg
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.