qv5a7050.jpg

Winkelbeveiliger

Winkelen moet een leuke bezigheid zijn, zowel voor de klant als voor de winkelier en/of pandeigenaar. Daarom is een veilige, gastvrije en schone omgeving een belangrijke basis om winkelpubliek te trekken. Scorpions Security help de retail sector om deze voorwaarden te creëren.

  • Veilig winkelgebied voor uw bezoekers
  • Voorkom vandalisme en diefstal
  • Training voor uw personeel
Offerte aanvraag

 

Dankzij onze jarenlange ervaring, inmiddels al ruim 25 jaar, weten we precies wat er nodig is om dit te bewerkstelligen. Onze medewerkers zijn erop getraind om de risico’s van diefstal en criminaliteit in winkels tot een minimum te beperken. Zij nemen een actief coachende rol aan, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan en er bij eventuele calamiteiten snel en adequaat gehandeld kan worden. Benieuwd naar hoe we uw winkelpand of winkelgebied veiliger maken?

Wat doet een winkelbeveiliger?

De winkelbeveiligers van Scorpions Security zijn de spin in het web van de veiligheidsorganisatie ter plekke. De beveiliger dient als aanspreekpunt voor operationele zaken, houdt contact met de verhuurder, winkelier(s), brandweer, politie en gemeente en zorgt dat alles in en rondom het centrum of de winkel goed verloopt. Door middel van onder andere winkelsurveillance helpen wij meer veiligheid te creëren in uw winkelpand of winkelgebied en vermindert u de kans op calamiteiten, zoals diefstal, fraude, vandalisme en overvallen.

Effectieve en preventieve aanpak

Voorkomen is beter dan genezen. Preventie van winkeldiefstal en vandalisme behoort daarom ook tot ons takenpakket. Daaronder valt onder andere een coachende taak van de winkelbeveiliger richting de ondernemer en het winkelpersoneel, maar ook verdere ondersteuning op maat. Die ondersteuning kan bestaan uit de volgende werkzaamheden:

  • Advies over camerabewaking;
  • Advies over winkelinrichting;
  • Training van winkelpersoneel.

Deze gecombineerde aanpak zorgt voor een effectieve manier van winkelbeveiliging. Onze medewerkers zijn getraind om in iedere situatie te kunnen optreden, of het nu preventief is of wanneer zich toch een escalatie voordoet. Daarbij nemen wij de zorgen uit handen. Bij winkeldiefstal of andere vergrijpen, handelen wij deze zaken in overleg met de ondernemer en de politie af.

Gastvrij en doortastend

Een beveiliger voor of bij de deur moet een gastvrij ontvangst verzorgen voor uw klanten. Scorpions zorgt ervoor dat dit juist het gevoel is dat wordt opgeroepen bij de bezoeker. Wij zorgen voor een gastvrije en schone locatie. Onze medewerkers heten bezoekers vriendelijk welkom en zorgen voor een toegankelijke omgeving. Ook helpen wij mee de locatie mooi en schoon te houden en schakelen we eventueel onderhoudspartijen in bij technische gebreken. 

Winkelbeveiligers met passie

De winkelbeveiligers van Scorpions Security hebben altijd een proactieve houding. Kennis en ervaring kun je immers aanleren, maar houding niet. Onze beveiligers worden daarom geselecteerd op hun karakter en hun passie voor dit mooie vak, zodat ze elke dag met een glimlach naar hun werk gaan. Uitgeleerd zijn we echter nooit. We blijven nieuwsgierig en leergierig. Daarom krijgen onze medewerkers regelmatig gratis cursussen en opleidingen aangeboden.

Interesse in een winkelbeveiliger van Scorpions Security?

Bent u geïnteresseerd in een gastvrije winkelbeveiliger voor in uw winkelpand of winkelgebied? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u in een vrijblijvende kennismaking! Bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.