conceptgod_scorpions-7650.jpg

Bedrijfsbeveiliging

Een veilig en gastvrij kantoor, bedrijfsgebouw of bedrijfsterrein. Dat wil iedere ondernemer en bedrijf. Scorpions Security verzorgt op maat gemaakte bedrijfsbeveiliging voor iedere organisatie.

  • Collectieve beveiliging
  • Controlerondes, alarmopvolging én meer
  • Voorkom vandalisme en diefstal
  • Altijd up-to-date met een eigen online portaal
Offerte aanvraag

De veiligheid van alles en iedereen binnen uw bedrijf is heel belangrijk. Iedere organisatie is alert op de gevaren van buitenaf, maar ook die van binnenuit (derving door medewerkers). Daarom is het belangrijk om een goede partner te hebben op het gebied van veiligheid. Een partner die u vertrouwt en die het gehele veiligheidsplaatje op zich kan nemen, u adviseert over de juiste maatregelen en deze uit kan voeren. Gepast, betrouwbaar en kosteneffectief.

Scorpions Security is deze veiligheidspartner voor uw organisatie. Met de Scorpions Quickscan bekijken wij uw locatie, uw processen en de security awareness onder het personeel. Deze scan verzorgt hierna een adviesrapport waarin concrete maatregelen staan, waarmee u zelf direct aan de slag kunt. Daar blijft het echter niet bij, want wij kunnen natuurlijk voorzien in de opvolging van deze adviezen door middel van onze eigen dienstverlening of die van onze partners.

Bedrijfsbeveiliging: wat houdt het in?

Een veilig en gastvrij kantoor of bedrijfsgebouw is een belangrijk goed. Daarom zijn wij bij Scorpions Security gespecialiseerd in alle diensten die hierin voorzien. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor iedere situatie een passende oplossing. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten. Van ontvangst en controles, tot BHV en eerste hulp. 

Dienstverlening

Samen met u kijken we naar de optimale invulling van de dienstverlening voor uw organisatie. Daarin wegen we veiligheid en gastvrijheid met elkaar, zodat uw werknemers en bezoekers zich altijd welkom voelen zonder het veiligheidsaspect onder te laten sneeuwen.

Centraal beheer

 De beveiliger is de spin in het web van de facilitaire en veiligheidsorganisatie. Daarom komen onze beveiligers met een divers pallet van automatiseringssystemen en facilitaire pakketten. Voor locaties zonder een eigen registratiesysteem leveren wij een gratis systeem, inclusief onder andere een: rondesysteem, bezoekersregistratie, uitgiftes en opleidingen beheer.

Hospitality

Naast veiligheid is gastvrijheid een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Het is niet altijd gewenst om alleen een beveiliger bij de deur te hebben, maar ook gastheren of gastvrouwen om uw bezoekers te ontvangen. Scorpions biedt hosts en hostessen met een vriendelijke uitstraling en een uitstekend humeur. Zo weet u zeker dat uw bezoekers gastvrij worden ontvangen.

Bedrijfsbeveiliging op maat

Welke diensten er worden ingezet, verschilt natuurlijk per locatie en bedrijf. Onze Scorpions Quickscan geeft ons een uitstekend beeld van de huidige situatie en laat zien waar wij vanuit onze jarenlange ervaring uw organisatie verder in kunnen ondersteunen of adviseren.

Als u gebruikt maakt van onze diensten, bent u verzekerd van beveiligers en werknemers met hart voor de zaak. Onze mensen zijn proactief en denken altijd met u mee om u te ontzorgen. Veiligheid is meer dan een uniform. Het is een combinatie van kennis, vaardigheden en houding die ervoor zorgen dat de beveiliging van uw locatie een succes wordt.

Hoe kunnen wij u helpen met bedrijfsbeveiliging?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Scorpions Security biedt? Wij bieden u graag inzicht in de mogelijkheden! Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.