8011_medicalfireheaderscorpions.jpg

EHBO inhuren

Organiseert u een evenement of een bijeenkomst voor een grote groep personen en aanwezigen? Dan is de aanwezigheid van een EHBO-team of EHBO’er waarschijnlijk verplicht. Het inhuren van een professioneel EHBO-team is de beste manier om dit belangrijke onderdeel adequaat aan te pakken. Bij Scorpions Security kunt u EHBO inhuren voor uw evenement of bijeenkomst.

  • Gecertificeerde beveiligers met BHV diploma
  • Grote én kleine evenementen

EHBO inhuren voor evenement

Voor grotere evenement en bijeenkomsten zijn EHBO’ers een essentieel onderdeel van het veiligheidsplan. De aanwezigheid van een professioneel EHBO-team heeft meerdere voordelen. Allereerst is de duidelijke aanwezigheid van medisch professionals een belangrijk element. Dit zorgt bij het publiek voor een geruststellende gedachte, omdat ze zien dat er adequate zorg aanwezig is bij calamiteiten.  
De belangrijkste taak van EHBO’ers is echter natuurlijk adequaat optreden bij incidenten. Als u EHBO’ers inhuurt bij Scorpions Security weet u zeker dat deze daadkrachtig te werk gaan als dit van hen wordt gevraagd. Onze EHBO’ers zijn uitstekend opgeleid, werken nauw samen met de eerste hulp op locatie en beschikken over de juiste materialen om hun werk uit te voeren, zoals bijvoorbeeld ambulances. Bij Scorpions begrijpen we hoe belangrijk eerste hulp én direct goed optreden is. Daarom zorgen wij er altijd voor dat bij ongevallen de juiste hulp wordt geboden. 

Kosten voor EHBO inhuren

De kosten van het inhuren van EHBO ligt natuurlijk aan de omvang van het evenement, hoeveel EHBO’ers er ter plekke moeten zijn en met welk materieel zij op locatie zijn. Bij Scorpions Security kunt u vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Geef bij deze aanvraag aan om welk evenement het gaat en welke inzet u precies nodig heeft en u ontvangt van ons een offerte op maat.  
Bent u op zoek naar advies over de inzet van EHBO, het inhuren hiervan of over de veiligheid van uw evenement in het algemeen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij treden regelmatig op als veiligheidspartner van evenementen en bedrijven. Met onze expertise kunnen wij het juiste advies geven en u helpen om de veiligheidsorganisatie vorm te geven. 

Scorpions Security: uw veiligheidspartner

Bij Scorpions Security gaan we verder dan simpelweg het inzetten van gecertificeerde EHBO’ers. Wij ondersteunen organisaties met onder andere advies, opleidingen en betrouwbare inzet op het gebied van fire & medical. Dat start al in de beginfase, waarbij het veiligheidsplan wordt opgesteld. Daarnaast bieden wij verschillende (in-company) opleidingen aan voor het trainen van BHV’ers en EHBO’ers binnen uw organisatie.  
Meer weten over de diensten die Scorpions Security aanbiedt op het gebied van EHBO?  Klik dan op onze pagina Fire & Medical. Liever direct een prijsopgave ontvangen? Vraag dan een prijsopgave aan!

Relevante diensten

Beveiliging & Recherche

Met een breed scala aan expertises op het gebied van beveiliging en recherche ondersteunt Scorpio...

Lees verder

Fire & Medical

Scorpions heeft eigen gecertificeerde en ervaren brandwachten en EHBO’ers in dienst. Wij geven or...

Lees verder

Mobiliteit

Scorpions biedt professionele verkeersbegeleiding en advies voor evenementen, overheden en indust...

Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.