receptiediensten2-min.jpg

Hotelbeveiliging

Een hotel is een komen en gaan van veel verschillende personen. Een gastvrij ontvangst van deze personen, gecombineerd met het creëren van een veilige omgeving, is daarbij belangrijk. Met hotelbeveiliging van Scorpions Security bent u hiervan verzekerd. Onze ervaren beveiligers zorgen voor een veilig en gastvrij klimaat voor alle bezoekers van uw hotel. Volledig op maat voor uw hotel, want iedere veiligheidskwestie is uniek.

  • Gastvrij en behulpzaam
  • 25+ jaar ervaring
  • Beveiliging volledig op maat
  • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
Prijsindicatie ontvangen voor hotelbeveiliging?

Hotelbeveiliging door Scorpions Security

Een gastvrij ontvangst heeft bij een hotel een hoge prioriteit. Gasten moeten zich direct op hun gemak voelen als ze door de voordeur stappen. Toch staat de veiligheid van iedereen binnen het hotel op nummer één. Met hotelbeveiliging van Scorpions Security slaat u deze twee vliegen in één klap. Een veilig en gastvrij klimaat voor alle bezoekers. 
Het is niet altijd wenselijk om iemand met een V’tje op de borst bij de voordeur te hebben. Als hotel wilt u een open en vriendelijke uitstraling hebben en daar hoort beveiliging niet automatisch bij. Hotelbeveiliging van Scorpions Security zorgt voor een gastvrij ontvangst én tegelijkertijd een veiligheidsnet wanneer de situatie daar om vraagt.  

Beveiligingsdiensten Scorpions Security

Scorpions Security heeft verschillende beveiligingsdiensten die van toepassing zijn op hotelbeveiliging. Van receptiediensten tot mobiele beveiliging: wij kunnen u van dienst zijn bij alle facetten van hotelbeveiliging. Wij zetten onze belangrijkste diensten voor u op een rij.

Receptiediensten 
Een glimlach en vriendelijke begroeting bij binnenkomst zorgt direct voor een gastvrije toon. Onze beveiligers/receptionisten zorgen voor een nette ontvangst van uw gasten en bezoekers en zorgen dat ze niets tekortkomen. Bij eventuele drukte zorgen ze voor de juiste sturing van de bezoekers en bewaken ze de orde.

Objectbeveiliging 
Onder objectbeveiliging valt een breed scala aan beveiligingsfacetten: toegangscontrole, controlerondes, mobiele surveillance, beheer en meer. Onze objectbeveiligers zijn gastvrij en breed inzetbaar voor verschillende soorten objecten, zoals ook hotels. Niet alleen zijn ze gediplomeerd beveiliger, maar ze zijn ook gecertificeerd op het gebied van BHV en EHBO, inclusief reanimatie en AED-bediening.

Mobiliteit 
Ligt uw hotel op een afstand van een parkeerterrein of wilt u een extra service aanbieden voor uw gasten in de vorm van een shuttle service of valet parking? Ook dat kan Scorpions Security voor u faciliteren. Wij kijken graag met u mee en geven het beste advies op het gebied van mobiliteit.

Hotelbeveiliging op maat

Iedere veiligheidskwestie is uniek. Daarom denken wij graag met u mee over het veiligheidsplan van uw hotel. Of het nu gaat om receptionisten, beveiligers of andere inzet: wij kijken altijd eerst naar het grote plaatje om een volledig en passend veiligheidsplan te implementeren. Daarbij kijken we naar alle facetten die uw locatie en omgeving zo uniek maken. Daar stemmen wij vervolgens onze dienstverlening op af. Zo weet u zeker dat de hotelbeveiliging die wij aanbieden volledig én efficiënt is. Ook kunt u precies zien welke diensten er zijn ingezet in de rapportages die wij bieden in ons eigen portal ‘Mijn Scorpions’. 

Over Scorpions Security

Scorpions Security is al ruim 25 jaar dé ervaren partner op het gebied van veiligheid. Vanuit onze vestigingsbasis in Etten-Leur hebben wij een breed verzorgingsgebied in West-Brabant en daarbuiten: van Bergen op Zoom tot Eindhoven en van Den Bosch tot Rotterdam, met Breda en Tilburg als centrale middelpunten. Over de gehele regio verzorgen wij de beveiliging voor objecten en evenementen van ieder formaat.  
Tijdens ons werk staan onze kernwaarden altijd centraal: Maatschappelijk betrokken, daadkrachtig, integer en gastgericht. Door deze kernwaarden in ons dagelijkse werk te integreren werken we naar de realisatie van onze missie: een veiligere samenleving door het leveren van vakbekwame en professionele mensen.  

Prijsindicatie hotelbeveiliging opvragen

Bent u geïnteresseerd in de beveiligingsdiensten van Scorpions voor uw hotel? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u tijdens een vrijblijvende kennismaking. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Dan kunt via onderstaande link direct een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Veiligheidsdiensten rondom hotelbeveiliging

Fire & Medical

Scorpions heeft eigen gecertificeerde en ervaren brandwachten en EHBO’ers in dienst. Wij geven or...

Lees verder

Mobiliteit

Scorpions biedt professionele verkeersbegeleiding en advies voor evenementen, overheden en indust...

Lees verder

Hospitality & Facility

Soms is het niet wenselijk om een V’tje bij de voordeur te hebben, want u wilt een open en vriend...

Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.