animale beveiliging.jpg

Luchthaven beveiliging

Een vliegveld is een zeer dynamische plek waar veel verschillende mensen en stromen elkaar kruisen. Een luchthaven moet echter altijd een veilige omgeving zijn en blijven voor passagiers & personeel. De luchthavenbeveiliging van Scorpions Security combineert de best opgeleide beveiligers, onze gastvrije aanpak, een jarenlange ervaring en de nieuwste beveiligingstechnologieën voor de optimale beveiliging van de luchthaven.

  • 25+ jaar ervaring
  • De best opgeleide beveiligers
  • Gespecialiseerd in luchthavenbeveiliging
Advies over luchthavenbeveiliging?

Het belang van goede luchthavenbeveiliging

Er zijn weinig plaatsen waar dagelijks zoveel stromen mensen samenkomen als op een luchthaven. Doorlopende inkomende en uitgaande vluchten met passagiers die om veel uiteenlopende redenen een reis maken. Het is deze dynamiek die ervoor zorgt dat er een gerichte aanpak vereist wordt op het gebied van beveiliging.  

Recente ontwikkelingen hebben aangetoond dat de juiste dynamiek en doorstroming van die mensenstromen essentieel is voor het functioneren van een luchthaven. Daarvoor moeten veel afdelingen naadloos met elkaar samenwerken. Een goede en gastvrije luchthavenbeveiliging is hierbij van groot belang. De beveiligers van Scorpions zorgen voor een veilige, gastvrije luchthaven en zijn opgeleid om in te springen waar nodig. 

Enkele van onze diensten omtrent luchthavenbeveiliging

Bij luchthavenbeveiliging gaat het om een gevarieerd pallet aan beveiligingsdiensten die nodig zijn. Scorpions Security kan al deze verschillende diensten leveren. Niet alleen hebben wij goed opgeleide beveiligers, ook werken wij met de nieuwste technologieën en animale beveiliging waar nodig. We zetten de meest relevante diensten voor u op een rij. 

Objectbeveiliging
Het ontvangst en doorverwijzen van bezoekers, in- en uitgangscontrole, controlerondes en receptiewerk. Het zijn slechts enkele taken die de beveiligers van Scorpions Security kunnen uitvoeren. De beveiligers worden getraind voor het specifieke object waar ze te werk gaan en kunnen ook worden ingezet als bijvoorbeeld BHV’er.

Animale beveiliging 
Beveiligers met honden of te paard kunnen de dienstverlening verhogen op het gebied van beveiliging. Een beveiliger met hond werkt goed als bewaking, maar ook als een preventiemaatregel vanwege het afschrikeffect.

Mobiliteit 
Scorpions biedt verschillende diensten op het gebied van mobiliteit. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om verkeersbegeleiders, parkeerbeheer of bebording om ook de stromen op het parkeerterrein te begeleiden.

Fire & Medical 
Scorpions Security heeft gecertificeerde en ervaren brandwachten en EHBO’ers in dienst. Naast de inzet van deze ervaren mensen geven wij ook advies en trainingen.

 

De kracht van Scorpions Security

Daadkrachtig, integer, gastgericht en maatschappelijk betrokken. Dat zijn de kernwaarden die in alle dagelijkse werkzaamheden van Scorpions Security terugkomen. Al ruim 25 jaar zijn wij voor veel verschillend opdrachtgevers de veiligheidspartner die meedenkt over complexe problemen. Op die manier werken wij toe naar onze missie: het creëren van een veiligere samenleving door het leveren van vakbekwame en professionele mensen.

Enkele van onze beveiligingsdiensten

Beveiliging & Recherche

Met een breed scala aan expertises op het gebied van beveiliging en recherche ondersteunt Scorpio...

Lees verder

Fire & Medical

Scorpions heeft eigen gecertificeerde en ervaren brandwachten en EHBO’ers in dienst. Wij geven or...

Lees verder

Mobiliteit

Scorpions biedt professionele verkeersbegeleiding en advies voor evenementen, overheden en indust...

Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.