conceptgod_scorpions-7650.jpg

Terreinbeveiliging

Als eigenaar of aannemer wilt u er zeker van zijn dat uw terrein goed beveiligd is. Of het nu gaat om een bouwplaats, een bedrijventerrein of het buitenterrein van een onderneming. Een terrein met veel materialen van waarde of een terrein wat gevoelig is voor vandalisme. Door een combinatie van slimme oplossingen kan Scorpions Security u helpen bij terreinbeveiliging en ervoor zorgen dat uw gebied vanaf het begin goed beveiligd is.

  • Altijd up-to-date met een eigen online portaal
  • Controlerondes, alarmopvolging én meer
  • Collectieve beveiliging
Offerte aanvraag

Terreinbeveiliging: hoe pakt Scorpions Security het aan?

Iedere veiligheidskwestie is verschillend. Dankzij onze jarenlange ervaring als veiligheidspartner van veel bedrijven en organisaties kunt u ervan opaan dat uw veiligheidsproblemen, hoe complex ze ook zijn, bij ons in goede handen zijn. Wij denken met u mee over de kwestie en zorgen voor een passende oplossing. Ons brede aanbod aan veiligheidsdiensten zetten we in om uw terrein veilig te houden. 

We zetten onze beveiligingsoplossing graag voor u op een rij:

Mobiele camera’s

Het plaatsen van tijdelijke camera’s en een inbraaksysteem zorgt ervoor dat er tijdig kan worden ingegrepen bij ongewenste bezoekers. Via de meldkamer wordt de mobiele surveillance ingeschakeld voor een fysieke controle. Door middel van een digitaal rapport bent u hiervan direct op de hoogte.

Controlerondes

Onze mobiele surveillances zorgen voor rust en veiligheid op het terrein als er verder niemand aanwezig is. Door regelmatig controlerondes te rijden is eventuele schade of overlast te voorkomen of spoedig op te lossen. Zo voorkomen we langdurige schade door vernielingen of krakers.

Objectbeveiliging/bewaking

Heeft u een bouwplaats waar veel waardevol materiaal of dure bouwproducten (bijvoorbeeld koper of techniek) liggen? Dan is het inzetten van objectbeveiliging mogelijk, waar nodig ook met hond. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming van het terrein zonder grote inzet.

Mobiliteit

Verwacht u overlast op de wegen rondom het (bouw)terrein? Scorpions Security levert voor u verkeersregelaars & signalering en regelt direct voor u de vergunningsaanvraag bij de gemeente. 

Dit zijn slechts een aantal van onze oplossing die ervoor zorgen dat uw terrein goed beveiligd is. Wat de oplossing ook is, Scorpions Security kan u erbij helpen. Bent u benieuwd wat Scorpions voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Collectieve beveiliging

Bent u op zoek naar beveiliging van een bedrijventerrein of -gebied? Dan is collectieve beveiliging een goede manier om hoogstaande beveiliging te bewerkstelligen voor een scherpe prijs. Door samen te werken als ondernemersvereniging of stichting kunt u gezamenlijk de veiligheid van het terrein scherp verhogen. Scorpions kijkt samen met u naar de mogelijkheden en moeilijkheden om vervolgens met een combinatie van technische en operationele maatregelen de veiligheid te verhogen.

De continue aanwezigheid van een surveillancewagen zorgt voor een direct veiliger klimaat. Daarnaast registreren onze surveillanten zowel private als publieke vernielingen en communiceren zij direct met de gemeente en hulpdiensten.

Eigen online portaal: centraal beheer terreinbeveiliging

Met het online portaal ‘Mijn Scorpions’ heeft u altijd toegang tot de gegevens en activiteiten van onze beveiligers. U vindt in dit portaal een overzicht van de verschillende locaties, de gereden uitrukken en lopende afspraken. Uiteraard houden we u ook via e-mail op de hoogte en ieder kwartaal ontvangt u een rapportage met object bijzonderheden om te controleren. Door activiteiten goed te monitoren worden eventuele problemen op tijd waargenomen om onnodige kosten te voorkomen.

Meer info? Vraag een offerte aan.

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen voor terreinbeveiliging of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via het mailadres info@scorpions.nl of bel ons via 076 50 22 564. U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen via onderstaande link.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.