qv5a7050.jpg

Objectbeveiliging

Met jarenlange ervaring in onder andere retail, overheid, evenementen, horeca en objecten kunnen we u concreet advies geven in veiligheid en gastheersschap zodat uw organisatie op het hoogste niveau kan functioneren zonder zorgen.

  • Zorgt voor een schone, gastvrije locatie
  • Facilitaire ondersteuning
  • Actieve coaching, observatie & daadkracht
  • Veiligheid staat voorop
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Objectbeveiliging door Scorpions

Scorpions zorgt voor objectbeveiliging in grote steden van West-Brabant en Zuid-Holland, zoals Breda, Rotterdam, Tilburg, Den Bosch en omliggende dorpen. We bieden onder andere controle en beveiliging voor objecten als hotels, kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en theaters. Bovendien neemt Scorpions daarmee het geheel van beveiligingsdiensten voor deze objecten op zich. Door inzet van onder andere: toegangscontrole, receptiediensten en het uitvoeren van controlerondes signaleren we eventuele calamiteiten nog ruim voordat het mogelijk tot escalatie leidt. Benieuwd naar de mogelijkheden van objectbeveiliging en de kosten hiervan?

Gecertificeerd en ervaren in objectbeveiliging

De objectbeveiligers zijn niet alleen in het bezit van een diploma Beveiliger, maar zijn ook gecertificeerd op het gebied van BHV en EHBO, inclusief reanimatie en AED-bediening. Ook zijn zij op de hoogte van camerasystemen en beheersystemen van inbraak- en brandalarmen. Zo kunt u het beheer van uw objecten volledig aan ons toevertrouwen.

Veiligheid op maat

Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar voor alle soorten objecten. De beveiligingsdiensten worden volledig afgestemd op de specifieke situatie. Afhankelijk van uw behoeften kunnen onze objectbeveiligers bijvoorbeeld ingezet worden voor:

  • Het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers
  • In- en uitgangscontrole
  • Controlerondes lopen
  • Brand- of sluitrondes lopen
  • Telefoongesprekken aannemen en verwerken
  • Licht administratieve werkzaamheden zoals postverwerking

De objectbeveiligers worden getraind voor het specifieke object waar ze te werk gaan. Ze kunnen snel wisselen van rol en in hetzelfde object bijvoorbeeld ingezet worden als beveiliger, BHV’er en receptionist. Zo maakt u geen onnodige kosten!

Controlerondes

Controlerondes bieden een ideale en relatief goedkope manier om de veiligheid van een object te waarborgen. De surveillanten van Scorpions zijn getraind in het herkennen van meer dan honderd aspecten in en rondom het object die potentieel gevaar met zich meebrengen. Deze bijzonderheden worden direct gecommuniceerd zodat er snel actie kan worden ondernomen. Potentiële calamiteiten worden op deze manier direct de kop ingedrukt: met objectbeveiliging door Scorpions Security kiest u voor zekerheid. Voor meer informatie kunt u omtrent controlerondes kunt u terecht op onze pagina over mobiele surveillance.

Rapportage

Scorpions schrijft dagelijks een rapportage van vernomen zaken zodat u altijd op de hoogte bent van bijzonderheden die zich hebben voorgedaan. Tevens werken wij het liefst met een vast team van medewerkers op een locatie, zodat er een bekend gezicht rondloopt. Binnen uw organisatie geeft dit geeft vertrouwen bij uw medewerkers, omdat uw team de werkkrachten van Scorpions persoonlijk leert kennen. Bovendien zorgt dit ervoor dat ongewenste personen effectiever kunnen worden aangepakt: een herkenbaar beeld zorgt voor een efficiëntere werkwijze.

Optimaal functioneren

Scorpions denkt met u mee vanaf het beginpunt. We bekijken in iedere specifieke situatie hoe het object zo optimaal mogelijk kan functioneren en welke rol er hierin voor ons is weggelegd. Bent u benieuwd geworden wat Scorpions nog meer voor u kan betekenen? Bekijk dan onze diensten, waar een overzicht te vinden is van verschillende verrichtingen die wij aanbieden.

Veelgestelde vragen over objectbeveiliging

Wat is objectbeveiliging

Onder objectbeveiliging verstaan we alle maatregelen om diefstal, fraude en vernieling te voorkomen. Dit kan een combinatie van technische en organisatorische oplossingen zijn zoals een beveiliger, mobiele surveillance, toegangsautorisatie en cameratoezicht.

Kan ik bij Scorpions Security ook terecht voor objectbeveiliging?

Ja, Scorpions is gespecialiseerd in objectbeveiliging. We beveiligen onder andere kantoren, fabrieken, distributiecentra, winkelcentra en overheidsgebouwen. Bij iedere opdracht kijken we samen naar de juiste match van beveiligers om optimaal te ondersteunen.

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png