qv5a7050.jpg

Objectbeveiliging

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van objectbeveiliging voor uw (kantoor)gebouw, ziekenhuis, fabriek, hotel of ander object? Scorpions Security heeft ruim 25 jaar ervaring in objectbeveiliging en professionele bewaking bij onder andere retail, overheid, evenementen, horeca en meer. Wij kunnen u concreet advies geven in veiligheid en gastheerschap, zodat uw organisatie op het hoogste niveau kan functioneren zonder zorgen.

  • Zorgt voor een schone, gastvrije locatie
  • Facilitaire ondersteuning
  • Actieve coaching, observatie & daadkracht
  • Veiligheid staat voorop
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Objectbeveiliging door Scorpions

Scorpions zorgt voor objectbeveiliging in grote steden van West-Brabant en Zuid-Holland, zoals Breda, Rotterdam, Tilburg, Den Bosch en omliggende dorpen. We bieden onder andere controle en beveiliging voor objecten als hotels, kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en theaters. Bovendien neemt Scorpions daarmee het geheel van beveiligingsdiensten voor deze objecten op zich. Door inzet van onder andere: toegangscontrole, receptiediensten en het uitvoeren van controlerondes signaleren we eventuele calamiteiten nog ruim voordat het mogelijk tot escalatie leidt. Benieuwd naar de mogelijkheden van objectbeveiliging en de kosten hiervan?

Wat is objectbeveiliging?

Onder objectbeveiliging verstaan we de beveiliging, beheer en bewaking van 'objecten' zoals (kantoor)gebouwen of panden, fabrieken, ziekenhuizen of andere zorginstellingen, hotels en horeca, theaters, etc. Objectbeveiliging zorgt ervoor dat iedereen in het object zich veilig kan voelen. Met diverse taken en verschillende werkzaamheden zorgt een objectbeveiliger ervoor dat diefstal, vandalisme, fraude en vernieling afnemen. De beveiliger is het eerste aanspreekpunt voor gasten, herkent gevaarlijke situaties en houdt ongewenste gasten buiten de deur. Het voorkomen van deze onveilige situaties gebeurt met een combinatie van beveiligingsoplossingen. Een objectbeveiliger controleert in- en uitkomende personen, doet aan mobiele surveillance en houdt alles in de gasten met cameratoezicht.

headeradviseren.jpg

Scorpions: Gecertificeerd en ervaren in objectbeveiliging

Scorpions Security is expert op het gebied van objectbeveiliging. De professionele beveiligers van Scorpions zijn breed inzetbaar op het gebied van object beveiliging. Zo zijn ze niet alleen in het bezit van een diploma Beveiliger, maar zijn ook gecertificeerd op het gebied van BHV en EHBO, inclusief reanimatie en AED-bediening. Daarnaast zijn zij op de hoogte van camerasystemen en beheersystemen van inbraak- en brandalarmen. Ze zijn dus niet alleen getraind in het herkennen van en optreden bij gevaarlijke situaties, maar een objectbeveiliger inhuren betekent bij Scorpions dat u een complete beveiliger krijgt. U kunt het beheer van uw objecten volledig aan ons toevertrouwen.

Beveiliging op maat

Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar voor alle soorten objecten. De beveiligingsdiensten worden volledig afgestemd op de specifieke situatie. Afhankelijk van uw behoeften kunnen onze objectbeveiligers bijvoorbeeld ingezet worden voor:

  • Het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers
  • In- en uitgangscontrole
  • Controlerondes lopen
  • Brand- of sluitrondes lopen
  • Telefoongesprekken aannemen en verwerken
  • Licht administratieve werkzaamheden zoals postverwerking

Onze beveiligers combineren deze taken met elkaar en treden adequaat op als dit nodig is. De objectbeveiligers worden getraind voor het specifieke object waar ze te werk gaan. Ze kunnen snel wisselen van rol en in hetzelfde object bijvoorbeeld ingezet worden als beveiliger, BHV'er en receptionist. Zo maakt u geen onnodige kosten!

Controlerondes

Controlerondes bieden een ideale en relatief goedkope manier om de veiligheid van een object te waarborgen. Dit gebeurt niet alleen als het alarm afgaat. De surveillanten van Scorpions houden strikt toezicht en zijn getraind in het herkennen van meer dan honderd aspecten in en rondom het object die potentieel gevaar of een onveilige situatie met zich meebrengen. Deze bijzonderheden worden direct gecommuniceerd zodat er snel actie kan worden ondernomen. Een goede objectbeveiliger handelt preventief. Potentiële calamiteiten worden op deze manier direct de kop ingedrukt: met objectbeveiliging door Scorpions Security kiest u voor zekerheid. Meer informatie over controle rondes en alles over mobiele surveillance? Klik dan op onderstaande link.

mobiele-surveillance.jpg
receptie-1(1).jpg

In- en uitgangscontrole / Receptiediensten

Bij een kantoor, fabriek, zorginstelling of ander object is vaak de hele dag druk met in- en uitgaande personen. Het gaat om personeel en bezoekers, maar soms ook om ongenodigde gasten. De objectbeveiligers van Scorpions zijn erop getraind om iedereen op een vriendelijke manier te groeten en tegelijkertijd verdachte personen en onveilige situaties snel te herkennen. Zo houdt u uw object gastvrij en veilig.

Rapportage

Scorpions schrijft dagelijks een rapportage van vernomen zaken zodat u altijd op de hoogte bent van bijzonderheden die zich hebben voorgedaan. Tevens werken wij het liefst met een vast team van medewerkers op een locatie, zodat er een bekend gezicht rondloopt. Binnen uw organisatie geeft dit geeft vertrouwen bij uw medewerkers, omdat uw team de werkkrachten van Scorpions persoonlijk leert kennen. Bovendien zorgt dit ervoor dat ongewenste personen effectiever kunnen worden aangepakt: een herkenbaar beeld zorgt voor een efficiëntere werkwijze.

Collectieve beveiliging

Is uw object gelegen op een bedrijventerrein of -gebied waar meerdere bedrijven gebruik willen maken van beveiliging? Dan is collectieve beveiliging een goede manier om hoogstaande beveiliging te bewerkstelligen voor een scherpe prijs. De samenwerking zorgt voor een verhoging van de veiligheid in het gehele gebied. Een beveiliger doet hierbij controle rondes of brand en sluitrondes, houdt verdachte situaties in de gaten en kan snel het pand bezoeken als dit nodig is, ook als het loos alarm blijkt te zijn. Zo kunt u met een gerust hart de deur van uw kantoor achter u dichtdoen aan het einde van de werkdag.

Meer weten over collectieve beveiliging? Neem dan contact met ons op of vraag direct een prijsopgave aan!

Optimaal functioneren

Scorpions denkt met u mee vanaf het beginpunt. We bekijken in iedere specifieke situatie hoe het object zo optimaal mogelijk kan functioneren en welke rol er hierin voor ons is weggelegd. Bent u benieuwd geworden wat Scorpions nog meer voor u kan betekenen? Bekijk dan onze diensten, waar een overzicht te vinden is van verschillende verrichtingen die wij aanbieden.

Veelgestelde vragen over objectbeveiliging

Wat is objectbeveiliging

Onder objectbeveiliging verstaan we alle maatregelen om diefstal, fraude en vernieling te voorkomen. Dit kan een combinatie van technische en organisatorische oplossingen zijn zoals een beveiliger, mobiele surveillance, toegangsautorisatie en cameratoezicht.

Kan ik bij Scorpions Security ook terecht voor objectbeveiliging?

Ja, Scorpions is gespecialiseerd in objectbeveiliging. We beveiligen onder andere kantoren, fabrieken, distributiecentra, winkelcentra en overheidsgebouwen. Bij iedere opdracht kijken we samen naar de juiste match van beveiligers om optimaal te ondersteunen.

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.