headerbeveiligingrecherche.jpg

Transportbeveiliging

Heeft u een waardevolle lading die getransporteerd wordt? Dan wilt u er zeker van zijn dat deze zonder problemen op locatie aankomt. Transportbeveiliging biedt u deze garantie. Scorpions Security pakt de taak van beveiligd transport op zodat u er geen zorgen meer over heeft.

Waarom transportbeveiliging?

Misdaad en criminaliteit in de transportsector nemen de afgelopen jaren steeds meer toe. Dit soort criminaliteit varieert van het openbreken van een trailer in de nacht tot een overval waarbij een chauffeur wordt bedreigd. Daardoor kan deze vorm van criminaliteit, naast het verlies van waardevolle goederen, ook vervelende neveneffecten hebben op de chauffeur en andere personen. 

Beveiligd transport beschermt tegen ongewenste activiteiten rond het transport van deze waardevolle goederen. Ongeacht om welke goederen het gaat. Of het nu gaat om een lading met een grote materialistische waarde, zoals elektronica of farmaceutisch materiaal, of juist een lading met emotionele waarde en gaat het om een binnenlandse zending of transport naar het buitenland.

Wat is transportbeveiliging?

Beveiligd transport betekent dat het vervoersmiddel geen moment uit het oog verloren wordt. Dat kan bijvoorbeeld door middel van onopvallende beveiligers in een achtervolgend voertuig of een trackingsysteem vanuit een meldkamer. De transport beveiliger staat in direct contact met de lokale autoriteiten en waar nodig hulpdiensten. Van het moment van het inladen van de lading tot het moment dat deze wordt afgeleverd: geen moment verliezen de beveiligers het transport uit het oog. Zo weet u zeker dat uw lading op veilige wijze wordt afgeleverd op de plaats van bestemming.

Scorpions Security: expert in beveiliging

Scorpions Security is al ruim 25 jaar de expert op het gebied van beveiliging. Of het nu gaat om transportbeveiliging, evenementbeveiliging, objectbeveiliging of het opleiden van personeel: bij Scorpions Security krijg je altijd de beste service. Wij leveren altijd vakbekwame en professionele beveiligers, die tijdens hun werkzaamheden onze vier kernwaarden altijd meedragen: 

  • Daadkracht
  • Integriteit
  • Gastgerichtheid 
  • Maatschappelijke betrokkenheid 

Deze kernwaarden beïnvloeden continu onze dagelijkse werkzaamheden en waar wij naar handelen. 

Kunnen we u helpen met transportbeveiliging?

Bent u op zoek naar beveiliging voor uw transport of meer informatie over transportbeveiliging? Scorpions Security helpt u graag verder. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek of een prijsopgave voor beveiligd transport.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.