chauffeur.jpg

Directiechauffeurs

Scorpions V.I.P. Services levert gediplomeerde chauffeurs die u overal naartoe kunnen brengen, met daarbij een extra oog voor uw veiligheid.

  • Gediplomeerde privé chauffeurs
  • Chauffeur én persoonsbeveiliger
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

V.I.P. chauffeurs

De privéchauffeurs van Scorpions zijn in het bezit van certificaten voor CCVD-1 privéchauffeur, Beveiliger 2, en EHBO met de aantekening reanimatie. Daarnaast zijn velen van hen gecertificeerd AED bedienaar. In combinatie met hun ruime praktijkervaring als beveiliger én beroepschauffeur bent u in veilige handen. De chauffeurs zijn representatieve medewerkers die u kunnen vergezellen tijdens zakenreizen of privégelegenheden. Zij kunnen hierbij als uw chauffeur en als persoonsbeveiliger optreden. Door hun servicegerichte houding kunnen de privéchauffeurs bovendien een hoeveelheid werk en zorg van u overnemen. U kunt hierbij denken aan het regelen van hotels, inchecken en afspraken maken.

Meer dan een chauffeur

Daarnaast bieden we chauffeurs die ook getraind zijn als persoonsbeveiliger. Ze zullen naar de buitenwereld optreden als uw chauffeur, maar zijn daarnaast getrainde persoonsbeveiligers met gekwalificeerde opleidingen in binnen- en buitenland.

 

 

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.