mobiel.jpg

Beveiliging bedrijventerrein

Een goed beveiligd bedrijventerrein zorgt voor een goede nachtrust. Met de beveiliging van uw bedrijventerrein door Scorpions Security kunt u 's avonds met een gerust hart de deur achter u op slot doen. Uw bedrijventerrein beveiligen bestaat bij Scorpions Security uit een slimme combinatie van bekwame beveiligers, de nieuwste technologieën, controlerondes en alarmopvolging. Zo weet u zeker dat het bedrijventerrein buiten kantooruren in goede handen is.

  • Collectieve beveiliging voor bedrijventerreinen
  • Altijd up-to-date met een gespecificeerd online portaal
  • Controlerondes, alarmopvolging en meer
Prijsopgave aanvragen

Collectieve beveiliging voor bedrijventerreinen

Het voordeel van beveiliging voor een bedrijventerrein is dat er vaak sprake is van zogenaamde collectieve beveiliging. Dat betekent dat er afspraken worden gemaakt tussen de deelnemende bedrijven op het terrein, vaak verenigd in een bedrijvenvereniging, en de beveiligingspartij voor de beveiliging van het gehele bedrijventerrein. Collectieve beveiliging biedt vele voordelen, niet de minste waarvan de kosten. Door de samenwerking kunt u namelijk de kosten delen en is beveiligen van een bedrijf een stuk voordeliger dan wanneer u dit alleen zou moeten doen.

Bij Scorpions Security geloven we dat iedere veiligheidskwestie uniek is. Onze jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging van bedrijventerreinen en collectieve beveiliging draagt eraan bij dat wij precies weten hoe wij specifieke situaties en locaties moeten aanvliegen. Hoe complex de problemen of situatie ook is, bij ons bent u in goede handen. Wij zetten breed scala aan veiligheidsdiensten in om de veiligheid op uw bedrijventerrein te waarborgen.

De beveiligingsdiensten van Scorpions

Bij aanvang van een beveiligingstraject stelt Scorpions samen met de opdrachtgever altijd een veiligheidsplan op. Zo weten we precies welke oplossingen het beste het doel bereiken. Daarbij belichten we alle kanten van de situatie zodat we goed beslagen ten ijs komen. Wij kunnen bij de beveiliging van uw bedrijventerrein daarnaast putten uit de nieuwste technologieën en meest vooraanstaande beveiligingsdiensten. Een aantal van deze diensten lichten we graag voor u uit.

Mobiele camera's

Tijdelijke camera's en inbraaksystemen zorgen ervoor dat er tijdig kan worden ingegrepen bij ongewenste bezoekers. Onze meldkamer schakelt de mobiele surveillance in voor een fysieke controle. Deze controle worden altijd gerapporteerd in onze digitale systeem.

Controlerondes

Vaste controlerondes door onze mobiele surveillance zorgen voor een veilig terrein. Deze rondes zorgen ervoor dat problemen en eventuele schade tijdig wordt opgemerkt en opgelost. 

Objectbeveiliging en -bewaking

Zijn er op het terrein panden of (bouw)plaatsen met veel waardevolle spullen die gevoelig zijn voor crmininaliteit? Dan is de inzet van objectbeveiliging mogelijk. Hiermee zorgt u voor de optimale bescherming van het bedrijventerrein zonder grote inzet.

'Mijn Scorpions': uw eigen online portaal

Een belangrijk onderdeel van een goede samenwerking is een goed overzicht en goede communciatie. In ons online portaal 'Mijn Scorpions' vindt u een up-to-date overzicht van de activiteiten van onze beveiligers en verdere gegevens. Uiteraard wordt u via mail op de hoogte gehouden en ontvangt u ieder kwartaal een rapportage met eventuele bijzonderheden ter controle. Op deze manier willen we onnodige kosten en eventuele problemen voorkomen.

Onze diensten

Objectbeveiliging

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van objectbeveiliging voor uw (kantoor)...

Lees verder

Mobiele surveillance

Onze afdeling mobiele surveillance zorgt voor rust en veiligheid buiten de openingstijden die u h...

Lees verder

Mobiliteit

Scorpions biedt professionele verkeersbegeleiding en advies voor evenementen, overheden en indust...

Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.