conceptgod_scorpions-7650.jpg

Mobiele surveillance

Onze afdeling mobiele surveillance zorgt voor rust en veiligheid buiten de openingstijden die u hanteert. Wij adviseren u over de beste manieren om uw pand goed te beveiligen (sloten, techniek, camera’s) en waken over het pand. In het geval van calamiteiten nemen we onmiddellijk maatregelen om schade te beperken én de continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten omtrent mobiele surveillance?

  • Collectieve beveiliging
  • Duidelijke terugkoppeling via ons portaal
  • Controlerondes, alarmopvolging én meer
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Sleutelbeheer

Onderdeel van onze mobiele surveillance is het beheren van uw sleutel. Wij zorgen voor een veilige opslag, zodat u altijd een reserveset kunt bemachtigen indien dit nodig is. Onze voertuigen zijn bovendien uitgerust met professionele sleutelbakken, welke netjes georganiseerd zijn en waar uw sleutels veilig opgeborgen liggen. Om de veiligheid van gevoelige informatie te waarborgen, zijn gedetailleerde gegevens over de locatie enkel te bereiken via een beveiligde smartphone.

Alarmopvolging

Door deze vorm van mobiele surveillance hoeft u zelf geen risico te lopen dankzij professionele en efficiënte opvolging van brand-, overval-, assistentie- en inbraakalarmen. Bij het aantreffen van een calamiteit zullen wij onmiddellijk de juiste instanties waarschuwen, zodat verdere schade tot een minimum beperkt wordt en mogelijke sporen bevroren worden voor een eventueel later sporenonderzoek.

Controles, openingen & sluitingen

Het goed sluiten van een pand is meer dan alleen de ramen vergrendelen en het alarm aanzetten. Het is een kans om een grondige inspectie te doen ten behoeve van de veiligheid van de locatie. Net zo goed is de opening van een pand meer dan het ontgrendelen van de deuren. Deze vorm van mobiele surveillance is een kans om een welkome omgeving te creëren en een laatste check of alles in orde is voor de dag begint.

Alle informatie van mobiele surveillance online

Met ons portaal Mijn Scorpions heeft u altijd toegang tot uw gegevens en onze activiteiten. Online vindt u een overzicht van uw locaties, de gereden uitrukken en lopende afspraken. Daarnaast houden we u altijd op de hoogte per e-mail. U ontvangt bovendien ieder kwartaal een e-mail met objectbijzonderheden om te controleren.

Veiligheidsanalyses en kostenbesparingen

Via Mijn Scorpions kunt u online al onze activiteiten terugkijken en exporteren naar Excel om te analyseren, waaronder de mobiele surveillance. Door op tijd problemen te waarnemen kunnen onnodige onkosten voorkomen worden. Om u te ondersteunen verstuurt het systeem automatisch e-mails als er meerdere mobiele surveillances in een week of maand zijn geweest, zodat u op tijd kunt bijsturen als u dat nodig acht.

Ideaal voor centraal beheer

Met Mijn Scorpions kunt u een onbeperkt aantal projecten managen. Iedere locatie is apart te koppelen zodat meerdere gebouwbeheerders samen kunnen werken met één centrale administratie of facilitair manager die overal in kan.

Collectieve beveiliging

Door middel van collectieve inkoop is het mogelijk om hoogstaande beveiliging tegen een scherpe prijs vast te leggen. Door samen te werken als ondernemersvereniging of stichting kunt u de veiligheid van een gebied significant verhogen. Samen met u kijken we naar een combinatie van technische en operationele maatregelen om de veiligheid te verhogen.

Door continue een surveillancewagen aanwezig te hebben om uw panden in de gaten te houden, wordt de veiligheid in het gebied verhoogd. Onze surveillanten registreren zowel private als publieke vernielingen en communiceren met gemeente en hulpdiensten. Wilt u meer te weten komen over collectieve beveiliging?

Veelgestelde vragen over mobiele surveillance

Wat is objectbeveiliging

Onder objectbeveiliging verstaan we alle maatregelen om diefstal, fraude en vernieling te voorkomen. Dit kan een combinatie van technische en organisatorische oplossingen zijn zoals een beveiliger, mobiele surveillance, toegangsautorisatie en cameratoezicht.

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.