Koninklijke Nederlands Hockey Bond

Wij verzorgen de beveiligings- en mobiliteitsdiensten voor alle professionele evenementen van de KNHB, waaronder FIH Pro League, Champions Trophy, European Hockey League, EK en WK. Met locaties in o.a. Utrecht, Rotterdam en Amstelveen zorgen we voor een optimale verkeersbegeleiding en gastvrije ontvangst.

knhb.png
2018-06-2409.21.16.jpg

Mobiliteit

Bij wedstrijden in het Wagener Stadion verzorgen we de verkeersbegeleiding en parkeerbeheer. Er kunnen tussen de 6000 - 9000 bezoekers plaats nemen in het Wagener Stadion, waardoor juiste begeleiding van spelers en bezoekers nodig is. Bij een volledig gevuld stadion wordt er gebruikgemaakt van meerdere parkeerterreinen, pendeldiensten en andere modaliteiten voor een ordelijk verloop. Scorpions verzorgd hierin de advisering en uitvoering.

bebording.png

Bebordingsplannen

Scorpions verzorgt voor de KNHB de bebordingsplannen als onderdeel van het mobiliteitsvraagstuk. Hierbij worden bij grote evenementen zoals het WK en EK borden geplaatst door Amstelveen met daarin verwijzingen naar de verschillende parkeergelegenheden. De plaatsing van bebording wordt door Scorpions met partners verzorgt.

wagenerstadionbeveiliging.jpg

Gastvrije beveiliging

Rondom wedstrijden wordt beveiliging ingezet voor verschillende rollen, waaronder een gastvrije ontvangst, beheersen van calamiteitenorganisatie, interventies en informatiepunt. Door een combinatie van verschillende type beveiligers wordt er ingespeeld op het veiligheidsgevoel en waarborging van de uitstraling.

Meer casussen

futuredome-scorpions3.jpg

Futuredome Events

Het voormalige terrein van de Bredase penitentiaire inrichting de Boschpoort, in de volksmond bekend als de koepel van Breda, is tegenwoordig in gebruik als multifunctionele locatie. De organisatie Futuredome Events organiseert exclusieve bijeenkomsten voor bedrijven en overheid.

scorpions-futuredome2.jpg
Lees verder
breepark-scorpions.jpg

Breepark Breda

Als veiligheidspartner van Breepark in Breda verzorgt Scorpions alle dienstverlening rondom veiligheid en mobiliteit. Naast de vaste faciliteiten als Kinepolis, Decathlon, een Kids Palace en verschillende horeca beschikt Breepark over een evenementencomplex voor 13.000 bezoekers en een buitenterrein voor 20.000 bezoekers

breepark-scorpions2.jpg
Lees verder
conceptgod_scorpions-8694.jpg

NAC Breda

Als veiligheidspartner van NAC Breda verzorgt Scorpions alle dienstverlening rondom veiligheid en mobiliteit. Scorpions is in 1996 bij NAC begonnen met de beveiliging en langzaam uitgegroeid tot complete partner met onder andere beveiliging, verkeersregelaars, brandwachten en technische ondersteuning.

542px-logo_nac_breda.png
Lees verder
vierdaagse-scorpions.jpg

Nijmeegse Vierdaagse

Sinds 2018 is Scorpions de nieuwe veiligheidspartner van de Nijmeegse Vierdaagse. Ieder jaar lopen er meer dan 40.000 deelnemers mee. Vanaf 03:00 uur ’s nachts zorgen we voor een veilig vertrek met gemiddeld 60 beveiligers & crew. Op de laatste dag bij de binnenkomst werken er gemiddeld 180 beveiligers & crew voor een veilige doorstroming en toezicht op de tribunes.

logovierdaagse.png
Lees verder
qv5a7125.jpg

Gemeente Breda

Als veiligheidspartner ondersteunt Scorpions de gemeente met beveiliging, mobiliteit en toezichthouders. Dagelijks leveren we beveiligers op het stadskantoor en Vindingrijk. Daarnaast ondersteunen we met losse projecten zoals Galderse Meren, crowdmanagement en overlastbeperking.

breda.jpeg
Lees verder
zuitnl.jpeg

ZuitNL

Tijdens de bouw van de nieuwe sportlocatie in Etten-Leur hebben we tijdelijke camerabewaking en inbraaksysteem geleverd.

image.png
Lees verder
qv5a4097.jpg

Curio

We verzorgen sinds 2021 de BHV- en EHBO-cursussen voor docenten en studenten van Curio. Hierbij worden zowel in-company cursussen als vrije inschrijving aangeboden.

curio-01-zwart-logo-rgb.png
Lees verder
qv5a6989.jpg

ASR Real Estate

In winkelcentrum Hoge Vucht zorgen we dagelijks voor een veilige en gastvrije winkelomgeving.

asr-real-estate.png
Lees verder

Hoe kunnen we u helpen?

pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur

Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png