conceptgod_scorpions-8125.jpg

Winkelsurveillance

Als winkelier kunt u kiezen voor meer veiligheid: winkelsurveillance door Scorpions helpt u daarbij. U kunt te maken krijgen met diverse calamiteiten, zoals diefstal, fraude, vandalisme en overvallen. Voorkomen is beter dan genezen: wij bieden beveiliging op maat om deze risico’s tot een minimum te beperken, door onze beveiligers effectief in te zetten in de vorm van surveillance.

  • Preventieve beveiliging
  • Een veilig winkelcentrum
  • Trainingen aan winkelpersoneel
  • Ook in bezit van EHBO certificaat
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Winkelsurveillance door Scorpions Security

Binnen een winkelcentrum, of de omgeving waar uw winkel zich bevindt, is de beveiliger het aanspreekpunt voor alle operationele zaken in en rondom de locatie. Hij voert de surveillance rondom de winkel uit en is het contactpersoon met de verhuurder, winkelier(s), monteur, brandweer, politie en gemeente om te zorgen dat alles naar behoren verloopt. De beveiligers van Scorpions hebben allen een coachende achtergrond, welke ervoor zorgt dat er een actieve ‘security awareness’ is binnen de omgeving. Benieuwd naar hoe Scorpions Security ook voor u beveiliging op maat kan bieden?

Scorpions: uw gastheer en dienstverlener

De ervaren medewerkers van Scorpions zijn uw gastheer en dienstverlener op het gebied van winkelsurveillance. Ze zijn allen minimaal in het bezit van het diploma Beveiliger en EHBO met aantekening reanimatie en/of het BHV-certificaat. Bovendien is het merendeel van onze medewerkers gecertificeerd AED bedienaars. Zo bent u verzekerd dat onze werknemers de juiste ondersteuning kunnen bieden in iedere situatie. 

Winkelsurveillance in uniform of burger

Het Scorpions uniform is aangepast aan de aard van de werkzaamheden en tevens goedgekeurd door het Ministerie van Justitie. Het voldoet, ondanks de nette verschijning, aan alle huidige veiligheidseisen zoals brandwering en bescherming.

Ook biedt Scorpions de mogelijkheid om diensten ‘in burger’ uit te voeren. Dat wilt zeggen dat onze medewerkers de winkelsurveillance zonder herkenbare kleding vervullen. Diverse medewerkers voldoen aan de eisen die gesteld zijn volgens de Wet op Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus om werkzaamheden in burger te mogen verrichten. Via onze contactpagina kunt u verdere informatie opvragen omtrent deze vorm van winkelsurveillance.

Preventie

Het actief voorkomen, ofwel preventie, van winkeldiefstal en vandalisme behoort eveneens tot ons takenpakket. Door middel van een coachende taak richting de ondernemer en het winkelpersoneel kan derving worden beheerst en teruggedrongen. Scorpions biedt ondersteuning op maat, die onder andere kan bestaan uit de volgende werkzaamheden:

  •   Advies over camerabewaking
  •   Advies over de winkelinrichting
  •   Trainingen aan het winkelpersoneel

De exacte procedures worden nauw samen met de betrokken ondernemer opgesteld.

Winkelsurveillance: effectieve aanpak

Onze aanpak en het inzetten van winkelsurveillance is zeer effectief. De medewerkers van Scorpions zijn getraind om problemen van welke aard dan ook aan te pakken. Als er zich toch overlast voordoet, gaan zij daadkrachtig en probleemoplossend te werk. Wanneer medewerkers van de ondernemer of van Scorpions winkeldiefstallen ontdekken, werken wij deze zaken in overleg met de ondernemer en de politie af.

Vragen over winkelsurveillance?

Scorpions is dé partner op het gebied van veiligheid. Bent u overtuigd en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat dan uw gegevens en vraagstuk achter op onze offerte-pagina. Voor algemene vragen omtrent onze dienstverlening en de mogelijkheden hiervan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.