Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

25 jaar betrokken

Als bedrijf staan we midden in de maatschappij. Eén van onze kernwaarden is daarom ook Betrokkenheid. Vanuit deze kernwaarde worden onze maatschappelijke activiteiten ondernomen om een steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Afgelopen jaren (2013 & 2015) hebben we meegeholpen en meegelopen met de Samenloop voor Hoop in Etten-Leur. Hierbij werd er 24 uur aan een stuk gewandeld om geld op te halen voor onderzoek naar kanker.  In 2018 liep Team Scorpions de Alpe d’Huzes. We hebben toen samen met onze partners en relaties 23.000 euro opgehaald voor onderzoek. Wij zijn in de afgelopen 25 jaar collega’s, vrienden en familie verloren aan deze ziekte en vinden het dus erg belangrijk om hier een steentje aan bij te  dragen.

Scorpions bestaat 25 jaar en dat vieren we met elkaar! Met maandelijks verhalen en acties zorgen we voor een feestelijk jaar.

De afgelopen jaren hebben we ons daarnaast ingezet voor doorstroming van werknemers binnen ons bedrijf en trainingskansen. In samenwerking met UWV zorgen we voor opleidingstrajecten in samenwerking met NAC Breda en Stichting Schouders Eronder ondersteunen we Rugdekking. Dit is een leerwerktraject waarbij we jongeren tussen de 17 en 28 jaar uit de regio Breda nieuw perspectief bieden en uiteindelijk kans geven op een baan in de veiligheidssector.

Aan het begin van de coronaperiode, maart 2020, hebben Wilbert en Marion vanuit Scorpions bossen bloemen gebracht naar de Kloostergaarde (ouderenzorg) in Etten-Leur als opstekertje voor de bewoners.

Ieder jaar met kerst krijgen niet alleen onze werknemers, maar ook onze klanten een kerstgeschenk. Voor onze klanten was dat eind 2020 een minikerstboom! Samen moeten we de wereld vergroenen en daar staan wij regelmatig bij stil. Dit kleine boompje kunnen de klanten in de tuin (of ergens anders) laten groeien tot een grote kerstboom!

Dit geschenk stond niet op zichzelf, maar was de start van onze samenwerking met Trees for All. Sinds dit jaar compenseren wij de CO2-uitstoot van al onze reisbewegingen binnen het bedrijf. Als dienstverlenende organisatie werken we bij onze klanten op locatie, waardoor onze grootste uitstoot de vervoersbewegingen van onze werknemers zijn. Door deze te compenseren werken we mee aan een duurzame toekomst.

Hopelijk mogen en kunnen we de komende jaren nog veel vaker een maatschappelijke bijdrage leveren aan onze omgeving en het milieu.

Lees meer verhalen

Scorpions België

Scorpions Security is gestart in 1996 en na 3 jaar is Scorpions België opgericht door Wilbert van den Broek, Tommy de Bruijn en Eddy Faus. Beide bedrijven groeiden hard en na verloop van tijd heeft Wilbert besloten om zich volledig op Scorpions in Nederland te richten. Scorpions België bestaat ondertussen ook alweer bijna 23 jaar...
Lees verder

Scorpions families: Fam. Van Beers

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie Fam. Van Beers met als eerste generatie Marcel en zijn zoon Gaby die van kleins af aan al het kantoor bezocht.
Lees verder

Bureau Control – partner met Scorpions verleden

Lex van den Muijsenberg heeft als werknemer de beginjaren van Scorpions meegemaakt en is na een aantal jaar naar de politie gegaan. In 2009 startte hij Bureau Control op, een trainingsbureau die zich richt op het ontwikkelen en verzorgen van maatwerktrainingen om agressie en geweld te voorkomen. Lex vertelt over zijn jaren bij Scorpions:
Lees verder

Scorpions families: Fam. Dijck

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie de Fam. Dijck
Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update met nieuwe artikelen. Daarnaast maakt u kans op een BHV cursus voor 8 personen.

Scorpions Nieuwsbrief