conceptgod_scorpions-7650.jpg

Beveiliging huren

Wilt u beveiliging huren via een professionele partij die veel ervaring heeft? Dan bent u bij Scorpions Security aan het juiste adres! Ruim 25 jaar zijn wij een veiligheidspartner voor veel verschillende bedrijven, instanties en evenementen. Wij denken mee aan complexe problemen en bieden daarbij advies aan. Samen zoeken wij naar de beste oplossing voor veiligheid.

  • Beveiliging volledig op maat
  • Ervaren beveiligers met EHBO/BHV certificering
  • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
  • Afspraak = afspraak

Offerte aanvraag

 

Naast onze verschillende beveiligingsdiensten bieden wij ook meerdere opleidingen aan. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging is geen enkele branche ons onbekend. Onder andere hebben wij ervaring bij klanten in retail, overheid, evenementen, horeca en andere objecten kunnen wij hulp en advies bieden in veiligheid en gastheerschap.

Alle beveiligingsdiensten van Scorpions

Het huren van beveiliging kan verschillenden oorzaken hebben. Daarom vindt Scorpions Security het belangrijk dat we samen naar uw wensen bespreken op gebied van beveiliging. Zo weten we zeker dat wij de juiste diensten leveren en optimaal resultaat bereiken. Een paar diensten die wij leveren op een rijtje gezet:

Beveiliging & recherche

Bij beveiliging & recherche kunt u denken aan objectbeveiliging van gebouwen, panden, terreinen en andere locaties. Ook bieden wij winkel- en mobiele surveillance op locatie aan. Heeft u een eenmalig evenement waarvoor u beveiliging wilt huren? Ook dit vraagt voor een specifieke aanpak waar Scorpions Security veel ervaring en kennis voor heeft. 

Toezicht & handhaving

De veiligheid van bezoekers in publieke ruimtes is ontzettend belangrijk. Voor Scorpions Security is het daarom niet alleen het voorkomen van agressieve figuren of brandveiligheid belangrijk, maar ook het veilig voelen. Dit staat bij onze toezichthouders op nummer één. Met een vast team van toezichthouders zijn er dagelijkse rapportages voor een verbetering van zowel de beveiliging en de klantervaring. 

Fire & medical

Op medisch en brandveiligheids gebied staan onze teams voor eventuele incidenten op iedere locatie klaar. Onze strategen kunnen u hier altijd op de juiste manier adviseren. Daarnaast delen wij onze kennis en helpen wij u met het opleiden en bijscholen van uw personeel in onze Scorpions Academy. 

Hospitality

Wilt u uw klanten ontvangen met een warm welkom? Dan staan onze hostessen en receptiemedewerkers voor u klaar. Uw bezoekers zullen verwelkomd worden, terwijl u zich kunt focussen op een goed gesprek. 

Beveiliging huren op maat

Voor elke locatie of bedrijf is er een andere dienst nodig. Onze Scorpions Quickscan zorgt ervoor dat wij een duidelijk beeld krijgen van de situatie, en hierdoor snel kunnen ondersteunen en inspelen op mogelijke complicaties. Indien nodig kunnen wij advies geven. Met ons gepassioneerde team staan wij klaar voor iedere situatie met het motto: “Veiligheid is meer dan een uniform”. Door een combinatie van kennis en vaardigheden streven wij voor succes op elke locatie.

Onze diensten

Bij Scorpions Security hebben wij diverse soorten diensten voor iedere gelegenheid. Zo kunt u voor allerlei soorten veiligheidskwesties bij Scorpions aankloppen. Wij regelen alles van A tot Z en ontnemen uw zorgen.                                                                                                                                                                                                             

Wilt u beveiliging huren of wilt u meer uitleg over alle diensten van Scorpions Security? Neem dan snel contact met ons via onze contactpagina.

Hoe kunnen we u helpen?

pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur

Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png