conceptgod_scorpions-7650.jpg

Security (bedrijf) inhuren

Bij welk beveiligingsvraagstuk u ook hulp nodig heeft, Scorpions staat voor u klaar. De beveiliging van uw organisatie, evenement, pand, bezoekers of werknemers moet gewaarborgd zijn. Daarom is het belangrijk dat u de veiligheidskwestie in de handen legt van een partij met vele jaren ervaring. Samen kijken we naar uw behoeftes en stellen we een veiligheidsplan op maat op. Scorpions Security is daarom dé veiligheidspartner voor uw organisatie.

 • Beveiliging volledig op maat
 • Ervaren beveiligers met EHBO/BHV certificering
 • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
 • Afspraak = afspraak
Offerte aanvraag

 

Scorpions denkt samen met u mee over complexe veiligheidsproblemen. Wij bieden oplossingen aan op maat. Onze expertise ligt op alle veiligheidsgebieden. Of dat nu gaat om onze diensten, opleidingen of advies: wij zijn uw partner waar u op kunt vertrouwen.

Wat doet een security bedrijf?

Scorpions Security is een security bedrijf voor alle soorten veiligheidskwesties. Of u nu op zoek bent naar security inhuren voor een winkelcentrum, winkelgebied of dat u de complete veiligheid van uw evenement onderbrengt. Bij Scorpions bent u aan het juiste adres. Bij Scorpions bieden wij de volgende diensten aan:

 • Objectbeveiliging
 • Winkelsurveillance
 • Mobiele surveillance
 • Evenementenbeveiliging
 • Animale beveiliging
 • Stewards bij sportwedstrijden
 • Beveiliging te water
 • Recherche

Bent u benieuwd naar de security diensten van Scorpions Security of wilt u meer weten over het inhuren van security? Bekijk dan onze dienstenpagina of neem contact met ons op

Verwachtingen bij het inhuren van een security bedrijf?

Scorpions Security is niet zomaar een security bedrijf. Door onze 25 jaar ervaring in de wereld van beveiliging en security hebben wij de kennis en expertise opgebouwd die wij mogen inzetten bij opdrachtgevers en organisaties. Scorpions staat bij iedere opdracht in voor een daadkrachtige en professionele aanpak. Daarom zijn wij niet zomaar een security bedrijf, maar uw veiligheidspartner. 

U kunt van ons op elk gebied een concreet advies verwachten in veiligheid en gastheerschap. Wij streven ernaar om voor uw organisatie op het hoogste niveau te kunnen functioneren. Geen enkel werkgebied is onbekend voor Scorpions.

Security bedrijf inhuren op maat

Welke diensten er nodig zijn, verschilt natuurlijk per locatie en bedrijf. Onze Scorpions Quickscan geeft ons een helder beeld van de situatie en ondersteuning kunnen bieden of indien nodig advies geven. Wij kunnen u verzekeren van gepassioneerde beveiligers en werknemers. Voor ons geldt het motto: “Veiligheid is meer dan een uniform”. Het is een combinatie van kennis, vaardigheden en een houding die ervoor zorgen dat het beveiliging van uw locatie een succes wordt.

Diensten van Scorpions

Bij Scorpions hebben we een volledig pakket aan security diensten. Wij nemen alle zorgen uit uw handen en regelen al uw veiligheidskwesties van A tot Z. Scorpions regelt het voor u. 

Wilt u security inhuren of bent u benieuwd naar een nadere uitleg van de diensten die Scorpions allemaal aanbiedt? Neem dan snel contact met ons op via onze contactpagina.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png