headeradviseren.jpg

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging staat bij veel zorginstellingen hoog op de agenda. De afgelopen jaren is de hoeveelheid onveilige situaties, waaronder de mate van agressiviteit, in zorginstellingen en ziekenhuizen toegenomen. Een veilige omgeving en een gastvrij klimaat is van cruciaal belang voor iedere zorginstelling. Scorpions Security is expert op het gebied van zorgbeveiliging. Onze jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging in de zorg, zorgt voor een veilige omgeving voor patiënten, bewoners, bezoekers en zorgpersoneel.

  • Specialistische beveiliging volledig op maat
  • Afgestemd op specifieke behoeften
  • Integere en gastgerichte zorg beveiligers
  • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
Prijsopgave aanvragen

Zorgbeveiligers

Bij Scorpions Security weten we als geen ander dat zorgbeveiliging te maken heeft met mensen. Daarom verliezen wij de menselijke maat nooit uit het oog. Gastvrijheid staat bij onze beveiligers hoog in het vaandel. Onze professionele zorgbeveiligers maken het hun taak en zijn erop getraind om, naast hun beveiligingswerkzaamheden, reguliere bezoekers en werknemers te leren kennen. Zo voelen zij als geen ander aan wanneer hulp benodigd is.

Om deze samenwerking optimaal te laten verlopen, werkt Scorpions met een vast team op iedere locatie. Zo kunnen wij kennis over de locatie eenvoudig overdragen en up-to-date houden om de consistentie van onze dienstverlening te optimaliseren.

Waarom zorgbeveiliging?

Agressie en geweld op de werkvloer is voor veel zorgmedewerkers bekend. Volgens het CBS heeft 66% van de medewerkers hiermee wel eens te maken gehad. Het gaat hierbij om verschillende zorginstellingen, van ziekenhuizen tot GGZ-instellingen voor geestelijke gezondheidszorg. Deze vorm van agressie of geweld kan verschillende oorzaken en uitingen hebben: hoogoplopende emotionele situaties zorgen voor verbale of fysieke agressies, intimidaties en in sommige gevallen zelfs bedreigingen. Het gevolg is een onveilig klimaat, zowel voor het personeel als voor bezoekers en bewoners & patiënten.

Veilige omgeving

Beveiliging in de zorg draait natuurlijk om het creëren van zijn veilig klimaat binnen de zorginstelling. Voor Scorpions Security gaat dit echter verder dan het voorkomen van agressie of het verzekeren van de brandveiligheid. Wij maken het ons doel om bezoekers op hun gemak te stellen, in gesprek te gaan met en te luisteren naar werknemers en te anticiperen op wat er speelt. Met respect, inlevingsvermogen en overtuigingskracht kunnen onze zorgbeveiligers zo inspelen en vooruitlopen op de situatie en onverwachte situaties voor zijn. Onze beveiligers zorgen voor een professionele zorgbeveiliging in een prettig en gastvrij klimaat.

Zorgbeveiliging van Scorpions

In een zorginstelling of ziekenhuis is het iedere dag een komen en gaan van mensen en is de dynamiek op zo'n dag anders. Daarom is op iedere locatie een veiligheidsplan op maat nodig. Bij Scorpions Security begint ieder veiligheidsplan bij het startpunt en worden de diensten afgestemd op iedere specifieke situatie en locatie. Zo bieden wij bijvoorbeeld de volgende beveiligingsdiensten:

  • Ontvangst en doorverwijzing van bezoekers
  • In- en uitgangscontrole
  • Receptiediensten
  • Surveillance en controlerondes
  • Licht administratieve werkzaamheden

Onze zorgbeveiligers worden getraind op specifieke situaties en locaties. Bovendien wisselen zij snel van rol op basis van wat de situatie verlangd, bijvoorbeeld tussen beveiliger, BHV’er of receptionist.

Onze diensten

Toezicht & Handhaving

Als overheid zoekt u naar flexibele oplossingen die ingezet kunnen worden wanneer het nodig is om...

Lees verder

Receptiediensten

Een goed en vriendelijke ontvangst zorgt voor een fijne entree. De receptie het eerste waar bezoe...

Lees verder

Fire & Medical

Scorpions heeft eigen gecertificeerde en ervaren brandwachten en EHBO’ers in dienst. Wij geven or...

Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.