receptie-1(1).jpg

Receptiediensten

Een goed en vriendelijke ontvangst zorgt voor een fijne entree. De receptie het eerste waar bezoekers van uw bedrijf of organisatie zich melden. Een vriendelijk gezicht achter de receptiebalie of uw voordeur zorgt meteen voor een glimlach bij uw relatie. Met de receptiediensten van Scorpions bent u verzekerd van een professioneel en vriendelijk ontvangst van uw gasten. Onze receptionist zorgt voor een nette ontvangst van uw bezoekers en zorgt ervoor dat ze niets tekort komen terwijl ze wachten. Wilt u een receptionist(e) of receptie beveiliger inhuren? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Gastvrij en behulpzaam
  • Gecertificeerd en ervaren
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Gecertificeerd en ervaren

De receptionisten van Scorpions passen zich aan naar uw wensen. Naast de representatieve taak, kunnen ze worden opgeleid met BHV, EHBO, Ploegleider BHV, beheerder BMI en preventiemedewerker om ervoor te zorgen dat ze u kunnen ondersteunen waar nodig is op veiligheidsgebied, zonder in te leveren op gastvrijheid.

Receptie beveiliger inhuren

Bij uw kantoor, fabriek, zorginstelling of ander object is het mogelijk een komen en gaan van mensen. Personeel, bezoekers en andere gasten zorgen voor drukke en soms onoverzichtelijke situaties. Met receptie beveiliging heeft u grip op de in- en uitloop van uw bedrijf of organisatie. Als eerste aanspreekpunt voor bezoekers zijn onze receptionisten erop getraind om op een vriendelijke en gastvrije manier bezoekers te ontvangen, maar tegelijkertijd een scherp oogje in het zeil te houden.

Receptie beveiliging op maat

Receptie beveiliging door receptionisten is breed inzetbaar voor alle soorten objecten, zoals hotels, kantoren, musea en industrie. Afhankelijk van uw behoefte kunnen onder andere de volgende taken uitgevoerd worden:

  • Reguliere receptiewerkzaamheden
  • Het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers;
  • In- en uitgangscontrole;
  • Telefoongesprekken aannemen en verwerken;
  • Licht administratieve werkzaamheden zoals postverwerking;
  • Gereed maken van ontbijt;
  • Check-in en check-out van gasten.
  • Facilitaire diensten

Rapportage

Scorpions schrijft dagelijks een rapportage zodat u altijd op de hoogte bent van bijzonderheden die zich hebben voorgedaan. Tevens werken wij het liefst met een vast team van medewerkers op een locatie, zodat er een bekend gezicht rondloopt. Dit geeft vertrouwen bij uw medewerkers, omdat ze de medewerkers van Scorpions persoonlijk kennen. Bovendien zorgt dit ervoor dat ongewenste personen effectiever kunnen worden aangepakt.

Optimaal functioneren

Scorpions denkt met u mee vanaf het beginpunt. We bekijken in iedere specifieke situatie hoe het object optimaal kan functioneren en welke rol er hierin voor ons is weggelegd. Onze dienstverlening sluiten wij aan op uw wensen en behoeftes. Zo weet u ook dat u de receptiediensten of andere beveiligingsdiensten met een gerust hart kunt uitbesteden.

Scorpions Security: Oog voor gevaar, gevoel voor stijl

Scorpions is de veiligheidspartner die meedenkt over alle elementen op het gebied van beveiliging. Al ruim 25 jaar zijn wij de expert op alle veiligheidsdomeinen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat nodig is voor een veilig kantoor, evenement, bouwlocatie, openbare gelegenheid en meer. Wij acteren op een hoog niveau waarbij een eerlijke beloning, maatschappelijk belang en milieu in balans zijn.

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.