conceptgod_scorpions-7650.jpg

Beveiliging in de zorg

Beveiliging in de zorg is actueler dan ooit. De berichten over agressiviteit in zorginstellingen en ziekenhuizen komen steeds vaker in de media. Het toegankelijke karakter van Nederlandse zorginstellingen is alleen mogelijk als de veiligheid gewaarborgd is. Goede beveiliging met een gastvrije uitstraling is juist hierin belangrijk.

  • Zorgbeveiliging volledig op maat
  • Gastvrije en ervaren beveiligers
  • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
  • Een bekend gezicht voor uw bezoekers
Offerte aanvraag

 

De veiligheid van personeel, bezoekers én patiënten staat altijd voorop, zodat iedereen zich welkom voelt en zijn werk kan uitvoeren. Scorpions Security zorgt voor een gastvrije ontvangst en veilig klimaat in uw zorginstelling. Van beveiliging aan de deur en receptiediensten tot camerabewaking, surveillance en brandbeveiliging. Beveiligers die de menselijke maat nooit uit het verliezen.

Waarom beveiliging in de zorg?

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) is gebleken dat 66% van de zorgmedewerkers te maken heeft (gehad) met agressie of geweld op de werkvloer. Door hoogoplopende emoties in verschillende omstandigheden kan het natuurlijk wel eens uit de hand lopen. Of het nu gaat om verbale of fysieke agressie, pesterijen, intimidaties of zelfs bedreigingen. Al deze vormen zorgen voor een onveilig (werk)klimaat, voor personeel, patiënten en bezoekers. 

Veiligheid gaat volgens ons echter verder dan het voorkomen van agressie of garanderen van brandveiligheid. Veiligheid is ook veilig voelen. Wij zetten ons in om bezoekers volledig op hun gemak te stellen, door bijvoorbeeld verdwaalde gasten de weg te wijzen of hen naar het juiste loket te wijzen. Met respect, inlevingsvermogen en overtuigingskracht kunnen ze vragen beantwoorden of uitleg geven over bepaalde regelingen. Door goed te luisteren anticiperen ze op wat er speelt onder bezoekers en medewerkers.

Beveiliging in de zorg: veiligheid op maat

Een zorginstelling of ziekenhuis is iedere dag een komen en gaan van mensen. Dat betekent dat iedere locatie behoefte heeft aan een veiligheidsplan op maat. De beveiligers van Scorpions zijn breed inzetbaar voor alle soorten van beveiliging in de zorg. Onze beveiligingsdiensten worden volledig afgestemd op de specifieke situatie, locatie en wensen. Afhankelijk van uw behoeften kunnen onze beveiligers bijvoorbeeld worden ingezet voor:

  • Ontvangst en doorverwijzing van bezoekers
  • In- en uitgangscontrole
  • Controlerondes lopen
  • Receptiediensten
  • Licht administratieve werkzaamheden (zoals postverwerking)

De beveiligers van Scorpions worden getraind op de specifieke situaties en locaties waar ze werken. Ook binnen deze situatie kunnen ze snel wisselen van rol, bijvoorbeeld tussen beveiliger, BHV’er en receptionist. 

Vast team

Net zo belangrijk aan de werkzaamheden van onze beveiligers is het leren kennen van bezoekers en werknemers om aan te kunnen voelen wanneer hulp benodigd is. Dat betekent dat Scorpions met een vast team werkt. Zo hebben zij de mogelijkheid om de kennis over de locatie up-to-date te houden. Dat komt de kwaliteit en consistentie van onze dienstverlening ten goede.

Offerte of meer informatie beveiliging in de zorg

Wilt u meer informatie over de dienstverlening of werkwijze van Scorpions of een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via het mailadres info@scorpions.nl of bel ons via 076 50 22 564. Of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande link.

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een overzicht van andere diensten die we aanbieden.
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.