animalebeveiligingcropped-min.jpg

Animale beveiliging

Scorpions werkt met honden en paarden om de effectiviteit van de dienstverlening te verhogen. Hieronder leest u meer over deze dienst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan.

  • Inzet van paarden en honden
  • Efficiënte beveiliging
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Hondenbegeleider

Beveiliging met honden kan op veel verschillende veiligheidsvlakken worden ingezet. Met name op het gebied van objectbeveiliging en surveillance is hondenbeveiliging een goede optie. Een voorbeeld hiervan is nachtbewakingen, waarvoor een beveiliger met hond ideaal is. Door deze combinatie is er slechts één beveiliger nodig om het terrein te bewaken, waardoor de beveiliging goed en efficiënt is. Een hond met begeleider kan naast een hulpmiddel van een beveiliger ook worden ingezet als preventieve maatregel. Het bijzijn van een hond kan een afschrikeffect hebben in sommige situaties en er daarmee voor zorgen dat de situatie beheersbaar blijft.

Scorpions Security werkt op verschillende manieren met hondebegeleiders en heeft de expertise in huis om deze vorm van animale beveiliging op de juiste manier in te zetten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Paardenbrigade

Als eerste erkende beveiligingsbedrijf heeft Scorpions een vergunning gekregen van het ministerie van Justitie om met paarden te werken in de beveiliging. Onze paarden zijn speciaal opgeleid om onder iedere situatie rustig te blijven en om in alle situaties op gepaste wijze te reageren. De paardenbrigade wordt zowel in binnen- als buitenland ingezet voor bijvoorbeeld:

  • Bewaken van grote parkeerterreinen
  • Beheersen van grote mensenstromen bij evenementen
  • Voorkomen van ordeverstoringen bij voetbalwedstrijden

Efficiëntie

Beveiligers kunnen door middel van de paardenbrigade op efficiënte wijze de veiligheid waarborgen. Allereerst zorgt de opvallende verschijning ervoor dat de bewaking duidelijk wordt opgemerkt; dit zorgt voor een preventieve werking. Daarnaast hebben de medewerkers vanaf de rug van het paard zeer goed zicht over grote oppervlaktes. Hierdoor kunnen verdachte omstandigheden al van een afstand gedetecteerd worden, en kan er snel op potentieel gevaarlijke situaties worden ingespeeld.
 

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.