Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Het einde van het jaar nadert en daarom wil onze directeur Pieter graag nog een korte boodschap met u delen.

Kerst is een belangrijke periode om te reflecteren en samen te komen. Als bedrijf kijken we terug op een turbulent 2021 met vooral een emotioneel einde met het afscheid van Wilbert. Het begin van het jaar zag er veelbelovend uit met de start van de vaccinaties en de mogelijkheden langzaam terug te gaan naar het oude normaal. Nu in december komt de realisatie langzaam dat we van een pandemie naar endemie gaan.

Wederom zijn we erg trots op de inzet van onze medewerkers die ook dit jaar weer zeer flexibel zijn geweest. Zowel qua verschuivingen in het rooster als het werken op nieuwe type opdrachten. Met al onze inzetten voor de vaccinatiestraten, teststraten, crowd management binnen retail en overheid stonden onze collega’s vooraan om zo goed mogelijk te ondersteunen en tegelijkertijd iedereens veiligheid te waarborgen. 

Dit jaar begon voor ons feestelijk met het vieren van ons 25 jaar bestaan. Eind 1995/begin 1996 zijn de eerste klanten bij Scorpions gekomen met o.a. NAC Breda, Hill’s en winkelcentrum Etten-Leur. We zijn trots dat we nog steeds partner zijn van deze organisaties.

Het jaar kreeg voor ons alleen een onverwachte wending met het ziek worden van m’n vader Wilbert (oprichter), waarvan we eind oktober helaas afscheid van hebben moeten nemen. Voor ons, als familie, was het mooi om te zien hoeveel hij betekent heeft voor iedereen. 

Aan het einde van het jaar vinden we het belangrijk om iets terug te doen en daarom hebben we namens al onze klanten een kerstcadeau aan Stichting Het Vergeten Kind gedoneerd. Dit is uitgekomen op meer dan 300 cadeau’s voor een onvergetelijke kerst. Daarnaast hebben we onze relaties een zakje met “Vergeet-Me-Nietjes” gegeven om thuis of op het werk te laten groeien. Zo blijven we herinnerd worden aan het belang van groeien, zorgen en teruggeven.

Namens het hele Scorpions team wens ik u fijne kerstdagen en een gezond 2022!

Pieter van den Broek

Het Vergeten Kind

Op het Vergeten Kind kunt u zelf een bijdrage doen voor een onvergetelijke kerst.

Meer informatie?

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang ieder kwartaal een update met nieuwe artikelen.

Scorpions Nieuwsbrief

BHV Organisatie

Veiligheid in uw pand staat voorop. Zorg daarom ieder jaar voor een oefening en BHV plannen die werken in de praktijk.

Lees verder

Opleidingen

Wij zijn een toonaangevende partner op het gebied van veiligheidsopleidingen, waaronder BHV, VCA, EHBO en BBMI.

Lees verder