Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Risicofactoren bij evenementen gedurende COVID-19 Beveiliging & Toezicht, Consultancy, Hospitality Op dit moment geldt nog een landelijk verbod op evenementen, maar er komt een periode waarbij er weer meer mogelijkheden komen op het gebied van evenementen. Er zijn verschillende extra risicofactoren waar rekening mee gehouden moet worden om de veiligheid te waarborgen bij het organiseren van een evenement met de aanwezigheid van het coronavirus. Lees verder Veiligheid borgen bij afwezigheid Beveiliging & Toezicht De dagen worden weer korter en dat betekent meer gelegenheid voor inbrekers. Overdag bent u zelf aanwezig op de locatie, maar daarbuiten wilt u gegarandeerd zijn van een veilig pand. Lees verder NAC en Scorpions verlengen samenwerking voor vijf jaar Algemeen Op wedstrijddagen is Scorpions niet meer weg te denken bij NAC. De jarenlange samenwerking en het onderlinge vertrouwen is bekroond met een vernieuwd vijfjarig contract. Lees verder Evenementen in de 1,5 meter samenleving Algemeen, Hospitality Recentelijk heeft de Nederlandse Veiligheidsbranche sectie Evenementen- en Horecabeveiliging een protocol opgesteld om veilig te werken op evenementen in de 1.5 meter samenleving. Vanuit Scorpions willen u graag op de hoogte hiervan brengen en onze eigen maatregelen toelichten. Lees verder Alarmsysteem: meldkamer, alarmopvolging en installateur. Hoe houden we overzicht? Beveiliging & Toezicht, Consultancy Bij het aanleggen wordt u al snel geconfronteerd met een meldkamer met allerlei opties en daarna een opvolgingsdienst. Vaak zijn dit allemaal losse bedrijven, dus hoe houdt u overzicht en hoe zijn de taken onderling verdeeld? Lees verder

Risicofactoren bij evenementen gedurende COVID-19

Op dit moment geldt nog een landelijk verbod op evenementen, maar er komt een periode waarbij er weer meer mogelijkheden komen op het gebied van evenementen. Er zijn verschillende extra risicofactoren waar rekening mee gehouden moet worden om de veiligheid te waarborgen bij het organiseren van een evenement met de aanwezigheid van het coronavirus.
Continue Reading

Veiligheid borgen bij afwezigheid

De dagen worden weer korter en dat betekent meer gelegenheid voor inbrekers. Overdag bent u zelf aanwezig op de locatie, maar daarbuiten wilt u gegarandeerd zijn van een veilig pand.
Continue Reading

NAC en Scorpions verlengen samenwerking voor vijf jaar

Op wedstrijddagen is Scorpions niet meer weg te denken bij NAC. De jarenlange samenwerking en het onderlinge vertrouwen is bekroond met een vernieuwd vijfjarig contract.
Continue Reading

Evenementen in de 1,5 meter samenleving

Recentelijk heeft de Nederlandse Veiligheidsbranche sectie Evenementen- en Horecabeveiliging een protocol opgesteld om veilig te werken op evenementen in de 1.5 meter samenleving. Vanuit Scorpions willen u graag op de hoogte hiervan brengen en onze eigen maatregelen toelichten.
Continue Reading

Alarmsysteem: meldkamer, alarmopvolging en installateur. Hoe houden we overzicht?

Bij het aanleggen wordt u al snel geconfronteerd met een meldkamer met allerlei opties en daarna een opvolgingsdienst. Vaak zijn dit allemaal losse bedrijven, dus hoe houdt u overzicht en hoe zijn de taken onderling verdeeld?
Continue Reading

#respectvoorbeveiligers

De Nederlandse Veiligheidsbranche heeft vandaag een videoboodschap gelanceerd met #respectvoorbeveiligers.
Continue Reading

Moet iedereen de volledige BHV opleiding volgen?

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving conform de ARBO Wet. U heeft uw restrisico's in kaart gebracht en een BHV organisatie samengesteld, maar één BHV lid wil liever geen medische ondersteuning bieden, maar alleen ontruimen. Kan dat? En moet de BHV'er dan alsnog de volledige BHV cursus volgen?
Continue Reading

BHV verplicht? Hoe kan ik mijn BHV organisatie inrichten?

Een BHV organisatie opzetten begint vaak met goede moed en de eerste plannen, maar al snel merkt u dat er veel informatie bij komt kijken. Uw EHBO koffers en blusmiddelen moeten onderhouden worden en uw RI&E (risico inventarisatie) en plannen dienen op tijd bijgewerkt te worden. Daarnaast wordt er ook verwacht dat oefeningen bijgehouden worden en incidenten gerapporteerd zijn. Al snel komt er een wirwar met documenten en Excelsheets. Kan...
Continue Reading
1 2 3