Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Nieuws

Alarmsysteem: meldkamer, alarmopvolging en installateur. Hoe houden we overzicht?

Bij het aanleggen wordt u al snel geconfronteerd met een meldkamer met allerlei opties en daarna een opvolgingsdienst. Vaak zijn dit allemaal losse bedrijven, dus hoe houdt u overzicht en hoe zijn de taken onderling verdeeld?
Continue Reading

#respectvoorbeveiligers

De Nederlandse Veiligheidsbranche heeft vandaag een videoboodschap gelanceerd met #respectvoorbeveiligers.
Continue Reading

Moet iedereen de volledige BHV opleiding volgen?

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving conform de ARBO Wet. U heeft uw restrisico's in kaart gebracht en een BHV organisatie samengesteld, maar één BHV lid wil liever geen medische ondersteuning bieden, maar alleen ontruimen. Kan dat? En moet de BHV'er dan alsnog de volledige BHV cursus volgen?
Continue Reading

BHV verplicht? Hoe kan ik mijn BHV organisatie inrichten?

Een BHV organisatie opzetten begint vaak met goede moed en de eerste plannen, maar al snel merkt u dat er veel informatie bij komt kijken. Uw EHBO koffers en blusmiddelen moeten onderhouden worden en uw RI&E (risico inventarisatie) en plannen dienen op tijd bijgewerkt te worden. Daarnaast wordt er ook verwacht dat oefeningen bijgehouden worden en incidenten gerapporteerd zijn. Al snel komt er een wirwar met documenten en Excelsheets. Kan...
Continue Reading

Samenwerking Scorpions en G4S voor mobiele surveillance

Scorpions gaat per 1 april een samenwerking aan met G4S voor het borgen van de mobiele surveillance en het aanbieden van nieuwe oplossingen. Afgelopen jaren is Scorpions zich steeds meer gaan toeleggen op het aanbieden van een totaalpakket aan klanten en breidt dit per 1 april uit met het actief aanbieden van meldkamerdiensten incl. portaal en cameraverificatie.
Continue Reading
Docent van Scorpions introduceert de ontruimingsoefening.

Ontruimingsoefening Roselaar

Vanavond hebben we de ontruimingsoefening in Winkelcentrum de Roselaar (Roosendaal) mogen begeleiden. Onze trainer Marcel heeft de oefeningen van tevoren opgesteld met de beveiliging om realistische scenario's te kunnen oefenen.
Continue Reading
Ard van der Steur van de Veiligheidsbranche met Pieter van den Broek van Scorpions

Veiligheidsbranche

Sinds het voorjaar van 2019 is Ard van der Steur de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche. De Nederlandse Veiligheidsbranche behartigt de belangen van meer dan 90% van de beveiligingsopdrachten.
Continue Reading

Project ‘Rugdekking’ van start gegaan

Afgelopen maandag is het project ‘Rugdekking’ van start gegaan. Een groep van in totaal tien deelnemers uit de regio Breda zijn gestart met een twaalf weken durend traject. In samenwerking met NAC Breda en Stichting Schouders Eronder, moet het leerwerktraject jongeren tussen de 17 en 28 jaar uit de regio Breda nieuw perspectief bieden en uiteindelijk kans geven op een baan in de veiligheidssector.
Continue Reading
1 2