Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Slide

25 jaar Scorpions

Scorpions bestaat 25 jaar en dat gaan we vieren! In november 1995 kregen Wilbert & Marion de vergunning voor Scorpio Security, waarna ze begin 1996 begonnen met de eerste opdrachten. Begonnen in de horeca kwamen al snel de eerste objecten en ontstond de combinatie van objecten, horeca en evenementen. In de loop der jaren is dit uitgebreid met overheidswerk, andere diensten en een Academy.

Komende maanden zullen we terugblikken op de afgelopen 25 jaar met interviews, artikelen en archiefstukken. Daarnaast kijken we vooruit op de komende 25 jaar met nieuwe samenwerkingen, langdurige relaties en onze visie op veiligheid. Ga naar onze speciale pagina “25 jaar Scorpions” om verder te lezen en in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Scorpions bestaat 25 jaar en dat vieren we met elkaar! Met maandelijks verhalen en acties zorgen we voor een feestelijk jaar.

Lees meer verhalen

Scorpions families: Fam. Van den Broek

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze eerste editie Fam. Van den Broek.
Lees verder

Klant vertelt: ASR Real Estate

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie ASR Real Estate.
Lees verder

Werknemers vanaf het begin

Vaste werknemers zijn essentieel voor het bieden van continuïteit en kwaliteit. Wij mogen ons gelukkig prijzen met werknemers uit de eerste jaren van Scorpions die nog steeds bij ons werken.
Lees verder

Waar komt onze naam vandaan?

Waar komt onze naam vandaan? Had Wilbert een ervaring gehad met een Schorpioen of een dierenwinkel in gelopen?
Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update met nieuwe artikelen. Daarnaast maakt u kans op een BHV cursus voor 8 personen.

Scorpions Nieuwsbrief