mobiele-surveillance.jpg

Beveiliging Rotterdam

Bent u opzoek naar een partij die veel professionele ervaring heeft op het gebied van beveiliging in Rotterdam? Dan zit u bij Scorpions Security op de juiste plek! Scorpions biedt veel verschillende diensten, waaronder objectbeveiliging, evenementbeveiliging, surveillance en meer. Wij zijn de juiste partij voor de beveiliging van bedrijven en evenmenten in Rotterdam.

  • Beveiliging volledig op maat
  • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
  • Expert in alle veiligheidsdomeinen
Ontvang vrijblijvend een prijsopgave

Beveiliging op maat

Al ruim 25 jaar is Scorpions Security actief op het gebied van beveiliging in Rotterdam en omstreken. Samen met u pakken wij complexe problemen aan en zorgen we ervoor dat uw evenement, bedrijf of instantie ten allen tijde veilig is. Deze beveiliging bieden wij altijd op maat. Geen enkele veiligheidskwestie is namelijk hetzelfde.

Veiligheidsdiensten

Scorpions Security beschikt over een ruim aanbod aan diensten. Wij weten als geen ander dat de veiligheid altijd heel belangrijk is in iedere branche. Scorpions kijkt naar uw zorgen en wensen. Samen zorgen we voor een gepaste oplossing. Scorpions Security biedt veiligheidsdiensten aan:

Mobiliteit

Bij mobiliteit kan je denken aan totaalpakketten. Deze totaalpakketten bevatten zowel advies en uitvoering van bijvoorbeeld verkeersplannen, evenementen of personeelsfeesten. 


Hospitality

Door ontvangst van hostessen voelen mensen zich gelijk welkom. Hostessen zorgen er ook voor dat alles veilig verloopt. Door het warme gevoel wat hostessen geven aan bezoekers lopen bijvoorbeeld evenementen vaak beter. Scorpions Security maakt niet alleen gebruik van hostessen, maar ook van huismeesters of receptiediensten.


Academy

Scorpions Security biedt ook veiligheidsopleidingen aan. Dit gebeurt allemaal op de Scorpions Security Academy, waar de opleidingen vooral gericht zijn op resultaat en zelfverzekerde cursisten. 


Beveiliging & Recherche

Voor beveiliging in Rotterdam denkt Scorpions altijd samen met de klant na om tot goede oplossingen te komen. Op alle veiligheidsgebieden is Scorpions Security actief met diensten, advies en opleidingen.  


Toezicht & Handhaving

Als overheid is de veiligheid van de burger altijd zeer belangrijk. Scorpions Security denkt mee en biedt zowel oplossingen op straat, als binnen gebouwen, om de veiligheid van de burger te verhogen.


Fire & Medical

Scorpions Security kan ook ondersteunen op het gebied van medische specialisten of met brandwachten. Steeds meer gemeenten vinden dit een vereiste bij evenementen of andere zaken en dus kan Scorpions Security u helpen met deze oplossing.

Scorpions Security Academy

Door de vele ervaring in diverse branches is Scorpions de specialist op het gebied van beveiliging in Rotterdam. Deze kennis en ervaring draagt Scorpions Security graag over tijdens het opleiden van de juiste mensen binnen externe organisaties. De opleidingen zijn gericht op resultaat en zelfverzekerde cursisten. Deze maatwerk trainingen zorgen ervoor dat de werknemers in de praktijk zelfverzekerd en zonder moeite kunnen handelen. Scorpions Security biedt vele verschillende opleidingen denk bijvoorbeeld aan:


Ben je geïnteresseerd in één van deze opleidingen of een bhv cursus op locatie? Neem dan gerust even een kijkje op de website voor alle opleidingen die wij aanbieden.

Vragen of een prijsindicatie ontvangen?

Bij Scorpions Security Rotterdam hebben we voor iedere gelegenheid de juiste dienst. Bij elke veiligheidskwestie hebben wij de oplossing, waardoor we alle zorgen van u afnemen.


Heeft u beveiliging nodig en wilt u uw vraagstuk graag met ons bespreken? Neem dan contact op met Scorpions Security via onze contactpagina. Benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png