brandveiligheid2.jpg

Brandwachten

Steeds meer gemeenten en opdrachtgevers eisen dat gediplomeerde brandwachten een onderdeel vormen van het totale beveiligingsconcept. Ook bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen stellen de inzet van een brandwacht steeds vaker verplicht. Voor dit doel heeft Scorpions eigen gecertificeerde en ervaren brandwachten in dienst.

  • Gecertificeerde en ervaren brandwachten
  • Preventie en service
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Preventie en service

De brandwachten van Scorpions beschikken over een gedegen opleiding en hebben hun ervaring en kennis opgedaan in beroeps- en vrijwillige brandweerkorpsen. Het zijn stuk voor stuk specialisten die hun vak goed verstaan. Zij zijn onder andere in te zetten bij evenementen en andere gelegenheden waarbij de overheid, verzekeringsmaatschappij of eigen beleid dit vereisen. Ook kunt u de brandwachten van Scorpions inschakelen voor bijvoorbeeld:

  • Werkzaamheden aan uw eigen brandmeldsystemen
  • Levering van kleine blusmiddelen
  • Advisering bij het opstellen van veiligheids- of calamiteitenplannen

Schadebeperking

Naast het verkleinen van het risico op brand speelt de brandwacht eveneens een belangrijke rol in het beperken van de schade als er zich alsnog een calamiteit voordoet. De brandwacht zorgt ervoor dat de evacuatie in goede banen geleid wordt, legt contact met de hulpdiensten, en zet zich in om het vuur te bestrijden.

Iedere locatie is anders en daarom gaan wij graag met u in overleg om samen te bekijken welke stappen er in uw locatie gezet dienen te worden en hoe Scorpions hieraan kan bijdragen.

Veelgestelde vragen over brandwachten

Nemen jullie ook mensen aan?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Dit kan zijn op het gebied van beveiliging, verkeersregelaars, brandwachten, EHBO of hospitality medewerkers. Daarnaast hebben we verschillende stagemogelijkheden voor zowel MBO als HBO. Wil je meer weten? Kijk dan op www.werkenbijscorpions.nl.

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.