qv5a6775.jpg

Advisering & Begeleiden

In Nederland is het door de Arbo-wet verplicht om als werkgever te zorgen voor een veilige werkomgeving. U moet dit vastleggen in een BHV- & ontruimingsplan, waarin staat hoe er gehandeld wordt bij incidenten en ontruimingen. Door middel van jaarlijkse ontruimingsoefeningen houdt u iedereen scherp en voorkomt u ongelukken bij een echte noodsituatie.

  • Advisering in arbeidsveiligheid
  • Veiligheidsopleidingen op maat
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Adviezen & begeleiding van Scorpions Security

Scorpions kan dit plan samen met u schrijven, zodat u goed voorbereid bent en alle risico’s heeft geïnventariseerd. Daarnaast zorgen we er voor dat uw plan leesbaar blijft voor uw personeel, zodat ze er ook actief mee aan de slag kunnen.
 

Planvorming

Het schrijven van een goed plan is een kunst. U moet ervoor zorgen dat het voldoende informatie verschaft om goed te kunnen handelen, maar u moet voorkomen dat het te langdradig wordt, waardoor BHV’ers afhaken. Samen met u kijken we naar uw organisatie en schrijven we een plan op maat dat werkt en geven we advies over de bijbehorende materialen om goed te ontruimen.

 

Indelen beheer

Conform de NEN-1541-1 dienen installaties jaarlijks onderhouden te worden om gecertificeerd te blijven. Door het opleiden van een Beheerder BMI kunt u de tweewekelijkse & maandelijkse testen zelf uitvoeren en wij zorgen met partners voor de overige controles.
 

Oefeningen

Naast de jaarlijkse BHV herhaling is het belangrijk om als bedrijf goed voorbereid te zijn door oefeningen te organiseren. Vanuit Scorpions zetten we samen met u een scenario op en bereiden we dit voor met materialen zoals rook, vuureffecten en slachtoffers (acteurs) zodat er realistisch geoefend kan worden.
 

Gerelateerde casussen
conceptgod_scorpions-8694.jpg
NAC Breda

Als veiligheidspartner van NAC Breda verzorgt Scorpions alle dienstverlening rondom veiligheid en mobiliteit. Scorpions is in 1996 bij NAC begonnen met de beveiliging en langzaam uitgegroeid tot complete partner met onder andere beveiliging, verkeersregelaars, brandwachten en technische ondersteuning.

542px-logo_nac_breda.png
Lees verder
futuredome-scorpions3.jpg
Futuredome Events

Het voormalige terrein van de Bredase penitentiaire inrichting de Boschpoort, in de volksmond bekend als de koepel van Breda, is tegenwoordig in gebruik als multifunctionele locatie. De organisatie Futuredome Events organiseert exclusieve bijeenkomsten voor bedrijven en overheid.

scorpions-futuredome2.jpg
Lees verder
qv5a6989.jpg
ASR Real Estate

In winkelcentrum Hoge Vucht zorgen we dagelijks voor een veilige en gastvrije winkelomgeving.

asr-real-estate.png
Lees verder
qv5a4097.jpg
Curio

We verzorgen sinds 2021 de BHV- en EHBO-cursussen voor docenten en studenten van Curio. Hierbij worden zowel in-company cursussen als vrije inschrijving aangeboden.

curio-01-zwart-logo-rgb.png
Lees verder

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png