huismeester.png

Huismeesterdiensten

Huismeesters, ook wel bekend als conciërges, beheerders of facilitair medewerker. Vele namen voor een onmisbare schakel in het beheer van uw locatie. Onze huismeesters zorgen voor een schoon, werkend en veilige locatie, zodat u kan genieten, wonen en ondernemen.

  • Beheer van uw locatie
  • Altijd bereikbaar
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Onderhoud

De huismeester verzorgt zelf het klein onderhoud op de locatie, zoals reparaties en vervangingen. Door een eigen werkset en reserve onderdelen kan hij snel handelen om de locatie tip-top te houden. Bij specialistisch werk kan hij gecontracteerde onderhoudspartijen inschakelen en controleert hij het geleverde werk.

 

Altijd bereikbaar en sociaal

De huismeester is een vast aanspreekpunt op de locatie. Door een vast rooster weten bewoners of werknemers wanneer de huismeester aanwezig is en kunnen ze hem aanspreken. Via een eigen e-mailadres en telefoonnummer is de huismeester altijd te bereiken om meldingen door te geven. Daarnaast kan er gecommuniceerd worden via ons online portaal Mijn Scorpions waar alle werkzaamheden bijgehouden worden. 
 

Veiligheid voorop

Onze huismeesters beschikken standaard over VCA, Beheerder Brandmeldinstallatie en BHV (ploegleider). Zo kunnen ze meteen ondersteunen bij incidenten en verzorgen ze het preventief onderhoud van de installaties. In combinatie met onze opvolgingsdienst is uw locatie 24/7 gedekt.
 

Alle informatie online

Met ons portaal Mijn Scorpions heeft u altijd toegang tot uw gegevens en onze activiteiten. Online vindt u een overzicht van uw locaties, onze activiteiten en lopende afspraken. U kunt zelf meldingen aanmaken voor de huismeester die opgepakt moeten worden. Daarnaast houden we u altijd op de hoogte per e-mail.
 

Veiligheidsanalyses en kostenbesparingen

Via Mijn Scorpions kunt u online al onze activiteiten terug kijken en exporteren naar Excel om te analyseren. Door op tijd problemen te analyseren kunnen onnodige onkosten voorkomen worden. Terugkomende reparaties en storingen kunnen snel gefilterd worden, zodat er op tijd ingegrepen kan worden.

 

Ideaal voor centraal beheer

Via Mijn Scorpions kunt u een onbeperkt aantal projecten managen. Iedere locatie is apart te koppelen zodat meerdere gebouwbeheerders samen kunnen werken met één centrale administratie of facilitair manager die overal in kan.

 

Mobiele sureillance

Als u een huismeester afneemt wordt u automatisch aangesloten bij onze mobiele surveillance. Zo bent u 24/7 verzekerd van ondersteuning bij calamiteiten. Onze opvolging rijdt op onder andere de volgende meldingen:

  • Inbraak-, brand- en lekkagemeldingen.
  • Ondersteunen bij noodsituaties zoals vastzittende lift of stroomstoring.
  • Repareren / vervangen van installaties die niet kunnen wachten.
  • Aansturen van onderhoudspartijen en controleren werkzaamheden.

Om kosten te voorkomen maken we met u afspraken wanneer we rijden en ontvangt u na iedere uitruk een gespecificeerd rapport met onze werkzaamheden.

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.