conceptgod_scorpions--8364.jpg

Straatcoach

Jeugdoverlast is een aanhoudend probleem dat goed aangepakt moet worden. Bewoners moeten zich veilig voelen in hun eigen wijk en kinderen moeten in de speeltuin kunnen spelen. Scorpions biedt ondersteuning in overlastwijken door de inzet van straatcoaches die het gesprek aangaan, maar ook optreden als het nodig is.

  • Bekend met de straat
  • Goede samenwerking met politie
  • Uitstekende communicatievaardigheden
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Bekend met de straat

Onze straatcoaches zijn bekend met de straatcultuur en weten hoe ze het beste resultaat kunnen krijgen. Door hun uitstekende observatie- en communicatievaardigheden kunnen ze snel problemen vaststellen en meedenken in passende oplossingen.

Integrale aanpak

Overlast wordt aangepakt met een integrale aanpak, waarbij gemeente, politie en straatwerkers op één lijn zitten. Vanuit ons dagelijks contact informeren we de politie en gemeente zodat er passende acties ondernomen kunnen worden.

Conflicthantering

Bij langlopende ruzies tussen bewoners en hangjongeren zijn er veel emoties die meespelen. Buurtbewoners willen zelf actie ondernemen en gaan de straat op of ze beschuldigen iedere fietser die langs komt onderdeel van het probleem te zijn. Scorpions kan hierin bemiddelen en zorgen dat de rust terugkeert. Door continu een straatcoach in de wijk te zien krijgen de bewoners de rust die ze willen en hebben ze het gevoel dat er actie wordt ondernomen. Aan de andere kant voelen jongeren zich serieus genomen door een derde partij die niet continu beschuldigingen uit.

Straathoekwerker

Veelal werken we in ons uniform, maar soms werkt het beter om verbinding te krijgen door zonder uniform te lopen. Onze straatcoaches zonder uniform functioneren dan als straathoekwerker en krijgen eerder toegang tot groepen, omdat zij in de ogen van de straat buiten de organisatiestructuur vallen.
 

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.